Mamici de sept-oct 2006 (23)
Raspunsuri - Pagina 13
mexxa spune:
Dragele mele 
Va urez un PASTE FERICIT si sa va bucurati alaturi de cei dragi de noaptea Sfana a Invirerii Domnului.
Aveti grija de bb'ii vostri si sa nu mancati prea mult sa nu atacati ficatul...
Va pup si sa ne auzim cu bine dupa Paste
HRISTOS A INVIAT..!!
poze
Vine barza
princess spune:
Multumesc, Pufymic! Esti draguta!Daca tot mi-ai raspuns la intrebari, te-as mai intreba ceva: cum pot sa imi adaug la semnatura ca sunt graviduta cu baietel (trebuie sa recunosc ca m-am impotmolit!). Mercic!
Mephala, iti multumesc pt. urare!
Cricor, o sa ma rog pt. tine sa fie bine! Nu dispera! Exista un Dumnezeu!
Fetelor, despre miscarile lui bebic, nu stiu nici eu ce sa zic! Am simtit ca doua bobarnace usoare de tot acum trei zile si cam atat, dar nu sunt sigura daca a fost sau nu bebele! Probabil ca fetele care mai au copii simt mai bine pt. ca au mai trecut prin asa ceva!
Alina
17+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png
Cecilia C spune:
Cricor stiu ca e greu pana miercuri dar asa cum zic fetele, nu dispera, pastreaza-ti speranta si roaga-te sa fie bine.
Iti tin pumnii stransi si asteptam numai vesti bune. Eu cred ca totusi o sa fie bine pana la urma.

Burtici, va urez si eu sa aveti " Sarbatori Fericite", cu multa multa sanatate, pace, lumina in suflete si sa ne rugam acum in prag de sarbatoare sa fie bine pentru noi si bebicii nostri.
PASTE FERICIT SI HRISTOS A INVIAT!!!

18+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
MamiLili spune:
Tasia, inca n-ai cum sa auzi inimioara lui bebe cu stetoscopul. Abia la sfarsitul sarcinii, daca burtica nu are prea multa grasime, s-ar putea sa-i auzi inimioara. Ceea ce auzi acum sunt zgomotele intestinale.
Princess, intra la profilul personal si personalizeaza-ti semnatura scriind intre paranteze patrate cuvintele "gravi" si "baietel".
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
14 sapt
osna spune:
buna dragi burtici,
nu am mai intrat de mult pe la voi,sarcina merge foarte bine,am in curand 3 saptamanai de cand nu am mai fost la medic,dar sunt programata in 27.04 pentru eco si poate rusinosul meu bebeu ne arata funduletul.Bebelemisca de zor,cred ca se face fotbalist ![]()
am fost plecati cateva zile de pastele catolic caci a avut sotul meu liber dar am prins frig si ploi,doar sambata a fost caldura.
de pastele acesta vom sta acasa daca este vreme urata iar de este cald iesim la iarba verde.
VA DORESC SARBATORI PASCALE LINISTITE SI FERICITE ALATURI DE CEI DRAGI VOUA!!!
princess spune:
MamiLili, multumesc! 
Alina
17+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;28/st/20060928/dt/7/k/db93/preg.png
tasia spune:
merci mult fetelor ca m-ati luminat, sunt
Sper sa fie bine baietezelul meu, il alint si ii vorbesc zilnic atat de mult poate e plictisit de mine si de aceea nu misca inca... ![]()
paste fericit la mamici si bebici
tasia
17 + cu 
try spune:
Tasia, farmacista aia ori e pe dinafara, ori vroia sa faca vanzare.
Cu stetoscopul n-ai sanse sa auzi inimioara, puiule. Forta cu care bate o inimioara de bebelus de 20cm nu are cum s-o egaleze pe cea a adultului. Plus ca nu asculti direct pe bebelus, ci pe burta ta, deci ai niste straturi suplimentare de strabatut.
Stetoscopul n-a fost creat pt. a auzi inimioara bebelusilor din burtica, ci pe cea a oamenilor deja nascuti. Pt. bebelusi din burtica exista Doppler-ul, dar e instrument in dotarea medicului, nu de gasit pe toate drumurile, plus ca sunt sufficient de scumpe cat sa nu ti le poti permite tu ca pers. privata.
Stai linistita ca la stetoscop n-ai s-auzi nimic. Du-l inapoi la farmacie si recupereaza-ti banii.
Acai, ce auzi tu inauntru sunt sunetele scoase de intestinele tale. Bebe nu face zgomote ca bulburicii. Ia pune tu stetoscopul si pe burta lui tati, nu auzi sunete similare? In cel mai fericit caz puteti auzi suflul/pulsul sangelul matern care hraneste placenta bebelusului, dar va asigur ca nu puteti auzi nimic de la bb acum. Cine stie, poate dupa 6 luni de sarcina, dar acum e prea devreme.
Bolboace s-ar auzi intr-un lichid numai in momentul in care in sacul embrional ar fi pe langa lichid si aer. Ori acolo e un mediu lipsit de orice gaz. Iar intr-o cavitate plina de lichid nu se aud bolboace (sunet scos de un lichid doar in combinatie cu aerul).
Nu va mai luati dupa cat de devreme sau tarziu au simtit alte fete bebelusii. Fiecare e unic si depinde de multi factori. Daca nici pana la 20 de sapt. nu-l simtit poate atunci sa va faceti probleme, dar e ceva comun ca la prima sarcina sa simti bebelusul dupa 16-18 sapt.
Eu pe alex l-am simtit la 13 sapt. (fluturasii) apoi a facut o pauza si mi-a mai dat de stire la 16 sapt. Acum cu sarcina asta am simtit pe bb la 11 sapt. (pur intamplator) si de atunci nimic, dar nimic nimic, nici macar senzatia ca ar misca ceva. e liniste totala. Si uite-acusi inchei 16 sapt. Poate o fi mai lenes bb asta ca alex…cine stie.
Cricor, iti tinem pumnii (l-am rugat si pe beb sa tina pumnii pt. bebelusul tau). Incearca sa te relaxezi. Te duci la servici pana atunci sau ai liber cateva zile? Ocupa-ti timpul cu ceva, aranjeaza hainele in dulapuri, apuca-te si carpeste de mana toate hainele, cersafurile, gaurelele etc. prin casa, munca usoara oricum, dar care sa te tina ocupata.
Uita-te la tv. ca-s emisiuni si programe uc duiumul care sa te faca sa uiti de timp si de toate.
.......in 15+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
MamiLili spune:
Vesti bune de la eco. Tocmai m-am intors de la intalnirea mea pe calea ultrasunetelor cu bebe si totul e ok ptr varsta sarcinii, toate masuratorile sunt conform standardului, pliul nucal e ok si s-a observat si osul nazal. Doctorita mi-a spus ca e super daca se vede osul nazal, nu sunt suspiciuni de sindrom Down dar totusi mi-a zis sa fac triplu test ca sa nu apara surprize, iar eu ma voi conforma. Se pare ca bebe inca pastreaza misterul asupra sexului sau, nu-i nimic, avem rabdare. Sper ca toate fetele sa aiba rezultate bune la eco si astfel sa ne bucuram de zilele de sarcina.
Sanatate la mamici si bebici!
Lili
14 sapt
mephala30 spune:
Mamilili, felicitari pentru vestile bune de la eco! La ce medic ai facut ecografia si cat te-a costat?
Carmen si
Iustin (5.06.2004)
Album Iustin