Clubul optimistelor (7)

Capitol 1 Capitol 2 Capitol 3 Capitol 4 www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73112&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 5  www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=73557&whichpage=1" target="_blank"> Capitol 6 
Optimiste(i) convinse(i) sau in devenire:
    Georgiana (Slatina,Olt)
Georgiana (Slatina,Olt)
    Gyna (Suceava)
Gyna (Suceava)
    Joker
Joker
    Catalin (Bucuresti)
Catalin (Bucuresti)
    diadaniela (Bucuresti)
diadaniela (Bucuresti)
    alexa si mami (pitesti)
alexa si mami (pitesti)
    lulu 77 (Constanta)
lulu 77 (Constanta)
    chiquitita
chiquitita 
    iri_sori (Ploiesti)
iri_sori (Ploiesti)
    eveline (Suceava)
eveline (Suceava)
    monagan (Cluj-Napoca)
monagan (Cluj-Napoca)
    addinel (Bucuresti)
addinel (Bucuresti) 
    adinell (alias adinella)
adinell (alias adinella)
    impreuna(Cluj-Napoca)
impreuna(Cluj-Napoca)
    SunSmile (Bucuresti)
SunSmile (Bucuresti)
    NicoletaB
NicoletaB
    Ilincalif (Suceava)
Ilincalif (Suceava)
    Carmencyta (Suceava)
Carmencyta (Suceava)
    Himmelsduft (Germany)
Himmelsduft (Germany)
    Fannna2003
Fannna2003
    Grodear (Bucuresti)
Grodear (Bucuresti)
    BraveGirl (Bucuresti)
BraveGirl (Bucuresti)
    Andreea_trend (Bucuresti)
Andreea_trend (Bucuresti)
    Liana30 (Craiova)
Liana30 (Craiova)
    Teodora35 (Bucuresti)
Teodora35 (Bucuresti)
    Hogearamona (Prundul Bargaului)
Hogearamona (Prundul Bargaului)
    Daniela_daneza (Bucuresti)
Daniela_daneza (Bucuresti)

Raspunsuri

georgi75 spune:
georgi75 spune:
 Daca ai sti ce am facut...M-am dus in arhiva pe messenger si am notat pe foaie ce mi-a explicat Liana....
Da vad ca mi-a iesit.Lianoooo ia o 
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si  POZE

impreuna spune:
impreuna spune:
 Pai ce conteaza? Bine ca ti-ai iesit, oricum putei sa ceri consultanta in direct :)) 
Flavia (sotie si mamica fericita) 

fannna2003 spune:
fannna2003 spune:
 pupici la optimiste
eu bazai pe aici...cred ca nu-s singura
 de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

SunSmile spune:
SunSmile spune:
Ti-au trecut nervii? Bravo pt capitol!
quote:
Originally posted by georgi75
Daca ai sti ce am facut...M-am dus in arhiva pe messenger si am notat pe foaie ce mi-a explicat Liana....
Da vad ca mi-a iesit.Lianoooo ia o
Avem si POZE
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

georgi75 spune:
georgi75 spune:
 Mersic Flavia 
Uite ca mi-au mai trecut nervii.Sa va zic.
Iesii cu Stefania( o dadui pe olteneste ).Toate bune si frumoase, cumintica.La scara, cand ne-am intors...aceeasi poveste.Sa nu o iau in brate ca urca singura.Avea si caruciorul dupa ea cu papusa cu tot.Sa tina si caruciorul in mana, sa si urce singura.Am lasat-o doua etaje.Ma gandesc ca e mult si pentru ea.Am incercat sa-i spun sa o iau in brate...bla, bla, bla.Sau sa-mi dea macar caruciorul ca parca o si vedeam rostogolindu-se pe scari.
).Toate bune si frumoase, cumintica.La scara, cand ne-am intors...aceeasi poveste.Sa nu o iau in brate ca urca singura.Avea si caruciorul dupa ea cu papusa cu tot.Sa tina si caruciorul in mana, sa si urce singura.Am lasat-o doua etaje.Ma gandesc ca e mult si pentru ea.Am incercat sa-i spun sa o iau in brate...bla, bla, bla.Sau sa-mi dea macar caruciorul ca parca o si vedeam rostogolindu-se pe scari.
Ti-ai gasit?
 Era si obosita... si a inceput urlatoarea...Pe la etajul 5 iese o vecina "binevoitoare" si-mi zice:"vaaaai, da' ce i-ati facut de urla asa?"
Era si obosita... si a inceput urlatoarea...Pe la etajul 5 iese o vecina "binevoitoare" si-mi zice:"vaaaai, da' ce i-ati facut de urla asa?"
Nu-mi ajungeau mie nervii mei  Mai vine si asta...Si-i zic asa cu un ranjet:"Am dat-o putin cu capul de perete sa vad daca se sparge!"Na!Asa intrebare , asa raspuns!Sa se sature.Mi-a tras o privire... si a inchis usa.
Mai vine si asta...Si-i zic asa cu un ranjet:"Am dat-o putin cu capul de perete sa vad daca se sparge!"Na!Asa intrebare , asa raspuns!Sa se sature.Mi-a tras o privire... si a inchis usa.
Astia ma cred tampita, ca-mi maltratez copilul... sau ce?Asa ma enerveaza specimenele astea care cum vad copilul ca plange putin sau nu vrea sa se duca la o persoana(normal, nu o cunoaste sau nu-i place fata ei  ) zic:"Vaaaai, da ce rea eeeeee!!!"
) zic:"Vaaaai, da ce rea eeeeee!!!"
Si rabd, si rabd... da si cand ma prind intr-o faza ca asta de azi... ii linistesc una-doua....
Asa ca azi am fost a dracului  .Si ma mai fac...
.Si ma mai fac... .Abia astept sa intalnesc baba sa vad daca imi mai raspunde la salut.
.Abia astept sa intalnesc baba sa vad daca imi mai raspunde la salut.
Si cam atat.Acu mi-a trecut, maimu doarme asa ca fug la trebi.Trebuie sa fac si mancarica.
Mai trec pe-aci. 

Avem si  POZE

Liana30 spune:
Liana30 spune:
  coapta de racita!!
 coapta de racita!!
va urez o zi buna..nu va pup ca va dau raceala..
bravooo georgii vazui ca reusisi!!!!
"Nimic nu-i imposibil!"

georgi75 spune:
georgi75 spune:
 Pup profa.
Ce aveti mai toti cu racelile?Sa va faceti bine ca de Paste e de petrecut...Nu de stat in pat.Auzirati?Ca iau bata acu...
Avem si  POZE

SunSmile spune:
SunSmile spune:
 Vai-vai...si nu i-ai aratat si sangele de pe pereti??? Si pe mine ma enrveaza, dar la cat is eu de "nesi" nici nu-i aud! Si apropos...iti dau MEGA bataie daca mai vorbesti urat in Saptama Mare!!!(ti-am bolduit in mesaj)
 Si pe mine ma enrveaza, dar la cat is eu de "nesi" nici nu-i aud! Si apropos...iti dau MEGA bataie daca mai vorbesti urat in Saptama Mare!!!(ti-am bolduit in mesaj)

quote:
Originally posted by georgi75
Mersic Flavia
Uite ca mi-au mai trecut nervii.Sa va zic.
Iesii cu Stefania( o dadui pe olteneste).Toate bune si frumoase, cumintica.La scara, cand ne-am intors...aceeasi poveste.Sa nu o iau in brate ca urca singura.Avea si caruciorul dupa ea cu papusa cu tot.Sa tina si caruciorul in mana, sa si urce singura.Am lasat-o doua etaje.Ma gandesc ca e mult si pentru ea.Am incercat sa-i spun sa o iau in brate...bla, bla, bla.Sau sa-mi dea macar caruciorul ca parca o si vedeam rostogolindu-se pe scari.
Ti-ai gasit?Era si obosita... si a inceput urlatoarea...Pe la etajul 5 iese o vecina "binevoitoare" si-mi zice:"vaaaai, da' ce i-ati facut de urla asa?"
Nu-mi ajungeau mie nervii meiMai vine si asta...Si-i zic asa cu un ranjet:"Am dat-o putin cu capul de perete sa vad daca se sparge!"Na!Asa intrebare , asa raspuns!Sa se sature.Mi-a tras o privire... si a inchis usa.
Astia ma cred tampita, ca-mi maltratez copilul... sau ce?Asa ma enerveaza specimenele astea care cum vad copilul ca plange putin sau nu vrea sa se duca la o persoana(normal, nu o cunoaste sau nu-i place fata ei) zic:"Vaaaai, da ce rea eeeeee!!!"
Si rabd, si rabd... da si cand ma prind intr-o faza ca asta de azi... ii linistesc una-doua....
Asa ca azi am fost a dracului.Si ma mai fac...
.Abia astept sa intalnesc baba sa vad daca imi mai raspunde la salut.
Si cam atat.Acu mi-a trecut, maimu doarme asa ca fug la trebi.Trebuie sa fac si mancarica.
Mai trec pe-aci.
Avem si POZE
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE

fannna2003 spune:
fannna2003 spune:
 mi-aduc aminte de cand eram mica...nu stiu ce pozna am facut si maica-mia era in gradina si ma cam ciufulea...a intervenit un om ce trecea pe strada...nu mi-as fi dorit sa fiu in pielea lui...
-ce-ai cucoana ce ciufulesti fata?
la care maica-mia(a pus si in practica nu numai i-a zis)
-poate vrea domnul!!! de baieti Bogdan(10.01.2000)& Florin(16.04.1990)

vezi ce simplu e? Felicitari
 vezi ce simplu e? Felicitari