Clubul optimistelor (7)
Raspunsuri - Pagina 2
alexa si mami spune:
salut optimistelor! ce vreme frumoasa e afara!
noi am fost in vizita, ne-am simtit f bine, iar acu' maimutica deja are aproape 2 ore de somn, iar eu iar n-am facut nik
georgi, si eu's la fel. nu mai zic cum ca iar se supara sunu'.
multa sanatate bolnavioarelor!
alexa
SunSmile spune:
Pai sa stii! Saptamana asta stau cu gura pe voi!
Da....iete niste flori, sa ma iertatzi ca-s pisaloaga!
quote:
Originally posted by alexa si mami
salut optimistelor! ce vreme frumoasa e afara!
noi am fost in vizita, ne-am simtit f bine, iar acu' maimutica deja are aproape 2 ore de somn, iar eu iar n-am facut nik
georgi, si eu's la fel. nu mai zic cum ca iar se supara sunu'.
multa sanatate bolnavioarelor!
alexa
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
diadaniela spune:
Hellooo!
Ce faceti harnicutelor/ Gata cu treburile?
Liana ,sa te faci bine repede ,ca acus vine Pastele .
Georgi,bine i-ai zis vecinei!
Lasa mai Sunule ,ca e bine ca e bine sa ne tina cineva din scurt,ca ce e si la gura mea cand ma enervez...
,,Iaca si eu pe aici ma bag in seama...poate invat si eu cate ceva de la cineva...sau mai invata si altii de la mine,,
Dana
BraveGirl spune:
Mi-am luat masurile ca trebuie sa-mi faca cineva niste pantaloni si surpriza: am 65cm in talie si 91cm solduri...m-am latit...nu nteleg, pt ca am acelas nr de kg.
==========
Corina
Albumul meu
georgi75 spune:
Sunule daca citesti la scorpiutze, acolo-mi dadui seama si ma trasai singura de urechi.Da aci uitai...
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
georgi75 spune:
quote:
Originally posted by BraveGirl
Mi-am luat masurile ca trebuie sa-mi faca cineva niste pantaloni si surpriza: am 65cm in talie si 91cm solduri...m-am latit...nu nteleg, pt ca am acelas nr de kg.
==========
Corina
Albumul meu
Lasa mai Corina.Important e sa fii sanatoasa.Io o mai scald cum o mai scalt in talie si-n solduri da cand ajung la sani...nu prea-i gasesc sa ma masor
Da soatza a zis ca-i plac si asa...
Io va parasesc ca plec.Mai vin pe seara.
Zambeste!Maine poate fi mai rau.
Georgiana-mami de Stefania(2,2 ani)
Avem si POZE
SunSmile spune:
Haidi bhey Corineishan...nu mai fi supi! Las' ca arati bine, te-am vazut io!
Milioane de inimi - 2 culori, o întreaga natiune - o singură iubire,58 de ani de glorie - legenda trebuie să continue!
7 MAI 1986-SEVILLA
10 MAI 2006-Eindhoven
CAMPIONII, CAMPIONII, OLE, OLE, OLEEE
daniela_daneza spune:
Woau ! Ce de stiri ! Ai fost haioasa Georgi !Tine-o tot asa cu babele bagacioase !
Sanatate bolnavioarelor , si eu parca ma simt putin mai bine ...Cica e maine dimineata o sedinta, dar eu nu am fost anuntata si NU MA DUC - PT. CA NU M-AM CHIUNIT SA TIN POSTUL TOT SI SA NU AJUNG LA SPOVEDIT - SI MAINE DIMINEATA LA 8.45 TREBUIE SA FIU LA BISERICA.sau am mai spus ? Daca DA scuze sunt uosr cu fluturi in stomac.
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"
alexa si mami spune:
moama ce nevrozata sunt. a fost colegu' la matracuca asta de dr si cica n-are retete, sa venim joi. parca e carne, le primeste joi.
la noi in general nu se pune problema de bani pt alexa, da' tratamentul asta cica e in jur de un milion. analizele toate le-am platit, ca decit sa ma duc sa iau trimitere mai bine...
alexa
daniela_daneza spune:
Vad ca azi e zi de nervi ...mai sa fie ...d c oare..ca e saptamana patimilor ....
Dany
'Daca dragoste nu e, nimic nu e!"