Copilasi dragalasi nov-dec 04 (119)
Raspunsuri - Pagina 5
miria_cristina spune:
Neata, fetele!
Tineti-mi pumnii!!!
De astazi incep infometare lu'fii-mea!
Nu stiu daca va da roade, dar trebuie sa incerc!
Cristina si D
amiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina
"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."
Otiliav spune:
Ana, este putin mai bine adica i-am dat doar un supozitor cu novocalmin si unul cu paracetamol in ultimele 12 ore, acum danseaza. A avut cam 3 ore de plans aseara, de nu stiam ce sa-i mai fac, statea numai in brate la mine. Mai are putina febra, tuseste dar nu rau de tot si nu mai are muci decat sporadic. Asteptam si noi sa-si faca antibioticul efectul. A, si nu prea mananca, dar este de inteles ca nu-i face placere, in schimb a inceput sa faca kk mai moale, cred ca din cauza antibioticului.
Ioana, deci a venit mama ta la tine, ma bucur ca nu mai esti singura!
Miria, deci vrei sa pui fata sa posteasca, iti tinem pumnii sa devasteze platourile la masa de Paste
!
Monica, ce bine ca i-ai impartasit, asta este noi o sa mergem maine in toata aglomeratia, spor la cozonaci!
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)
eveline spune:
Salut fetelor, ce mai faceti? Sunteti pe ultima suta de metri cu pregatirile pentru Paste?
Bolnaviorii ce mai fac? Ma bucur sa aud ca Ana e mai bine. Paulica ce face?
Vroiam sa va intreb daca avetii idee daca avem voie sa dam la cei mici legume crude, dintr-astea de pus in salate: rosii, castraveti, ceapa, ridichi (evident, maruntite cumva sa nu se inece)....oare e voie sau inca nu? Mie uneori castravetele imi pica greu la stomac, ma gandesc ca la cei mici mai mult....voi ati dat? Oricum, daca ar manca banuiesc ca nu ar fi cine stie ce cantitati, dar totusi....
Ana si Bianca-iubita
andreap spune:
Salutare.....Off..ce de puiuti bolnaviori
..Ana,Paul,pupici si insanatosire grabnica
!
Eveline,cred ca nu are nimic daca mananca legume crude..poate nu castraveti..dar rosie cred ca da.Acum daca-i dai un pic de castravete,nu are nimic...
Eu nu fac nici un fel de pregatiri
..plec la Pitesti unde am mama si soacra,asa ca "m-am scos"...
Sper sa mai am timp si maine,dar oricum va doresc de pe acum un Paste fericit,sanatate si numai bine.
Pupici multi
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
Bobita spune:
buna suratelor.
Noi am umblat prin spitale, o data am facut puroi pe amigdale, parca erau capsuni, asa erau puctele de puroi si febra toxica 40. Internare la IOMC de sambata noapte pina luni la prinz cind ne-am externat la cerere din cauza mizeriei, iar salonul parca era camera de policlinica pt. d-na dr. Radulescu, unul venea altul iesea, plus rromi gramada, tocmai linga patul nostru internasera duminica seara o fetita de 3 ani, cu varsaturi, si tot neamul lor erau acolo (10 persoane mature), caci io cu Amina simteam ca ne sufocam.

Dupa asta, miercuri ne-a pocnit o enterocolita urata cu varsaturi, scaune apoase cu muci si tot tacimul, febra 41 din cauza deshidratarii. Asa ca din nou la spt. de data acesta la Gr. Alexandrescu, noroc cu pilele, altfel ne trimiteau la boli infectioase. Aici perfuzii 2 zile, ii plingeam de mila cind o vedeam mititca cum cadea intr-un somn din acela de parca era lesinata. Nu va spun ca am urmarit-o, ii miscam minutele sa vad daca tresare, imi era frica sa nu intre in coma (nebunia). M-am speriat rau.
Abia sambata ce a trecut si-a revenit, iar de mincat abia duminica a putut minca. Marti ne-am externat, suntem cu regim de orez inca.
Si colac peste pupaza, de parca nu era de ajuns, ii dau 2 masele de o data, asa ca va dati seama, ca mai avem si urlete noapte.
Va urez sarbatori fericite, lipsite de evenimente neplacute.
paxela spune:
onitza, oti, bobita, multa sanatate la puiuti
noi am fost azi la control caci raceala vesnica inca nu atrecut se ameliorase si surpriza
a revenit, se pare luata de la tati, deocamdata doar cu tuse si vesnicii mucisiori si speram sa treaca fara antibiotic
am primit reteta de antibiotic dar sa il luam doar daca starea nu cedeaza in 2 zile la sirop de tuse si picaturi in nas sau daca face fabra
asteptam vesti de la picioruse fara ghips
Alexa si bebe Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Am luat si eu o pauza mica.Mi se pare ca n-am sa termin in veci si-n pururi treaba si pregatirile pentru Paste!
Noi vrem sa-i taiem motul lui Robert luni,a doua zi de Pasti.Imi spuneti si mie ce trebuie sa fac?Ce trebuie sa cumpar?Va rooog...
Multi pupici la puiutii bolnaviori.
Va pup pe toate!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
ionela roxana spune:
sanatate puiutilor bolnaviori
:Silviu(de Paxela), Paulica(de Onitza), Ana(de Otiliav) si Amina(de Bobita), si mamicilor multa putere
Felis
tie si lui Mihaita si brava in privinta sternului
FloryPop eu nu-ti mai spun sa stai in patut, dar daca te prid ca te vaiti pe urma iti ofer bataita grupa mare
, asa ca ferestete si i-a de la noi muuuuulti
, ptr. tine si ptr. Andrei vorbaretul
Andreeapmey dar nazdravana mai este Mariuca; citesc despre ea si-mi aduc aminte ce pateam eu cu Arisa acum 3ani in urma
, de fugea tooooata lumea de ea pana la urma in parc, caci pe toti ii facea sa urle, incat imi era si jena sa mai ies in parc, incat in mom. in care intram in parc mi se parea ca se uita toata lumea chioras la mine; cu Emily no probleme, este joaca pe con-propriu, nu baga pe nimeni in seama, se joaca in legea ei, decat le "trage" zambete si pa!, ea tot cu pietrele ii amica, cu cismeaua din parc, cu iarba o studiaza, cu frunzele, si ma tine de mana mai mereu!
si cutreieram parcul; daca nu mai este nimeni in parc, adica decat ea si Arisa, se joaca frumos amandoua, dae cum mai apare cineva cum n-o mai baga in seama pe Arisa
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
onitza spune:
Bau!!! Cand toata lumea se potoleste si isi incheie socotelile pe sapt asta inainte de Paste, eu am de lucru la serviciu de inebunesc!!!

Paul in fiecare zi face febra 39, lupt sa ii scada, apoi o luam de la capat dupa cateva ore, e clar gatul, nu avem ce face decat sa continuam cu cantibioticul, nu are cum sa isi faca efectul asa repede, azi e a doua zi, din cele 7 de tratament!
Vreau sa multumesc mult fetelor care au fost mereu alaturi de mine, l epup pe toate, si le imbratisez si urez sanatate puilor bolnaviori: Ana si AMina!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
monica-elizabet spune:
of Doamne iar copialshi bolnaviori...sanatate multa si
sa va faceti bine
si eu ma laud cu alex care a inceput din nou sa tuseasca
noapte buna
monica