Copilasi dragalasi nov-dec 04 (119)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Dutzi spune:

Sanatate multa puiutilor bolnaviori.
Otilia, gasesti tu o posibilitate, fie ca va deplasati voi, fie ca rogi dr sa vina, dar trebuie sa o vada un dr, mai ales ca nu-i scade temp...speram sa treaca cat mai repede.

Eveline, eu scriam intr-un mesaj acu cateva sapt, ca aici se recomanda vigantol in combinatie cu flor, pastile, pana la doi ani, cate o pastiluta pe zi, dar...cand am fost acum 2 sapt la control, dr ne-a zis ca nu mai e nevoie, ca ne oprim aici, asa ca-l ascultam. dragalasei.

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Onitza, Otilia, sanatate la puiutii vostri si sper sa le treaca febra si sa se faca bine ca azi maine vine iepurasul

Miria, ai dreptate cu febra asta a maselelor, Alexia mea nu a facut inca febra dar ieri a apucat-o plansul de nu am mai stiut ce sa fac…si cum plangea m-am uitat eu in gurita ei si jos sunt tare inflamate gingiutele, saracuta de ea si de-aia plangea …i-am pus ceva gel care sa-i calmeze durerile si asta am putut sa il pun cand plangea ca altfel nu pot sa-i deschid gurita…mai dar asa inflamate gingii eu n-am mai vazut, sunt umflate tare de tot

Pupici la copilasi si grija mare cu febra asta

18+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

quote:
Originally posted by Otiliav

Am implinit si noi astazi 16 luni, !

. Mi-a dat reteta pentru Hidrocotrizonum, iar la farmacie mi s-a spus ca imi pot da Leucoid parca, voi ce parere aveti Adriana si Fulguletz, ati folosit?
Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

otilia draga ce pot eu sa-ti spun e ca medicii se grabesc uneori sa puna diagnosticul de dermatita atopica si unu-doi dau creme cu cortizon pt.ca doar astea au efect. eu am folosit si locoid la inceput dar de pe la 6 luni folosesc mai mult elocom si la ultimul control camd m-am plans medicului ca deja mi-e teama sa mai folosesc creme cu cortizon mi-a zis sa folosesc linistita ELOCOM pentru ca nu se absoarbe cortizonul...asa ca daca nu ai luat ti-l recomand mai bine pe asta. daca totusi ai luat Locoid sa nu-l folosesti mai mult de 7 zile

Adriana & Bianca si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ad_rianna spune:

roserb, monica, onitza, felis, miha multumim pentru urari. ce-o fi cu racelile astea? ne chinuie puiutii intr-un hal!!! sanatate multa la toti puiutii care sunt bolnaviori. si la noi febra trece doar cu novocalmin si comprese, eu sincer nici nu am incercat altceva
andreap cum s-a intamplat chiar sa o muste. off...mie mi se pare ca la noi bianca e mai aspra...cand mergem in parc ea "intra in vorba" cu alti copii...tudor nu prea dar daca se joaca cineva si cu el e tare fericit

Adriana & Bianca si Tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Corina75 spune:

Buna tuturor,

Am mai intrat si eu putin sa va pup, ca n-am mai avut timp nici sa respir....si sa nu credeti ca v-am uitat / neglijat....
Si cand colo, citesc numai de puiuti bolnavi si de probleme...

Sanatate multa la pitici, noi suntem bine, si Andrei are probleme cu dintii, ii ies masele si incepe sa planga din senin, dragutul, dar n-a facut temperatura sau alte rele...multumim lui Dumnezeu pentru asta....

Cuscrita, la amandoua, ne bucuram ca Biuta e ok. Noua nea- zis doctorita sa luam Vigantol pana la 2 ani, indiferent de anotimp. Fontanela s-a inchis demult, dar zice ca asa e mai bine...ce sa mai crezi cu doctorii astia??

Nu stiu daca mai pot intra pana la Pasti, asa ca vreau sa va urez la toate PASTE FERICIT, cu multa liniste, sanatate mai ales, si sa vina Iepurasul incarcat!!!

Corina si Andrei (24.11.2004) cascador
Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici noi - aprilie 2006 aici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Adriana, mersi de sfat, nu am luat inca asteptam sa vad ce spuneti si voi care va luptati de mai mult timp cu pielea sensibila a copiilor. Eu i-am dat cu Sebamed baby pana acum si doctorita a spus ca este ok .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

OTILIA, cum mai e ANA??? spune-mi te rog, sunt ingrijorata!!! i-a mai scazut febra?????

Noua ne-a scazut febra, dar intr-adevar are probleme mari cu gatul, se cunoaste dupa cum vorbeste si tuseste un pic....l-am dat pe antibiotic Augmentin, pentru ca ii era rau azi, plangea rau de tot, si se vaita mey fetelor ca un om mare, striga: "auuuu, auuuuu" DUpa antibiotic la o juma de ora, si-a revenit, parca era altul! avem probleme cu mucii, eu sunt obse si ii scot mai mereu, cam la juma de ora...ma rog, cand sunt pe acasa, ca umblu de nebuna, profit cat e mama aici ca sa mai fac cumparaturi si sa rezolv cu serviciul!!! Maine ma duc la serviciu, am de facut o factura si de invatat niste chestii noi ...si nu va spun ce chef am, teribil, mai ales ca sunt cu gandul la Paul si cu casa in "pioneze", asteapta, ma roaga, striga dupa mine sa ma mai ocup si de ea!

Va doresc o seara linistita si sanatate multa puiutilor bolnaviori!

Stiti ce vreau sa imi aduca Iepurashul??? o zi in care sa DOOOOOORM!!! sa nu am griji, sa fac ce vreau, sa ma ingrijesc pe mine, sa ma fac frumoasa, sa ma machez, sa ma plimb, sa doooooooorm juma de zi!! si sa fiu pe undeva prin Tenerife!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

quote:
Originally posted by onitza

Stiti ce vreau sa imi aduca Iepurashul??? o zi in care sa DOOOOOORM!!! sa nu am griji, sa fac ce vreau, sa ma ingrijesc pe mine, sa ma fac frumoasa, sa ma machiez, sa ma plimb, sa doooooooorm juma de zi!! si sa fiu pe undeva prin Tenerife!!!

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Jur ca si eu vreu la fel!

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

seara buna fetelor,
otilia si onitzapuiutii bolnaviori din partea mea
noi multumim lui Dumnezeu suntem bine desi azi dim am iesit prin frigul asta care nu se mai termina si am fost la biserica...ruxi m-a facut de ras si nu vroia sa deschida guritza...apoi nu se mai satura mancand painica sfintita...eu i-am spus preotului ca ea urla numai cand vede linguritza asa ca a incercat si el sa o pacaleasca si a reusit...
alex a fost un cumintel, lui ii placea de cand era mic sa mearga la biserica
va pup pe toatesi pe copilashi...noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna dimineatza fetelorla bbici sa fie cumintei si sa va lase sa va ocupati de "treburi"...eu m-am hotarat sa nu pregatesc nimik azi, daca tot ma ajuta mama am zis sa fac maine cozonacii, sambata vopsesc oua si de restul se ocupa mama
sa aveti o zi buna

monica

Mergi la inceput