Copilasi dragalasi nov-dec 04 (119)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

FLORY - Eu nu-ti mai dau sfaturi, ca am citit recomandarile fetelor si as deveni agasanta! Dar presupui ce ti-as zice?!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

A mea de la masele a facut asa febra mare. Ca doar stiti cand ma vaitam!
Daca ai putea sa-i deschizi gurita te-ai mai linisti, Onitza! Dar daca il doare o deschide mai greu! Oricum , temperatura trebuie mentinuta cat mai mica pentru ca poate intra in convulsii. Asa imi repeta, la momentul respectiv doctora si mi-au mai zis si altii.

Eu i-am mai dat atunci Ketof si putin Biseptol, doar pentru linistea mea si ca s-o ajut, sa lupte mai usor cu durerea si inflamarea respectiva.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Buna buna!!

Felis,ma bucur ca Mihaita este bine! Bravo!

Adriana, la gemenusii care au fost bolnaviori.Si noi am fost putin racit,dar am scapat.

Onitza,tre sa mergi neaparat la medic cu Paulica,ca prea des face febra.Acum cum mai este?Si-a mai revenit? la puiul bolnavior!

Flory,hop si eu sa sustin ce-au spus fetele.

Noi astazi am implinit 1 an si 5 luni!!
Si de bine ce l-am sarbatorit...a facut o boacana.Faceam curat in debara si el printre picioarele mele...mi-a rasturnat sticlele ce le aveam pe acolo.Si a spart 2 sticle cu vin,pe care le tinem pentru ocazii speciale... De parca n-as fi avut prea mult de treaba mi-a mai dat si el,ca numai sa strang vinul din debara imi mai lipsea! Nu stiu ce sa mai fac sa-l dezvat sa mai rastoarne tot in calea lui.Totul trebuie sa stea aruncat pe jos,altfel nu se poate.Trebuie luate masuri neaparat!

Va pup pe toate!

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Am implinit si noi astazi 16 luni, !

M-a trezit fata mea la 4 dimineata tragea de mine si am simtit-o imediat ca are febra. I-am pus repede un supozitor si dupa 1 ora avea 37.8. A inceput si sa tuseasca, i-am dat Paxeladine si am plecat la doctor. De abia la 12 am intrat in cabinet, evident ca facuse din nou febra si asistenta m-a certat ca de ce nu i-am spus ca are febra desi in momentul cand am intrat asta i-am spus. In fine, a consultat-o si se pare ca are rosu in gat, puroi pentru care am primit antibiotic pentru prima data va trebui sa-i dau ca nu am de ales. Si am reusit sa gasim si o doctorita dermatolog, diagnosticul este dermatita atopica , dar mi-a spus sa nu-i scot nimic din mancare pentru ca avnad in vedere ca este o singura zona si nu o mananca, sigur ii va trece de la sine si ca ar fi bine sa o ducem la mare, la soare. Mi-a dat reteta pentru Hidrocotrizonum, iar la farmacie mi s-a spus ca imi pot da Leucoid parca, voi ce parere aveti Adriana si Fulguletz, ati folosit?
Adevarul este ca s-a agitat cam mult in ultimele zile, a baut apa transpirata fiind, a mancat si inghetata dar era deja lichid, aici este vina mea ca m-a vazut si nu te mai intelegi cu ea daca vede ceva de mancare si nu i se da sa guste, i-am dat si i-a placut si asa am reusit s-o pacalesc si cu branzica, ii dadeam 1 lingurita de branzica 1 lingurita de inghetata.
Acum am inceput sa-i dau antibioticul, inca mai are febra dar rezista eroic, am fost cu ea la cumparaturi in Cora si a zambit, a facut "Pa" la toata lumea. M-am bucurat ca nu este gripa sau viroza sa aibe scaune diareice, dar totusi numai asta nu imi trebuia acum pentru ca joi trebuie sa plec la Moreni sa imi vad si eu parintii inainte de a pleca din tara. Sa vad cum ma descurc, sper sa isi revina repede, adica in 40 de ore .
Onitza, noi am fost astazi la policlinica Pescarusul (la Diham), pentru ca acolo primesc urgente la pediatrie, dar mi-a fost putin teama pentru ca erau copilasi bolnaviori. Avantajul este ca acolo au medici cu diverse specializari, iar pediatra te poate trimite la ei. Ii multumesc Feliciei ca mi-a spus de policlinica aceasta, este a doua oara cand pediatra ei este bolnava si noi avem nevoie urgenta de consult. Si tot aici se pot face si analize.
Andreea, la fel facea si Ana cu papucii si toate sertarele si dulapioarele prin casa erau devastate, insa intre timp a invatat sa le puna la loc, nici nu stim ca a umblat undeva .

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

ONITZA - Ce-ti mai face baiatul?
Trebuie sa-l vada un dr., dar totusi, cred ca-i de la dinti. Am ami vorbit cu mame care au copiii de-o seama cu ai nostrii si pe toti ia apucat febra maselelor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eveline spune:

Buna fetelor, ce mai faceti?

Vad ca Paulica e bolnavior....dupa ce mergi cu el la dr, Onitza, sa ne spui si noua ce si cum....insanatosire grabnica!

Si pentru Ana a lui Otilia trimitem un pupic!

Eu am fost ieri cu Bia la controlul la care trebuia sa mergem la 1 an si 3 luni si totul e OK, e foarte bine, e in grafic bla bla bla....ideea e ca mi-a spus dr ca pot sa nu-i mai dau vigantol deloc pana in septembrie....de acum n-am sa-i dau decat toamna-iarna (am uitat sa intreb pana la ce varsta), in timpul verii lasam sa se fixeze calciu numai cu ajutorul soarelui, cica s-o tin cat mai mult la soare cu hainute putine. Mai este vreun copilas care nu mai ia vigantol deloc?

Ana si Bianca-iubita

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Ce vreme....
sanatate multa la puiuti bolnaviori.....sa va faceti bine repede!
Monica,bine ca ati scapat!Pupici la tunsulici!
Fetelor,in sfarsit..fata mea si-a gasit "nasul":ieri in parc a muscat-o un baietel de fata,de fapt deasupra sprancenei.....si e "sprancenata" acum,adica are 3 dintisori pe fata.Asta dupa ce ea i-a dat cu o lopatica in cap si l-a muscat de deget.....Trebuia sa si-o "fure"si ea,nu?
I-am cumparat ieri o casuta gen cort si e tare fericita,repeta mereu "tasa..tasa"..asa ca daca nu e cuminte,o trimit in "camera"ei acum.
Dar nu va puteti inchipui cum arata acum garsoniera mea..nu mai am loc deloc.Cred ca o sa scot canapeaua si o sa dorm eu in casuta.
Pupici si o zi buna!

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

Buna dragele mele!!
Am venit de la doctor, am fost la Culcer bineinteles ...
Paul a facut febra asta mare de la rosu-n gat!!! nu mi-a venit sa cred! de ce? pentru ca mananca bine, nu a dat semne sa il deranjeze! din fericire nu are otita!!!! mi-a dat d-na doc medicamente de un milion si ceva, nu am zis nci pas, le-am luat pe toate, speram la mai bine, la insanatosire grabnica! acum are iar febra, dar abia a inceput tratametnul...nu a vrut sa ii dea antibiotic! dar mi l-a scris pe reteta "in any case" sa am in casa de sarbatori! M-am bucurat ca am fost si ca nu are altceva mai grav!

Pupicei si multumiri mamicilor care ne-au purtat de grija dar si celor care ne citesc, stiu ele care

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Noi nu facem deloc bine, are 39.2 . Ii dau amoxicilina, supozitoare cu paracetamol si algocalmin, Nurofen si Paxeladine si febra nu cedeaza de loc . Ne gandim sa mergem la spital, dar unde?
Au inceput si mucisorii, mai mult apa, tuseste destul de rar. Off, viatza mea.

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

in febra pregatirilor am zis ca pot sa iau o pauza si sa va citesc...si ce sa vad...copilutzi bolnaviori...Paulica, Ana sanatate pui mici, offff, Onitza si Otilia ce greu e sa te lupti cu febra asta...si ei nu stiu sa spuna...sa vina iepurasul cu sanatate la micutzi...la noi efect contra febrei nu are nici Panadolul, nici Nurofenul, doar supozitoare cu novocalmin si sosete cu otet indoit cu apa (nu cu spirt, sa nu fie prea gresiv ptr piele)+ frectie cu acelasi amestec si eu ii pun si in cap si apoi o caciulita pana se usuca. Dar din fericire, noi n-am facut febra cu rosu in gat, doar de la dinti si vaccin

Ce mamici ne citesc Onitzo fara sa ne scrie macar un cuvant? Stii tu ceva asa-i? acu mamicile is ocupate, cu cozonaci, oute, iepurasi...si pui mici, n-a timp de DC

Eveline, noi din iunie nu vom mai lua Vigantol, eu stiu ca se da pana la 1 an si 6 luni...in mai luam 2 pic (de la 3 cat luam acum) si gata, de la 1 iunie, ne declaram oficial "mari" (mi-a cazut net-ul cand vb pe mess, sorry) la iubita

la toti copilutzii si sa va fie bine

aime si Vladimir in aprilie

Mergi la inceput