Copilasi dragalasi nov-dec 04 (119)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Onitza imi pare tare rau de Paulica..eu zic sa aplici ceea ce a spus Miria parca , adica sa-i pui sosete imbibate cu alcool si otet si daca tot nu-i scade atunci eu in locul tau m-as duce la Urgenta cu el

Multa sanatate si aveti grija de voi

Pupici

18+sapt

Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

quote:
Originally posted by Cecilia C

Onitza imi pare tare rau de Paulica..eu zic sa aplici ceea ce a spus Miria parca , adica sa-i pui sosete imbibate cu alcool si otet si daca tot nu-i scade atunci eu in locul tau m-as duce la Urgenta cu el

Multa sanatate si aveti grija de voi

Pupici

18+sapt

Poze
poze bebe

i-am pus sosete imbibate in otet diluat cu apa!! e bine asa??? cam de 10 min i le-am pus si schimbat acum cu altele! astept inca 5 min si ii iau din nou temp! pupici....

Onitza si Paul Constantin (28.11.2004)

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cecilia C spune:

Pai nu stiu daca trebuie otetul diluat cu apa, habar n-am, poate diluat cu spirt...adica mai bine zis combinatie de spirt cu otet, parca asa ziceau fetele....lasa sa vezi cum evolueaza...sper sa-i scada febra cat de curand, saracutul de el...oricum trebuie sa mergi la doctor sa vezi de la ce e febra asta...ca vezi ca nu-i de jucat cu febra

18+sapt

Poze
poze bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

onitza, nu stiu ce are de nu-mi merge ym ca ti-as fii scris acolo...ai fost cu paulica si la orl sa-l vada? nu vreau sa te sperii dar tot asa a facut si ruxi febra si toata lumea zicea ca e de la dintisori, ca e de la rosu in gat si saracutza de ea pana la urma avea otita(nu stiu daca i-a aparut chiar de la inceput) dar cert este ca atunci cand am fost cu ea la orl ne-a zis clar ca are otita la ambele urechi...asa i-am dat si eu panadol si nurofen la distantza de 4 ore unul de celalalt, sup cu novocalmin, sosete cu otet... dar ai vazut cum a fost la noi...pana nu am luat antibiotic(si nici macar dupa asta nu ne-a trecut imediat), am luat 7 zile si apoi am schimbat...dr pediatru ce-a zis? ati fost la el?...offf...dar el asa cum se simte, plange din senin sau doar are febra?...pupici multi de tot si sanatate multa

adriana, sanatate si voua, ma bucur ca sunteti mai bine acumsi numai bine gemenushilor

fetele, noi suntem rase, tunse si frezate...am fost la ciufolici(in amzei), dar slabutza treaba pe-acolo...ma gandeam ca au mai multe prostioare de impresionat copilashii razvratiti ca ruxi...da' de unde...o singura masinutza si o motocicleta(in loc de scaun de tuns)...a stat ruxi ce-a stat la inceput si dupa aia sa te tii ce plans a tras...dar macar bine ca a reusit tipa aia sa o tunda...e tunsa "baieteste" dar putintel mai lung...oricum ei ii sta frumos si eu o vad cea mai frumoasa ca e "ciorica" mea
azi am fost si la repetitia de la cor pentru denii si slujba de Paste, a durat vreo 3 ore si eu simteam ca nu mai pot...abia apoi mi-am adus aminte ca eu nu am mancat de pranz si de-aia sunt asa de lesinata...dar cand am ajuns acasa am facut carari in frigider
va pup pe toate, sa aveti o noapte buna si copilashi cumintei si sanatosi

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Onitza.. se pare ca n-ai noroc cu cresha... dar de altfel e clar ca primavara sunt tot felul de viroze si la cresa/gradi e imposibil sa nu se molipseasca copii unii de la altzii..Multa multa sanatate lui Paulica, sper sa-i scada febra si sa nu fie necesar sa mergeti la spital.

Si eu am tras o sperietura recenta.. am fost afara cu Iris, prin parc... cca. 1 ora jumate. si cand ne-am intors acasa am observat ca incepe sa se roseasca pe maini (degete si apoi dosul palmei) apoi pe fatza (obraji) si i-au aparut niste bubitze ca niste piscaturi de tantzari... am intrat instant in panica si am sunat dr., mi-a zis s-o spal bine pe manuzte si pe fatza si sa astept max. 1/2 ora sa vedem ce se intampla, asta dupa ce i-am luat temp. si am vazut ca e ok...
cam dupa 15-20 min. a inceput sa se diminueaze roseatza (era ca focul, nu alta)...nu am idee ce a fost, o alergie e clar dar de la ce??? acum, inainte sa adoarma era ok, adica isi revenise complet... dar m-am speriat rau!

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

MONICA, wowww sa fie otita???? febra i-a scazut la 37, nu am vrut sa il culc pana nu am vazut ca i-a scazut febra. Maine clar trebuie mers la medic cu el, dar nu stiu daca pediatra lui isi vada ea seama daca are otita...sau imi da ea trimitere la orl-ist??? sau trebuie sa ma duc eu la unul??? te rog, Monica zi si mie la ce doctor ORL-ist ai fost tu, si unde are cabinet sau unde il pot gasi, ca eu nu stiu niciunul!!! si sa nu mai pierd timpul sa caut!

Fetelor, multumesc de sprijin! sunteti grozave!!!

ADRIANNA, sannatate multa Biei si lui Tudor!!

DANETTE, sincer ma asteptam la raceli, numai ca Paul fiind un copil se pare mai sensibil, a luat ceva mai mult decat o raceala! se mai caleste si el!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

onitza, noi am fost la budimex, la dr Lepadatu, maine cred ca este dupa amiaza de la 14, dar poti merge si dim este o doctoritza parca Rizescu(f buna din cate am auzit) dar noi daca am fost de la inceput la lepadatu am mers tot acolo...mai nasol este sa nu ajungi la camera de garda si sa prinzi un dr care nu prea "le are" cu meseria...daca mergeti acolo sa aveti trimiterea de la dr de fam la voi, CNP-ul lui paulica...si parca doar atat...dar sper din tot sufletul sa nu fie asta...nu ai zis...plange asa din senin? duce mana la urechiusa? eu asa mi-am dat seama pana la urma ca ruxi s-ar putea sa aibe ceva la urechiuse...aveti grija de voinoapte buna...bine ca i-a scazut febra

monica

Mergi la inceput

MONICA, nu plange din senin dar parca imi amintesc o data l-am vazut ca a dus mana la ureche si era martzait! Of , Doamne, maine chiar sunt prinsa cu sv, pot spune ca e cea mai imp zi din sapt asta!!! cum sa fac, ce sa fac??? ma descurc eu!!! pupicei si multam mult de grija!!!

pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Fetelor, astazi intru tarziu, dar nu ma pot abtine, totusi!

FELIS - Felicitari pentru Mihaita! In privinta innotului preturile sunt scumpe, ca si eu vroiam. Aveam si recomandarea, dar sumele erau exagerate indiferent de conditii, daca luam in calcul si restul cheltuielilor. Poate gasesti totusi ceva care sa fie si bun si rezonabil.

ONITZO - Ce patzisi cu Mihaita?
Pune-i Novalmin in fundulet si ciorapei umezi cu otzet si spirt si verificai temperatura, ca sa ramana scazuta si peste noapte. Alterneaza Novalminul cu Panadol sau N urofen. Daca stii ca nu este de la dinti du te maine cu el sa-l vada, desi cand face asa temperatura, ar trebui chemata doctora acasa, nu? La noi vine, desi ma costa! Dar,atunci, dau oricat sa stiu ce are si sa scap eu de panica.

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

ruxi plangea asa aiurea...statea, se juca si dintr-o data plangea...semn ca ceva o durea rau de totpoate totusi este de la dintisori...gata de data asta chiar fug la nani...
va pup pe toate...noapte buna

monica

Mergi la inceput