Copilasi dragalasi nov-dec 04 (119)
Raspunsuri - Pagina 15
miag spune:
Andreap, sanatate Mariucai.

miha, Robert este absolut superb in pozele de la mot.
Felis, chiar ca este o suma mare...

. Pupici lui Mihaita.
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
florypop spune:
Anne-marry cum sa te uitam? Chiar ma intrebam ce e cu tine.
Ce vorbaret de baiat ai....sunt invidioasa.
Andreea, multa sanatate Mariucai. Tinem pumnii sa treaca repede.
Maine este ultima zi de serviciu. Intru in concediu si voi sta cu piticul meu si cu bebe mic din burtic....Mi se pare ca trece atat de greu timpul pana maine seara cand voi pleca de la munca ......
Pupici,
Flory
32+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png
monica-elizabet spune:
seara buna fetelor,
andreap,
sanatate multa si tie si mariucai
, mai si ruxi a mea tot cu mucisori este, fara febra dar cand ti-e lumea mai draga ii mai apare un muc la nas
...deja sunt obsedata ca tipa de la orl mi-a spus ca mucii prelungiti si nesuflati sau nescosi kalumea pot duce la otita
si cum noi suntem stan patitul...nici nu vreau sa ma gandesc
fetelor deci sambata fulguletz are petrecerea de"luare a motzisorului"
, mai raman zilele de vineri sau duminica, facem o intalneala sau nu?
va pup pe toate si astept vesti
noapte buna
monica
eveline spune:
E o DULCEATA Iris cum culege ea toporasi!
Cuscritza, ce mai faci? Ce mai face Andreiutzu?
Ana si Bianca-iubita
mariussimiuc spune:
quote:
Originally posted by miag
miha, Robert este absolut superb in pozele de la mot.
Mia, mami deROLAND (18 Noiembrie 2004)
Winners never quit, quiters never win!
Multumim.
tie si lui Roli.Miha
si
Robert (18 nov 2004)
Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
mariussimiuc spune:
Cand Robert a implinit un anisor a primit cadou o bratara de aur,iar mai tarziu eu i-am cumparat un lantisor cu cruciulita,tare frumoase.Astazi,cand am fost la dr sa facem D2-ul, o alta dr de acolo din policlinica mi-a spus sa i le dau jos imediat,ca din cauza lor nu poate capta copilul energiile pozitive.Mie nu mi se pare ca ar fi incarcat cu energii negative sau ca n-ar avea din alea pozitive
,dar parca tot ma roade ce mi-a spus...Voi ce spuneti?Ati pus bratarici si lantisoare la puiuti?
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

try spune:
V-am citit pe sarite si pe diagonala, nu am nici timp si nici rabdare. Mi-am pierdut de tot rabdarea...Sa nu mai spun ca barcile-mi sunt inecate pe jumate...numai sentimente bune n-am. Din grupul de fete de la sarcina asta numai necazuri, dar numai necazuri: 4 gravidute au pierdut sarcina, 2 au fost nevoite sa renunte la sarcina (14 si 17 sapt.), iar unei alte gravidute i s-a oprit bebelusul in evolutie la 17 sapt. La servici am doi colegi carora le-au murit unul din parinti si IT-istului i-a murit fetita de leucemie la doar 12 anisori. Si toate s-au intamplat in decurs de doar 2 luni). Unul dupa altul numai necazuri si se pliaza perfect pe moralul meu si-asa stirbit. Mi-am luat o sapt. de vacanta sa ma mai incarc ca nu mai tine.
Maine mergem la ob-gyn si speram sa auzim o inimioara batand voios, facem si triplu-test. Nu ma rog decat sa fie bebe sanatos.
Pe Iris mi-a fost imposibil sa n-o remarc.
Anne-marie, bine-ai revenit.
Miha, eu nu ma dau in vant dupa explicatii de-astea cu lantisoare care atrag energii negative etc... Dar nu ma dau in vant nici dupa bijuterii la baietei... A primit si alex o bratara cu numele lui de la soacra mea, insa nu i-am pus-o niciodata la mana, ncii macar de proba. Mi se pare aiurea la un copil atat de mic sa atarn aur pe el. Iar la o fetita, in afara de cercelusi nu m-as grabi sa-i mai pun ceva. Mai incolo, cand o creste si-o fi domnisoara, mai par acceptabile si alte bijuterii, dar sa pui bijuterii la copii care n-au nici o ideea a valorii acestor lucruri (nu ca ar fi foarte costisitoare, ci e vorba de ideea obiectului in sine)...dar eu sunt mai traditionalista si poate mai no-frills decat alte femei, mamici.
.......in 16+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
monica-elizabet spune:
buna dimineatza fetelor,
miha, si eu zic la fel ca try...nu cred in chestia asta cu energii negative...si alex a primit de la mama cand era mic o bratarica si un lantishor din aur cu un medalion cu zodia lui...dar arata aiurea rau sa incarci un copil cu aur...el are stralucirea si frumusetea lui...si cu aur si fara aur
...asa ca eu nu i le-am pus decat asa o data la "misto"
...plus ca Doamne fereste se poate agata in ele la joaca...dar am vazut copilashi care poarta si le sta f frumos si nu au patit nimik
...
va pup pe toate, sa aveti o zi buna
monica
miag spune:
quote:
Originally posted by mariussimiuc
Cand Robert a implinit un anisor a primit cadou o bratara de aur,iar mai tarziu eu i-am cumparat un lantisor cu cruciulita,tare frumoase.Astazi,cand am fost la dr sa facem D2-ul, o alta dr de acolo din policlinica mi-a spus sa i le dau jos imediat,ca din cauza lor nu poate capta copilul energiile pozitive.Mie nu mi se pare ca ar fi incarcat cu energii negative sau ca n-ar avea din alea pozitive,dar parca tot ma roade ce mi-a spus...Voi ce spuneti?Ati pus bratarici si lantisoare la puiuti?
Mihasi
Robert (18 nov 2004)
Roli are o bratarica de aur de cand avea 6 luni si nu i-am scos-o niciodata...Mi se pare o prostie ce a zis dr....
Mia, mami de
ROLAND (18 Noiembrie 2004)Winners never quit, quiters never win!