Copilasi dragalasi nov-dec 04 (119)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Multumim,multumim!!!

Dana,Iris este superba!!! Mai ales aici m-a dat gata!

fetelor,am primit un email cutremurator de la o prietena.Cum sa fac sa vi-l trimit si voua?Are si niste poze atasate.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Mai, da ce copilasi frumosi aveti!

ROSERB - Sunt haiosi tare puii tai! Mie mi-a placut poza in care stateau amandoi "la margine de drum".

MIHA - Al tau e atat de serios cu cravata! Si nu ne-ai zis, ce a ales de pe tavita!

DANA - Ai o printesica, nu o fetica deghizata in baietoi, ca a mea!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

quote:
Originally posted by miria_cristina

MIHA - Al tau e atat de serios cu cravata! Si nu ne-ai zis, ce a ales de pe tavita!

Cristina si Damiana (5 nov 2004) http://photos.yahoo.com/miria_cristina

"Treci din lumina in umbra pentru a face loc altora."

1.cheile de la masina si apartament
2.banii ( pe care ii pipaia sa vada daca sunt adevarati!)
3.cardul
Au urmat apoi,dar fara prea mult interes,surubelnita si pixul.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FELIS spune:

Buna la toata lumea... Am intrat sa va zic noutatiel si desi nu am timp nici sa respir (saptamana asta trebuie sa predau bilanturile)
Deci:
- azi am reluat kineto si kinetoterapeuta a fost placut impresionata cd a vazut cum se taraste Mihai... Ceea ce inainte nu facea...
- tot azi am fost cu programare si am facut comanda de ghetute si atele... Dupa ce ca sunt gata in 3-4 saptamani, cat credeti ca pot sa coste?????????? 5.300.000 lei Daaaaaa!!!!!... atat de mult!... Cei 2.000.000 lei pe care ii aveam pregatiti i-am dat ca avans, urmand cd ma duc sa le iau sa platesc diferentza... de 3.300.000 lei... Si peste vreo 2 luni dupa ce le iau trebuie sa ii fac iar, ca ii creste piciorul...

V-as mai zice si ce progrese a mai facut... dar mi-a pierit cheful... Am sa il duc pe Mihai la noapte la mama soacra ca sa pot lucra pt bilanturi... Va pup si sanatate multa...

Felis si Mihai-Cristian (06.12.04)
ianuarie 2006,februarie 2006, motz, martie 06 aprilie 06
a adormit singurel
"Caracterul fara inteligentza poate mult, dar inteligentza fara caracter nu valoreaza nimic" Cicero

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aime spune:

HRISTOS A INVIAT!

multumim tuturor ptr mesaje...le intoarcem inzecit si toate mamicile si pe toti copilasii.
Cam tarziu cu urarile, dar de joia trecuta s-a "imbolnavit" PC si tare am suferit fara el...si fara voi. In seara asta i-a dat tati de cap...si n-am rezistat sa nu deschid DC. O sa citesc si din urma si o sa punem si poze de la escapada noastra de Paste, am fost plecati si a fost super...

Va pupam si vorbim maine

aime si Vladimir in aprilie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monica-elizabet spune:

buna seara fetelor,
andreap,problemutza este ca fulguletz pleaca pe 1 maiasa ca daca vreti si puteti doar inainte ne putem intalni cu ea.
pupici motzatului
of, felisimi pare rau ca trebuie sa dai atatia banutzi
si noi avem un picutz de mucishori dar i-am pus pe seama zmiertaielilor...speram cam maine sa nu maia vem nimik
va pup pe toate, noapte buna

monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Dana, am admirat locurile superbe pe unde v-ati plimbat, intr-adevar sunteti norocosi ca stati intr-o regiune atat de bogata in traditii si este foarte bine ca s-au mai si pastrat. Iris, superba ca de obicei iar in poza aceasta are un zambet fermecator. [pup la fetele harnicute si frumoase, cred ca-i tare madru tati al vostru cand se plimba pe strada cu voi, nu-i asa?
Miha, pai a stiut baiatul ce sa aleaga, bravo lui. Imi place poza catre care a dat Dana linkul dar parca si aceasta este la fel de frumoasa, eu tot ma mir cum a stat el asa cuminte sa-l poti poza.
Felis, intr-adevar costa enorm ghetutele, probabil este un fel de monopol daca sunt intr-adevar singura firma unde se pot face. Am tot uitat sa-ti spun ca din pacate nu am facut rost de cursurile acelea de engleza. Bafta la bilanturi!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna dimineata!
Monica,in WE sunt in Bucuresti..poate reusim sa ne vedem undeva in parc,sambata sau duminica.vezi daca poti organiza tu ceva
Mariuca mea e bolnavioara..e mucioasa....febra avea aseara 38.1 in fundulet.Acum se poate si de la dinti,ca-i ies caninii de jos.Alte simptome nu are.vad ca azi noapte nu a mai fornait asa rau,sper sa fie mai bine.Eu una sunt racita rau,imi curge nasul,ma ustura ochii.....offfff....de la vremea asta,cand 23,cand 15 grade
Pupici si mai vb

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Fetelor, va multumesc pentru complimente si aprecieri...ici tuturor!
Otilia, nu stiu cat de mandru mai este tati al nostru de mine, dar de fiica-sa e vizibil... e 'topit' iremedialbil dupa ea!
Da, e foarte frumos de sarbatori aici in Maramures, e printre putinele locuri din tzara unde se pastreaza vii traditiile si oamenii de aici tare se mai mandresc cu asta.
Adevarul e, ca desi sunt nascuta si crescuta "pe asfalt" traiesc o senzatie speciala cand ii vad pe ei, "morosenii", gatitzi de sarbatoare, curati, frumosi si cu o expresie de bunastare pe figura.
Astea sunt momente cand si eu ma mandresc ca-s romanca.

La noi este o vreme de exceptie, parca nu-mi vine sa cred ca de atatea zile e soare si cald... sper sa nu revina ploile prea curand.
Irisuca mea numai afara vrea si e mare scandal cand intram in casa, daca s-ar putea ar trebui sa ne montam cortul in gradina si sa ne mutam ... sta si studiaza fiecare floare si fir de iarba.. s-ar juca cu apa la greu.. si as lasa-o dar din pacate se uda 'leorca' si mi-e frica sa nu raceasca. Stie ca de la furtun putem umple cu apa stropitoarea si merge direct la sursa, strigand nevoie mare: MAMAAAAA!
Gata.. s-a terminat cu capitolul "studiatul cartilor"... acum studiaza doar NATURA...

Ma gandesc sa-i cumpar un tobogan de curte si o piscinutza... si cred ca am cucerit-o complet vara asta!
Casutza de la Chicco este f. scumpa (14 mil.) asa ca tatal meu s-a oferit sa-i faca una din lemn... speram sa se tina de cuvantin masura in care va avea timp... ca fetitza noastra ar fi "pe spate".. sunt convinsa.
Aici am pus un scurt filmuletz cu Iris in gradina, daca vreti s-o vedetzi: www.dropshots.com/danette

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anne-marry spune:

CE MAI FACETIIIIIIIIIIIIIIIIIIA?
MA MAI TINETI MINTE?

nu am mai intrat de muuuuuuuuult si acum cand intru, vad ca florypop este insarcinata. SUPER UBITAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA felicitariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii

ce mai faceti voi?

noi facem pe 9 mai 1 anisor si 5 luni.mergem f bine pe piciaore, zicem mama, tata, pap, nana, apa, nenea, haida, gata, manai-adica mana, piiii adica copii, si inca altele care nu imi vin acum in minte. incercam sa ne obisnuim sa facem pisu la olita, dar mai scapam si pe noi cam des cum ii invatati voi pe prichindei sa faca la olita?

mi-a fost taaare dor de voi. dar de cand am inchis sala nu am mai avut acces zilnic si uite asa nu am mai putut intra mereu. sper ca acum voi intra mai des, nu ca as avea acces chiar zilnic

anne-marry mamica lui teodor alexandru pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=39227" target="_blank">ziua in care am devenit mamica

NICIODATA SA NU SPUI NICIODATA

Mergi la inceput