Copilasi dragalasi nov-dec 04 (119)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Roxana,frumoase poze!Asta din cauza copiilor,nu? Ca sunt niste scumpi si frumosi!

Robert al meu nici macar n-a vrut sa puna mana pe ouale rosii,daramite sa mai ciocneasca!!! M-am rugat de el mult si bine sa ciocnim un out,dar n-a vrut si pace! Lua ouale din cos cu lingurita si le arunca jos,de parca ar fi jucat golf.

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Hristos a inviat!
Roxana, la intrebarea de aici trebuie sa ca mie imi place mult de tot de Mihnea, dar sunt convinsa ca nu il dai. In poza deaici este o scumpete de baietel, cred ca se intorc fetitele dupa el pe strada.
Andreea, acum mi-a venit ideea, pai Maria a invatat sa muste ca trebuie sa-si apere iubitul de fetele mai mari si mai puternice !

Le pup pe gravidutze si le urez multa sanatate si sarcina usoara!

Otilia si Ana Maria (18.12.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cookie spune:

Buna dimineata, mamici!
Sper ca sunteti bine cu toatele iar bebicii sanatosi!
Noi ne-am plimbarit non-stop, mami e tare obosita

Am comis-o si noi cu ouale...Sabina a fost pe la soacra-mea in Vinerea Mare si a lasat-o singura in camera ( "Lasa, mama, ca n-are ce sa strice pe-acolo!") Si...ghiciti ce s-a intamplat! A rasturnat ligheanul cu oua vopsite...vreo 50 la numar...de le-a facut praf!!!!

Vreau sa va intreb ceva, imi amintesc ca multi copilasi au avut probleme cu dintisorii...kk moale, febra... De vreo doua zile Sabina face un kk mirositor tare si cam suspect...Mie mi-e frica, Doamne fereste, de vreo enterocolita, dar febra mare n-a facut, ca data trecuta...
Pe de alta parte, dintii ei au cam iesit pe blat...fara manifestari deosebite, pur si simplu m-am trezit cu ei! Acu' vreo doua saptamani am descoperit chiar si caninii de jos...iara cum gingia de sus e inflamata rau...e posibil sa fie de la caninii aia? Nu stiu ce sa mai cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

din ce in ce mai des pe pagina 2 oare unde ati fugit?
cum a-ti petrecut?

Alexa 5+ si Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariussimiuc spune:

Am reusit sa incarc niste poze de la mot! Incepand de aici !

Miha si Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun

Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paxela spune:

ce copii frumosi, adevarati cavaleri

Alexa 5+ si Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Buna si "Hristos a Inviat" si de la noi.
Recunosc..nu am citit prea mult...dar de acum o sa intru in "ritm"..
Paxela,sanatate multa..sper sa fie totul OK!
Monica,poate reusim sa ne vedem mai multe..si eu as vrea.Luni pe 1 am liber..oare puteti?sau in WE..Hai,care organizati o intalnire mareeeeee????Aseara am vazut-o pe Ruxi"picioare lunig"si pe Alex cu trotineta!Frumosi amandou de mori
Eu azi am alergat cu o colega,care dupa ani de incercari a ramas...Pana aici toatw bune.Am mers la medicul meu,a zis ca sarcina e ,uterul s-a marit dar sa vedem eco.La eco....sarcina oprita din evolutie.El ca trebuie chiuretaj,eu ca sa mai stea.Pana la urma zice sa mai facem o eco in alta parte,aici totul e ok..saracuta,nu stie daca sa se bucure sau nu..Si nici eu nu stiu ce sa zic..
Hai ca v-am zapacit cu altele..si nu e cazul.Dar voiam sa va zic ca am retrait emotiile primelor saptamani de sarcina,cand nici eu nu stiam daca va fi bine
Pe de alta parte,Mariuca are ceva mucisori..sa-i ia...."beep" ....ca m-am saturat de ei!Si parca si arde un pic,desi dimineata avea numai 37.4 in fundulet.Oricum i-am dat Nurofen,sa vedem.Partea proasta e ca mucisorii sunt galbui,nu transparenti.Si eu am racit,sper sa-mi treaca mai repede
Pupici si va doresc numai bine

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danette spune:

Buna fetelor... sper ca a-ti avut sarbatori frumoase si puiutzii bolnaviori s-au insanatosit!

Am vazut poze super, Roxana, Mihnea si Bianca sunt nishte frumosi si scumpi...
Mihaela... Robert este mortal in pozele de la MOTZ, chiar in asta: http://community.webshots.com/photo/549220901/2486395550088512827WXpodr
parca ar fi la o sedintza AGA!

Noi am fost mereu pe drumuri, am avut si multzi musafiri, a fost amre agitatie si aglomeratie... dar FRUMOS, vreme excelenta!
Chiar in ziua de Pasti am fost la bunicii sotzului intr-o zona superba sub muntii Tibles (tara Lapusului). E minunat sa vezi cum se pastreaza traditiile, cum oamneii sunt imbracatzi de sarbatoare in port regional.
Am venit incarcatzi de oua rosii pictate cu ceara si cozonaci buuuuni!
A doua zi am plecat la casutza de vacantza (tara Chioarului).. alte porturi... dar tot asa de frumos si la fel de ospitalieri vecinii. Am avut noroc de zile insorite si calde (24-25 grade)!
Iris a fost in lumea ei, fericita nevoie mare... a vazut tot felul de animale si pasari, s-a jucat prin iarba pana a adormit!
Aici am pus si eu cateva poze de la Pasti: http://community.webshots.com/album/549847064fxgtdy

Dana & Iris 1an+
pozele noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roserb spune:

Miha, ce baiat frumos si elegant ai! Sa va fie de bine petrecerea, .

Dana, Iris e pur si simplu superba!Vad ca deja ai ajutoare in gradina. Chiar radeam saptamana trecuta cand am fost la casa de vacanta de la munte a parintilor mei, ca Mihnea isi luase in serios responsabilitatile, a greblat, a maturat, a batut cuie!

Roxana&Co

POZE CU PITICII

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreap spune:

Miha,ce serios e in poze,cu cravata...Baiat mare!
Dana,e frumoasa foc fata ta!Si ce par..si harnicuta
Roserb..tie nu-ti mai zic nimic de cat de bine arata Mihnea,ca il fura altele.Pupici

POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)

Mergi la inceput