Copilasi dragalasi nov-dec 04 (119)
Raspunsuri - Pagina 12
Cecilia C spune:
Onitza , pupici
la frumusel si parintii lui care se iubesc asa de mult…si mi-a placut tortul funny
Miha, super e fotbalistul cu obrajorii lui 
Paxela, ai grija de tine si lasa-l pe samburica sa se obisnuiasca cu casuta lui, ha ha 
19+sapt
Cici si Alexia ( 22.12.2004)
Poze
poze bebe
try spune:
Adevarat a-nviat!
Miha, a luat si fi-miu o tranta de curand, de Pastele catholic cand am fost la munte. Tac-su era afara din cabana si alex a vrut sa iasa si el (pe o usa glisanta care era deschisa) si s-a impiedicat de sina de la usa si a cazut cu capul de treapta de lemn care dadea pe terasa. Noroc ca a fost lemn si nu ciment. Normal ca tot ma-sa a fost de vina (asa se poarta la noi in familie, mami e de vina pt. cazaturile lui alex, tati e raspunzator cu critica ![]()
[D]).
Asa ca cucuieti prin capsor o sa faca de-abia deacum incolo. Si pan ape la 6-7 ani tot asa o s-o tinem. Cazaturile sunt inerente si au si ele rolul lor educativ, daca pot spune asa, te invata sa te feresti data viitoare…
Paxela, inca nu m-am obisnuit cu gandul ca esti isnarcinata, tot imi vine sa ma mir mereu. Sper sa nu pateasca nimic bebe si sangerarea sa nu se mai repete.
N-am nimic nou despre mine. Lui alex i s-a mai estompat eruptia si trece cate putin in fiecare zi. Vineri mergem la control cu bb si face triplu-test si cam atat...
.......in 16+ sapt.
Alex - 5 Nov. 2004 ......... poze cu noi
monica-elizabet spune:
seara buna fetelor,
eu azi am vazut-o pe cuscritza fulguletz cu davidutzul si cuscrul...ruxi s-a trezit din somn si cand i-a vazut juamtate de ora a urlat incontinuu...ca mai apoi sa se imprieteneasca cu davidutzul si sa se pupaceasca pana n-au mai putut
au fost niste faze tari de tot...si noi parinti denaturati stateam si radeam de ne durea burta.
fetelor asa cum zicea si felis
sambata fulgu ii ia motul lui david dar daca aveti liber sa ne intalnim cu ea prin moghiros tare mult i-ar placea sa ne vedem mai multe(miche, roserb) pentru voi e super aproape, nu?...ce ziceti cand ati putea? ca sa-i transmit si ei.
davidutul este un frumos, are niste ochisori superbi...este un copilash super sociabil si cumintel foc.
va pup pe toate
monica
mariussimiuc spune:
Noi am taiat motul astazi!
A intrat in randul barbatilor!
A fost super! Ne-am distrat de minune iar Robert a fost intr-o forma de zile mari.In seara asta sunt prea obosita,dar zilele astea am sa pun si niste poze.Am prins cateva ipostaze super misto!
Va pup pe toate!
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
eveline spune:
mariussimiuc asteptam pozele.
paxela ai grija de tine si tine-ne la curent.
La noi iepurasul a venit cu doua maselute la Bia (care are inca tot 6 dintisori) si cu plansetele si kk de rigoare....of, de-ar scapa odata....
Ana si Bianca-iubita
roserb spune:
Paxela, ai grija de tine,iti tin pumnii stransi sa fie totul bine!Mai ai sangerari?
Am admirat doi baieti frumosi tare, pe Robert si pe Paulica!.
Am pus si eu CATEVA POZE DE PASTE.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
florypop spune:
Paxela, ai grija de samburel. Tinem pumnisorii stransi si te asteptam cu vesti bune. Fii optimista si totul va fi bine.
Andrei al meu stie sa zica "patru" si "sase". As numara el...e tare haios. Acum sa nu va inchipuiti ca le zice clar. E ceva pocit dar e mai bine decat nik...in schimb nu vrea sa zica "tata" nici picat cu ceara. Ta-su e ofticat rau de tot. Aseara isi numara pampersii si tot "paciu" ii ieseau la socoteala.
Pupici,
Flory
31+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png
paxela spune:
fetelor
multumesc de sustinere
acum pare totul ok sangerarea sa oprit dureri nu am
dr zice ca e ok o echo voi face peste 2 saptamani ca sa verifice viabilitatea embrionului, pana atunci sper sa nu mai fie probleme
Alexa
5+ si
Silviu ( 27.11.2004)
poze
party 1 an
onitza spune:
ROSERB, SUER POZE, SUPER COPII!!!!!!!!!!! 
Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!
onitza spune:
PAXELA, DOAMNE-AJUTA IN CONTINUARE!!! SILVIU CE MAI FACE?
IERI NE-AM INTALNIT IN IOR CU "OCHI FRUMOSI" - MARIA (RALUCA GABRIELA)CARE ERA DE FAPT LA PLIMBARE CU SORA MAI MARE
NICIDECUM CU MAMI
, MAI SA TREC PE LANGA EA SA NU O RECUNOSC!! O PAPUSA DE FETITA, BLONDA CU INELE IN PAR, CARLIONTII EI M-AU FERMECAT DE-A DREPTUL!!! ASA IMI DOREAM EU O FETITA!!!
SI OCHISORII ALBASTRI, CARE STIU CA AU VRAJIT-O SI PE FELISCANDVA!! ASA II SPUNEA MARIEI, PARCA, "OCHI FRUMOSI"!! PE BUNA DREPTATE!!! FOARTE SOCIABILA, ZAMBAREATA TOT TIMPUL, SI CUMINTICA FOC!!!

Onitza si
Paul Constantin (28.11.2004)
pozele noastre
PETRECEREA DE 1 AN!!!