Copilasi dragalasi nov-dec 04 (119)
Raspunsuri - Pagina 16
roserb spune:
quote:
Originally posted by try
Miha, eu nu ma dau in vant dupa explicatii de-astea cu lantisoare care atrag energii negative etc... Dar nu ma dau in vant nici dupa bijuterii la baietei... A primit si alex o bratara cu numele lui de la soacra mea, insa nu i-am pus-o niciodata la mana, ncii macar de proba. Mi se pare aiurea la un copil atat de mic sa atarn aur pe el. Iar la o fetita, in afara de cercelusi nu m-as grabi sa-i mai pun ceva. Mai incolo, cand o creste si-o fi domnisoara, mai par acceptabile si alte bijuterii, dar sa pui bijuterii la copii care n-au nici o ideea a valorii acestor lucruri (nu ca ar fi foarte costisitoare, ci e vorba de ideea obiectului in sine)...dar eu sunt mai traditionalista si poate mai no-frills decat alte femei, mamici.
Subscriu in totalitate! Nici eu nu agreez ideea. Bianca in afara de cercei nu poarta altceva de aur, desi a primit si ea (bine, se mai prosteste cu ceva margele din scoici si bratarile aferente, pe care le-am luat de la mare in fiecare an

Roxana&Co
POZE CU PITICII
danette spune:
quote:
Originally posted by roserbquote:
Originally posted by try
Miha, eu nu ma dau in vant dupa explicatii de-astea cu lantisoare care atrag energii negative etc... Dar nu ma dau in vant nici dupa bijuterii la baietei... A primit si alex o bratara cu numele lui de la soacra mea, insa nu i-am pus-o niciodata la mana, ncii macar de proba. Mi se pare aiurea la un copil atat de mic sa atarn aur pe el. Iar la o fetita, in afara de cercelusi nu m-as grabi sa-i mai pun ceva. Mai incolo, cand o creste si-o fi domnisoara, mai par acceptabile si alte bijuterii, dar sa pui bijuterii la copii care n-au nici o ideea a valorii acestor lucruri (nu ca ar fi foarte costisitoare, ci e vorba de ideea obiectului in sine)...dar eu sunt mai traditionalista si poate mai no-frills decat alte femei, mamici.
Subscriu in totalitate! Nici eu nu agreez ideea. Bianca in afara de cercei nu poarta altceva de aur, desi a primit si ea (bine, se mai prosteste cu ceva margele din scoici si bratarile aferente, pe care le-am luat de la mare in fiecare an, dar numai prin casa) In plus, nu-mi place ca bebeul sa doarma cu un lantisor de gat, ma gandesc ca se pot intampla diverse chestii neplacute.Au timp toata viata sa poarte bijuterii. La fel, am oroare de snurul rosu la incheietura mainii copilului...brrr.
Roxana&Co
POZE CU PITICII
SUBSCRIU
Dana & Iris 1an+
pozele noastre
ionela roxana spune:
Miha
subscriu
; le urasc(pe bijuterii), mai ales la copii; nu ca i-ar influenta cu puteri negative, sau cu de-alea pozitive, dar parca nu-si au locul la manutele lor sau la gatutul lor; eu sunt de alta parere, daca tot sunt asa de dragute acele persoane si doresc cu tot dinadinsul sa-i ofere ceva cadou, nu trebui musai aur, bratari sau lanturi, cel mai indicat sunt banii, iar parintii puiului sa-i foloseasca in ce scopuri doresc; poate eu sunt mai de moda veche dar cred ca nu este indicat sa inpodobim astfel puii, ei au frumusetea lor, o frumusete si stralucire naturala, care nu trebui inpodobita artificial;
eu una nu prea ador bijuteriile, sau daca da nu agreez decat platina, ptr. ca aurul nu-mi place deloc, iar cercei de aur nu pot purta ca imediat ma dor urechile si mi se unfla, iar in viata de zi cu zi, ca ies pana la magazinul din colt si in parc cu copii nu-mi trebui decat veregheta care este din platina si atat, nu de alta dar m-as simtii tare inpodobita; da, daca as avea unde merge zi de zi fara copkii mi-as mai atarna cerceii tot de platina si un lantisor.
aici moda nu-i cu bijuterii la copii, nu agreaza nici macar cerceii la fetite, dar in schimb, cel putin prin zona prin care stau eu a iesit moda vopsirii parului la baieti, blond
a, si cum ei au parul negru si batos, va pute-ti da seama ce perfect le sta cu blond, parca si o idee de permanent

Miha Robert este un barbat in toata regula; frumos flaca si cum sta el serios la foto
Dana

muuuuulti la o asa papusa vie RISI; absolut superba!!!
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
ionela roxana spune:
am uitat;
Roserbitzooooo superbi copii ai
; acea foto cand stau ei la drum m-a terminat![]()
.
http://photos.yahoo.com/nlroxana
dama spune:
Am vazut si eu 2 copii frumosi la margine de drum (Roxana esti sigura ca i-ai da
), o Iris superba de care imi place tare cum zice ea UNA (la 1 floare) si pe Robertica cel incostumat si tare mandru de eveniment 
Miha
, cam ce a spus Try voiam eu sa spun, dar nu mai repet. David a avut un colier de ambra (cica diminueaza durerile de gingii cand dau dintii) dar l-a rupt imediat si apoi mi-am dat si eu seama ca nu-si avea rostul
. Apoi eu bijuteriile la baieti si chiar la barbati mai tarziu le dezagreez...dar aici e chestie de gust. Insa am auzit una buna aici in fr...cica si cerceii la fetite sau adolescente e considerata moda saracilor (asta e chiar tampenie zic eu)...iar explicatia lu' tanti dr, e de domeniul fantasticului
...
andreap spune:
Buna dimineata fetelor!
Multumesc de urarile de santate
.Eu nu sunt deloc mai bine,Mariuca inca mucioasa,dar parca noaptea respira mai bine.Sper s atreaca dor cu Nurofen si picaturi,fara alte medicamente.
In schimb este f.f.f.ff.f.f.f.f.f nervoasa
.Plange din orice,urla daca nu o las sa faca ce vrea....si inca dau vina pe dinti(ii ies caninii de jos,amandoi in acelasi timp).Ieri efectiv eram un car de nervi,imi repetam ca in bancul ala "calm ferdinand..calm"..imi venea efectiv sa-i dau una macar sa aiba motiv de urlat
!
Try,linisteste-te..sau macar incearca
.gandeste pozitiv.Va doresc sanatate multa tie, piticului si celui mic din burtica.
Flory,ce bine ca stai acasa.Ai grija de tine,mai e putin pana la marele eveniment.Sper sa ne mai dai vesti!
Monica,in principiu duminica e ok daca vrei sa ne vedem.Vorbim pe tel?Cine mai e amator de o intalnire????
Pupici si ne mai auzim
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
andreap spune:
Ce liniste pe aici...tocmai azi cand aveam chef sa stau degeaba![]()
Va doresc la toate un We minunat,sa ne vedem cu bine marti(luni e liber..doar sunt om al muncii
)
POZE
Martie 2006
Andreea si Mariuca(7.11.2004)
mariussimiuc spune:
Buna buna!!
Mai fetelor...nu stiu ce sa zic...mie pana acum chiar mi-a placut cum ii statea cu bratarica si lantisorul si nu am avut niciodata teama ca s-ar putea intampla ceva rau din cauza lor si nici nu i le-am pus ca sa-i dau stralucire,ca e stralucitor de la mama natura (chiar daca e mai masliniu la ten
).Nu i le-am afisat niciodata ostentativ sau nu peste pulover sau tricou.Acum am deja un semn de intrebare,dar am sa vad eu cum ii gasesc raspunsul.
pe toate.
In alta ordine de idei...Ia uitati ce am eu aici...
...si aici...Eeee?
Miha
si
Robert (18 nov 2004)

Omuletul pentru care se merita sa incerc sa fiu un om mai bun
Cand viata iti ofera lamai,fa-ti o limonada!
Corina75 spune:
Buna fetele....dar pe noi ne mai tineti minte?????
Din pacate nu mai pot sa intru atat de des pe forum, am atata treaba la servici in perioada asta!!! si sunt suuuuuper obosita si stresata...
...va rugam mult sa nu va suparati pe noi...
Cuscritza, multumim de intrebare....facem destul de bine...Andrei e bine, face nazbatii, e din ce in ce mai greu sa tii pasul cu el...am avea multe de povestit, dar nu am cand....
Va pupam si speram in vremuri mai bune.....
Cu drag
Corina si
Andrei (24.11.2004) cascador
Daca vreti sa ne vedeti, aici sunt pozele noastre: Andrei
Pozici noi - aprilie 2006 aici
florypop spune:
Andreea, am sa va scriu mai des avand in vedere ca stau acasa. Multa sanatate Mariucai.
Mai am o ora si gata sunt in concediu 

Pupici,
Flory
32+ si
Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png