Mamici de iulie - august 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 9
nicole25 spune:
bulinuta mie arsurile la stomac imi trec cu rennie .am intrebat si doctorul si a zis ca pot lua.Am mai vazut pe forum ca si alte fete iau .
cristina ioana ce ai facut la doctor .spune-ne si noua ca eram ingrijorate pt tine.
nicole 28+
andreea25 spune:
mishi tinem pumnii o sa vezi ca totul o sa fie bine
fetelor eu ma duc la 18.00 la doc sa vedem ce mai face bebelina.am azut vreo 2 zile cand am simtit o f rarut si m am ingrijorat da' cica e normal sa nu miste mereu la fel.eu in schimb o simt cam jos ,o sa l intreb azi pe doc dc e bine.
am o colega la servici care a nascut o fetita desi toata sarcina la echo i a zis ca e baietel
asa ca fetelor nu se stie se poate sa avem surprize![]()
eu sunt in concediu medical ptr ca ma simteam obosita asa ca sper sa stau mai mult cu voi.si eu am intrebat med de fam si la fel mi a zis ca din sapt 32 poate sa mi dea prenatal.probabil ca numai in cazul in care med ginecolog recomanda sa stai mai devreme acasa poate sa ti l dea mai devreme .nu stiu zic si io.
pumpkin esti o super sexy burticoasa! si eu vreau camasute cred ca dupa paste ma duk si eu la shoppinguri.
va pup si mai vb
p.s. LA MULTI ANI! Shihana + Monicutza. sa fiti sanatoase si nasteri usoare cu bebei sanatosi
.R.R
bine ai venit sarcina usoara
.
gata m am intins cam mult pupici pe burtici

andreea25
iulenca spune:
Bulinutza si pe mine ma omoara arsuriole de cateva zile. Am luat asera un maalox ca nu mai puteam dar in rest le suport cu stoicism. Acyu daca tot ziceatzi de inghetzata mi-am adus aminte ca am sui eu in frigider si m-am napustit asupra ei.
Burta mea a luato razna. Dupa ce de vreo luna nu mai crescuse deloc in 2 zile mi se pare ca a explodat. E mare rotunda pielea e intinsa si mai am un pic si incep sa dau drumul la al doile rand de nasturi de la sarafan. Se vede ca am intrat in 6 luni :))
Am intrat si eu si mi-am facut comanda la carte.
Ieri mi-am luat de la Cocor camasutza de alaptat e ca un tricou mai lung cu doua pense in dreptul sanilor sub care se ascund 2 fante numai bune de scos cate un sfarc. E super haioasa are niste magarusi pe ea. Aveau toate culorile si multe imprimeuri. Cred ca de acolo si-a luat si Pumpkin. Aceleasi camasi la parter erau 400.000 asa ca mergetzi mai bine la et.3 unde sunt doar 290.000. Ca sa vedetzi cum sunt barbatii - al meu ieri dupa ce ca ma vedea ca ma plang ca sunt mare ca mi se umfla picioarele ca niste butuci imi recopmanda sa imi iau ca si pijama pentru spital o chestie formata dintr-un maieu super scurt si pantalonasi pe buci. Zicea ca as fi tare sexoasa. Cred ca sa tampit pt ca mie aia nu imi veneau nici pe o buca. da omul desi sunt cat casa ma vede super sexoasa. Da nu ma plang.
Mi-am mai luat o bluzitza super misto din voal. O sa fac o poza ca sa o vedetzi.
Ammabela acu esti paranoia. Pai te plangeai ca vrei sa mai slabesti sau macar sa nu te mai ingrasiu iar acu te ingrijorezi ca nu ai mai luat in greutate. In perioada asta oricum bebele nu a luat decat maxim 300 gr. deci e foarte posibil sa nu se vada pe cantar ca nu are precizie la miligram. Eu sa stii ca nu iau cate 3 sapt deloc si apoi in 2-3 zile sare acu cu cate 2 kg. Stai linistita ca e totul ok.
Mada_MXM continua linistita tratamentul pt unghii ca n-are nici o treaba cu bebelu. Ne putem vopsi, machia, face unghiile linistite. Doar vrem sa fim frumoase nu? Nie parca unghiile mi s-au mai intarit. Cred ca de la prenatale ca inainte se rupeau si erau super moi.
Hai ca m-am intins. Va pup.
iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
Amabella spune:
iulenca, esti absolut mortala! 
esti supertonica si ma binedispun de fiecare data cand iti citesc mesajele. sa nu te schimbi, ca esti o dulce asa! si sotu' tau cred ca te iubeste foarte tare si de aia te vede supersexoasa. nu zic ca n-ai fi
, dar si daca ai fi cat balena willie, el tot cu pantalonasi pe buci ar vrea sa te vada, ca daca el te vede supersexy, ce sa-i faci?!
luiza
27+ si
mic si iubit
bulinuta27 spune:
nicole eu am vrut sa cumpar rennie sau dicarbocalm si tipa de la farmacie mi-a zis ca nu-mi da decta pe raspunderea mea...asa ca m-am cam speriat si nu am mai luat...mai ales ca eu am fcaut tratament in sarcina asta cu lomexim, codeina si paracetamol ptr contractura urata de pe coloana, paracetamol in raceala, un nurofen...toate la dispozitia dr dar...stii cum e...paranoia e paranoie...
bulinuta 24+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
anasia spune:
bulinuta, au reaparut si la mine arsurile, n-am luat nimic, dar am observat ca daca mananc biscuiti sau fainoase in general, ma omoara;
iulenca, imi dau drumul in curand si eu la al doilea rand de nasturi
;vad ca la capitolul greutate am stagnat la 74 pana acum, burtica e maricica, ca un balonas;
andreea25, bafta la eco, sa fie totul bine;
anasia 24+ 
bulinuta27 spune:
iulenuca esti mortala ce sa mai pup fata....si al meu zice ca sunt frumoasa si sexoasa si eu cand trec prin fata oglinzii mi se face rau...adica aprope lesin cand ma vad

anasia tu l-ai intrebat pe dr T ce se poate lua? mercic ptr sfat sa incerc si eu cu biscuiti
cristina-ioana unde esti? spune-ne ce a zis dr de analiza aia
pup fetele
bulinuta 24+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png
map spune:
fetelor si eu am impresia ca atat sunt de balon ca am sa zbor curand
asta nu ca m-as simti prea usurica, in nici un caz ma simt ca un pietroi, insa dupa ce am mancat de pranz asa de tare m-am umflat
. Am mancat ceva usor cu orez si legume si niste urme de carnita de pui prin ea. De fapt cam orice as papa ma fac balonel, numai poate de la paine cu iaurt sau branza nu, dar nu mai vreu atata paine.
M-au rugat acum colegele cu inghetata si nu o sa credeti dar am refuzat, desi as manca de numa', insa simt ca nu mai are loc nimic, nimic. Is deja doua ore de cand am mancat si nu pare sa-mi treaca starea de balon. As sta intinsa in pat dar unde naiba, parca stau pe ghimpi aici pe scaun.
Monica si
22+
iulenca spune:
Bulinutza fata mea eu nici nu ma mai uit in oglinda. Unde stau eu acum nu am decat o oglinda mica in care ma machiez si una la baie. Cand nu mai pot de curiozitate sa vad cum arat o iau pe aia de la baie din cui sau ma urc pe un scaun si mauit direct in ea. In apartamentul cel nou am pe hol douya oglinzi cat peretele la care nu vreau sa renuntz. Dar mi-e groaza de cum voi reactiona cand o sa ma mut si va trebui sa trec every fucking time prin fata oglinzii. Eu una sunt sau eram obsedata de oglinzi vitrine si alte surse de reflectare a imaginii. Imi placea la nebunie sa ma admir cand mancam cand vorbeam .... acum insa mi-e fricaaaaa.
Nush cine zicea mia devreme ca are la 28 de sapt parca 51 de kile. Rusiiiineeeee cine nu a sarit de 68 de kg nici sa nu mai indrazneasca sa se afiseze pe aici ca le bat. Cum ne simtim noi balenutzele care avem aproape dublu sau ma rog daca nu avem inca o sa ne apropiem pana in luna a 9-a. Avetzi mila de noi, declaratzi si voi mai multe kile ca altfel da depresia in noi. Plsssss
saru-mana Amabella asa sunt eu smecheroasa... :)) Ai dreptate d-aia ma iubeste sotzul.
Pupik 
la toate grasutzele gravidutzele burticoase si alea slabutzele trecetzi la ingrasat :)) hai executarea ca va bat

iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png