Mamici de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

iulenuca hai sa-ti explice fata: ultima oara cand m-am cantarit si de atunci am renuntat...avem peste 80 kile bine....asa ca...
oglinda? ha...eu am una pe un perete intreg pe hol si cand ies din camera sa merg la beie sau sa plec sau oriceeeee trec prin fata eiiii...iti dai seama? a devenit dusmanul meu no. 1!!!
simt ca turbez cand ma vad asa
hai ca o sa caut eu niste poze de anii trecuti sa va arat cam cum aratam si cam cum arat acum ca simt ca turbez......

apropo de cantar: eu m-am hotarat: nu ma mai cantaresc pana la sfarsit deloc

bulinuta 24+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

bulinuta, iulenca, norocul meu ca n-am oglinda mare, in cea din baie vad doar fata, ca altfel;bulinuta, biscuitii imi accentueaza arsurile, din pacate; burtici, ma pregatesc sa plec acasa ca nu mai rezist, mi-e somn de-mi pica ochii-n poala;pupici
anasia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia nici sa nu iti cumperi pana nasti ca altfel patesti ca mine ...somn usor...si mie imi pica okii de somn dar mai am un pic

pup fetele si seara buna

bulinuta 24+

cristina ioana zi ceva pls

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Bulinutza uite ca o sa pun si io poze de inainte si dupa. Desi am muuuuultye kile - nimeni nu va afla niciodata cate, doar doctorul meu stie si nu ca vreau eu ci pt ca ma obliga sa ma cantaresc cand ma duc ( nu dr. T cel de Familie)- nu voi renuntza totusi la cantar. Dar dimineatza dupa 2 zile in care nu ma cantarisem am obs o crestere de 2 kile. Ce-i drept in astea 2 zile mi sa dublat burta dar asta nu ma incalzeste cu nimic. Asta e sunt o grasa da oi sa ma fac eu buuuuna dupa aia. Stii ce bucurie bolnava am, ca macar nu sunt singura. Cand te stiu pe tine si pe alte fete aproape de mine creste inimioara, ca daca as fi singura printre slabanoage as innebuni. Sanatoase sa fim bebeii sa fie cei mai frumosi si destepti, sotii sa ne iubeasca si restul le rezolvam.

Auzitzi mie mi-a trecut arsura dupa inghetzata. S-ar putea ca asta sa fie solutzia.

Pumpkin de bine ce m-am uitat la pozele tale ieri nu am vazut camasutza cu deschidere la tzatze :)) si m-am apucat sa o descriu pe a mea. eu am crezut ieri cand m-am uitat la pozele tale ca ala e halatul De-abia azi am realizat ca aceea camasutza verde e ca a mea.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

Iulenca, las ca-i bine ca le-ai descris, ca eu doar am pus poze, am fost mai lenesa. Nu-i asa ca-s faine camasutzele ? Tu ce culori ti-ai luat ?
Mada_mxm, tare faine poznele tale. Ce frumos e la zoo, la noi tigrii si leii n-au nici un fir de iarba, stau pe ciment . O sa incerc si eu sa fac poze la cateva lucrusoare de-ale bebelinei sa ti le arat. Foarte frumoase sunt lucrurile pentru bebei la voi, mie mi-au placut mult ultimele jucarii pe care le-ai luat.
La capitolul kg si eu stau foaaaaaaaarte bine, am luat vre-o 10, am ajuns la 73 ! Eu nu m-as mai cantari dar ma suie medicii pe cantar.
Eu la ultimele analize am iesit cu anemie. Asa ca am trecut la 2 pastile de fier pe zi si incerc sa pap alimente cu fier, spanac si sardine...Voi stiti ce alimente au mai mult fier ?

Miky 29+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
NEW Album intalnire 15 aprilie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicutzabb spune:

Multumesc mult fetelor pentru urari

Amabela, nu iti mai face griji in privinta greutatii. Nici eu nu am mai luat in greutate de 2 saptamani (m-am oprit la 62 kg) dar burtica tot creste in fiecare zi. Doctorul mi-a zis ca bebe isi ia tot ce ii trebuie de la mami lui.
Eu sunt in plina febra a cumparaturilor. Am luat o gramada de hainute pentru bebe (nu numai pentru inceput, ci si marime 3-6 luni, nu m-am putut abtine). Ce este bine este ca au fost la reducere substantiala (intre 30-70%) asa ca nu am simtit cheltuiala. Acum am catalogul Sears si sper sa gasesc tot ce imi mai trebuie.
Pozele cu hainutele bebicului: http://pg.photos.yahoo.com/ph/mony_kristin/album?.dir=e907&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos
Eu nu am nici un fel de problema. Nu greata, nu arsuri, nu dureri, nu contractii... doar bebicul meu super-energic. Noaptea trecuta m-a lasat sa adorm doar la 3 dimineata. Pana atunci s-a tot foit in burtica, iar tati il incuraja. A topait vreo 2 ore si jumatate, dupa care m-a lasat si pe mine sa dorm.
Eu inca lucrez si sper sa mai pot lucra inca 2 luni. Nu am starea sa zac in casa inainte de a naste mai mult de 3-4 saptamani inainte.
Pentru ca am intrat deja in luna a 7-a mi-am propus ca in maxim o luna sa am tot ce imi trebuie pentru bebe (inclusiv lucrurile mari, gen patut, carucior, etc.) si sa am pregatit si bagajul de spital just in case.

Va urez o zi (sau mai bine zis o seara buna)
Pupici multi fetelor si bebicilor

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Muuh spune:

monicutza si shihana la multi ani. Bebei sanatosi si norocosi si sarcini usoare.
Am fost si eu la control si bebe are 919 grame, e cu capul in jos si totul e ok.
Numai stiu cine spunea ca bebe nu a stat la 4 D. Nici la mine cand am fost insaptamana 21 nu s-a vazut nimic la 4D ca bebe boxa.
Am inceput si noi sa mai luam una alta pentru bebe, saptamana viitoare ne vin carutul si scaunul de masina si de abia astept. In rest am fost si noi parinti responsabili am luat cateva body-uri si salopete, vreo trei fesuri, un costumas ma rog promit sa fac poze si sa va arat.
pumpkin vin si eu pe 6 mai la intalnire.

Mitza 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexia27 spune:

Pumpkin, din cate stiu eu bogate in fier sunt frunzele verzi, adica spanac, loboda, urzici, chestii de astea.Si am citit intr-o revista pentru mamici ca daca se combina spanacul cu oua, acestea favorizeaza absorbtia fierului. Si poti sa incerci si cereale cu adaos de fier. Eu de astea mananc destul de multe si vad ca satau bine cu fierul deocamdata.

Fetelor, voi aveti dureri in parti si inghinal, la incheietura piciorului, cand mergetisi cand va schimbati pozitia in pat?

Alexia 24+ cu Eileen

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;5;32/st/20060809/dt/7/k/f20f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Fetelor sunt foarte fericita. Tocmai am venit de la eco.Bebe e sanatos, mai mic cu o saptamana dar probabil seamana cu minesi se pare ca e fetita.s-a chinuit putin nenea doctoru pt ca bebelina statea mai mult cu funduletu spre noi, avea si cordonul intre picioare si eco e 2D, dar pana la urma a spus ca aproape sigur e fetita.Suntem in al 9-lea cer de bucurie ca e bine bebe(daca ne spunea ca e baiat la fel eram).
Merg sa ma intind putin ca am obosit de la atatea emotii.
Pumpkin ,ne poti trece si pe noi pe listuta cu carucior roz daca te rugam mult?

Miha22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Maine ma duc sa iau inelul pentru buric, si-i fac si poze sa-l vedeti, bine? Sigur ca la spital se descurca ei cu buricul lui bb, dar tare sunt si eu curioasa despre ce e vorba.

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea

Mergi la inceput