Mamici de iulie - august 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 11
andreea25 spune:
buna seara la burtici!
am fost la doc si bebica e super bine
,mai mult a vazut o tasu ii si explica doctorul acolo uite aici manuta... a fost chiar haios avea tati o fata
.e o neastamparata a zis tati ca dadea de zor si din maini si din picioare. m a controlat doc si pe masa ca i am zis ca o simt jos si colul e putin scurtat dar e inchis asa ca mi a zis sa nu fac mult efort,sa ma odihnesc si sa stau linistita e totul ok.
fetelor eu sunt cu inghetata langa mine.ma bucur ca v au trecut arsurile cu inghe eu mananc chiar dc nu am arsuri ca tare e bunaaaa
.
cu kilele eu am pus 7 pana acu de la 55kg la 62kg dar deja am o burtoaie si obosesc de nu mai pot.cu oglinda eu zis sa fugiti : am probat si io ceva si in cabina era oglinda daia mare si am zis ca nu sunt io acolo ci o mare elefantica.asa ca mai bine stati cuminti.
hai va pupii si mai ne vb maine .noapte buna burtici si fiti cuminti

andreea25
motzata spune:
Buna fetelor iata am mai ajuns si eu sa scriu ca tare ocupata mai sunt.Ne-am pus casa de vanzare ca am gasit una traznet noua cum vroiam eu si acum sunt intre ciocan si nicovala acasa ca sa le arat clientilor casa si apoi fug in cealalta parte sa vad ce fac muncitorii ca eu sunt f pretentioasa si na sa vaza ochiul meu daca e bine.In rest noi suntem bine miscam vorbim povestim de toate.Am vazut pozele de la intalneala tare dragute mai sunteti eu mai lipseam de-acolo![]()
Am inceput si eu sa mai cumpar cate ceva pe furis de sotul meu ca asta e paranoia nu ma lasa.Fetelor cand ma gandesc ca voi dormiti asa ma apuca si pe mine cascatul dar stiti ce mai vb ca ma pun sa trag si eu un pui de somn.Va pup si sa fiti cumintele!

22+ cu
Jonathan in burtik
Esther
motzata
Babee spune:
Bai figuri sunteti cu kilele voastre.
Nu vreau sa fiu rea, dar lasati-le la o parte si concentrati-va asupra altor chestii.Nu zic mancati de spargeti ca e voie, fiti moderate numai.Eu am luat prima sarcina 25 de kile si ma puna acum sa va arat poze cu inainte, in timpul si dupa ca sa va convingeti
.Si mi-a luat 1 an juma fara sa ma chinui si fara sa tin nici o dieta!
Bebeii sa fie sanatosi ca noi ne refacem si ne revenim
Is insomniaca
dar sper sa dorm cateva ore ca am cam multa treaba maine..uf.
Caut poze![]()
-----------------------------
Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)
Babee spune:
Inainte
In timpul sarcinii
Dupa
Acum
Babee spune:
Inainte eram prea slaba
si nu-mi placea, apoi am zis s-ajung la o greutate normala..dar fara chin.Nu-s eu zana zanelor dar cu vointa se pot face multe.
Fruntea sus si ganditi-va ca doar bebe conteaza
July25 spune:
Iubitelor, sunteti de o vrednicie ceva de speriat.
Nu mai poate tine omul pasul cu voi. Daca lipsesti doua zile de aici...ai pus-o, iti ia o zi doar sa te pui la curent.
Monicutza si She_Wolf 

. Sa fiti sanatoase si sa aveti bb-i cuminti si frumosi dar mai ales sanatosi si care sa le iubeasca pe mamicile lor muuuult de tot.
Sabana, m-ai rugat sa fiu mai explicita dar nu sunt sigura ca am inteles bine. Te referi la legislatia cu privire la CM ? Pt. ca poti gasi pe forum la legislatie toate datele, din cate stiu eu. Adica nr.legii, al monitorului oficial...etc., precum si toate reglementarile in vigoare.
Iulenca, esti taaaare.De-aia te iubeste sotul!!!
Pumpkin,zau daca tu nu vanezi complimente.
Camasutele sunt SUPER dar nu fac mare lucru fara ceea ce este inauntru. Si da-o-ncolo cu cearcanele ca arati bestial.
Mishi, sper ca totul sa se termine cu bine si sa revii printre noi vesela si optimista ca intotdeauna. Multa sanatate pt.tine si pt.bb.
Fetelor eu pt.arsuri beau lapte ( de la frigider chiar daca poate ar fi bine sa il beau caldut ).Si mai iau si Maalox ( f.rar dar vad ca nu am murit
si nici bebelina nu are nimic ).
Cu privire la
pana acum,din decembrie,nu am prestat pt.ca doi dr.m-au cam speriat: ba ca am iminenta de avort, ba ca am placenta f.jos inserata.
Asta pana aseara
cand am venit de la d-nul dr.Nayel care ne-a spus ca putem presta fara grija ca : " nu-i problem" dar..." bland ". Ceea ce am si facut.
Doar nu era sa desconsideram sfatul medicului.![]()
Felicitari tuturor fetelor care au fost la eco si i-au vazut pe bb-i !
R.R., o informatie daca se poate : la cine de la Medlife ai facut 4D ?
July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)
R.R. spune:
Buna dimineata viitoarelor mamici!
Eco 4D am facut la Medlife - dr. Chitescu Rodica, a costa 2.150.000: -2 poze si un DVD, pa care nu am putut sa-l deschid. Pentru ca bebe m-a tratat cu spatele, m-a chemat si marti (25.04), sper ca atunci sa-l vad bine, acum nu am vazut aproape nimic... am fost tare dezamagita...imi inchipuiam altfel 4D.... s-a vazut mai bine acum o luna la eco normal....
Pupici....
iulenca spune:
Neatza fetele !!! Ce-o fi vremea asta asa urata ?
Eu sunt un pic supi. Mi-au aparut pe fatza tot felul de chestiutze rosii ca niste cosuletze pe sub piele. In plus am facut si gusa :((
Stiam eu ca unele mamici se schimba la fatza pe perioada sarcinii dar speram sa nu fiu eu. Poate totusi e ceva trecator, vreo iritatie ca tare uratzica ma simt.
Ce de lucrusoare pt bebe atzi cumparat mai fetelor. Sunt super frumoase dar eu mai astept un pic.
Babee esti o mamica superba si sa stii ca dupa ce te-am vazut in poza din timpul sarcinii unde erai frumoasa rau dar rotunjoara si apoi in cea de dupa mi-a venit inima la loc. Deci se poate sa redevenim slabe si frumoase dupa bebe. Pupici .

FORTZA STEAUA 

iulenca
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png
Babee spune:
Pentru Monicuta si She La multi ani

4 ore am dormit dar am trecut peste oboseala si ma mobilizez de la 9 acum sa ma apuc de treaba
ca nu mi-o face nimeni.
Iulenca poate fi ceva hormonal, nu te scarpina si nu da cu nimic.Daca ai doar pe fata e hormonal, daca ai si pe corp sa nu fie alergie/toxiinfectie alimentara. Ce rotunjoara in timpul sarcinii, eram balena cu diploma
,am retinut foarte multa apa dar s-a dus apoi.Nu am vrut decat sa va incurajez si sa nu va mai faceti probleme.
Zi frumoasa fetelor si fruntea sus
anasia spune:
buna, fetelor!
mihaela, felicitari pt
, sa va traiasca!
andreea, ma bucur ca e bb ok;
r.r, mai e timp sa faci eco, poate nu chiar 4D, nu fii dezamagita, important e bb e bine;
iulenca, la capitolul cum arat fata, imi ies tot felul de cosuri daca pot sa le spun asa pe sub piele, ma exaspereaza;
mai am o saptamana si intru in c de odihna!!!probabil daca as fi avut un loc de munca si un sef mai placut as fi sta mai mult, dar nu se merita;
pup
anasia 24+