Mamici de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iulenca spune:

Babee hormonala e toata chestia sunt sigura ca daca era vreo alergie o tratam si se trecea. Asa sper sa treaca singura. Eu de fel nu prea am avut cosuri, nici macar in adolescentza asa ca nu prea sunt obisnuita. In plus mai am si pistrui si alunitze multe asa ca si cu cosurile astea am fatza super incarcata. Am si eu azi o zi mai proasta de-aia ma deranjeaza orice bubitza. Crde ca de la vreme smi se trage. Maine imi revin.

Pup burticile.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pumpkin spune:

She_wolf, La multi ani ! Sa fii iubita si fericita si sa ai un bebe sanatos, cuminte si frumos ! si de la mine.
Iulenca, sper sa iasa soarele sa ne mai ridice moralul Eu aseara, de suparare ca sunt anemica, racita si grasa, mi-am facut o crema de zahar ars....yummy
Babee, daca tot te-am prins pe aici nu ne spui si data nasterii pentru listutza si tras de urechi?
Mishi, ne gandim la tine si te asteptam azi cu vesti bune.

HAI STEAUA

Miky 29+
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006Album intalnire 18 martie
NEW Album intalnire 15 aprilie NEW

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Iulenca fruntea sus ca trec si bubitele astea.Nici eu nu am avut in veci cosuri, acnee sau mai stiu eu dar am experimentat mai multe pe timpul sarcinilorNu fi suparici ca vor trece si vei fi iarasi tu.

Poate va distreaza dar eu eram atat de disperata la prima sarcina ca mi se umflasera atat de mult picioarele ca nu imi mai vedeam gleznele si imi plangeam de mila .Si intrebam pe aici si nu-mi venea a crede ca or sa isi revina picioarele mele in veci..dar s-a intamplat.Vin, trec noi tot noi vom fi

Gata imi iau avant

-----------------------------

Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Babee spune:

Pumpkin nu ma trageti de urechi curand.
Pune te rog la listuta asa:15.12.1977, Phillip 06.02.2004 si bebelina are deja Dpn-ul, scrie doar St Josef Spital Viena

-----------------------------

Gabriela, Bebelina si Phillip(6.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor, azi am ajuns devreme la munca, este soare afara, ne-am trezit devreme si apoi m-a adus sotul asa ca-s deja de vre-o trei sferturi de ora pe aici. Am apucat sa vad ce ati mai scris.

Uraaa, maine este ultima zi de munca inainte de CO, apoi doua saptamani de soare sper. Inca nu a impachetat mai nimic pentru concediu. Le-am adunat un pic numai dar am eu timp asta seara si maine seara.

Acum trec la treaba ca azi vreau sa plec un picut mai repede.

O zi cat mai buna si la toate

Monica

Monica si 22+

Mergi la inceput

SHE WOLF LA MULTI ANI

Pumpkin camasutza mea e roz cu bleau si cu magarusi. Sa stii ca si eu de suparare pap inghetzata.

iulenca

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10051;103/st/20060816/dt/8/k/32fc/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Neata Burticute!

Alexia dureri inghinale am si eu...la greu din pacate ...asta noapte aprope nu am dormit la orice miscare ma trezeam ca ma durea ba osul inghinal, ba spatele ba sub coaste nus ce naiba mai am si acolo...a fost o noapte de cosmar si sunt obosita moarta...nu mai pot
mihaelagrosan, andreea 25 felicitari ptr bb super sanatosi
motzata spor la treaba si felicitari ptr casuta...nu-i asa ca e ciudat ca atunci cand noi dormim voi sunteti treze pe partea aia a lumii? am stat si eu un an in america si la un moment dat devenise frustrant ca nu eram pe "aceeasi lungime de unda" ca cei de aici...
Babee tu arati/aratai ff bine...acolo cred ca erai in 8-9 luni ...e eu acum la 6 luni arat ca tine acolo sau chiar mai mare si nu exagerez sa stii...si eu anul trecut pe vremea asta aveam 56 kg
Iulenuca si eu m-am umplut de cosuri...eu chiar ma plangeam la voi mai demult ca nici in adolescenta nu am fost asa plina de cosuri...eram chiar invidiata de toate prietenele...fata de portelan cica ...asa eram si sa ma vezi acum...
dar toate ptr bb..el sa fie sanataos si om vedea dupa...

fetele

bulinuta 24 +

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

she-wolf La Multi Ani! sanatate si un bebe frumos si mancacios iti doresc! multe floricele si pupicei ptr tine!

Map fericito..distractie placuta si vreme buna iti doresc...vreau si eu la soare la mare...eu nci concediu de Pasti nu am...nici o zi...
bulinuta 24+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Mai fetelor stitzi expresia aia "toate bubele rele in babei mele" Cred ca ne reprezinta :))

MISHI esti bine ai venit akasa?
CORNELIA pe unde umbli. Cum se simte Eduard la cresa?

Fetele spuneti-mi si mie un stomatolog bun pe aici prin centru (eventual cu pretzuri decente) Trebuie sa imi pun o coronitza , el nu trebuie decat sa imi ia bine mulajul si apoi sa aiba tehnician bun. Mi-a cazut dintzisorul si sunt stirba si as vrea sa merg azi pana sapt viitoare sa ma fac frumoasa ca e ziua mea.

Iulia si Mariuca balerina-to-be 23 +

iulenca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

She _wolf la multi ani, multa sanatate, nastere usoara si un bebe sanataos, frumos si destept!

29+

Mergi la inceput