Mamici de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns madacristina spune:

Buna dimineata,

Ce fac burticile?Noi suntem mai bine...am fost la control...mi-a dat iar tratament o luna de zile,colul e la fel,noroc ca nu s-a deschis,contractii inca mai am,doar ca nu mai sunt asa de dese,dar dupa cum s-a exprimat doc se pare ca nu vom ajunge la termen cu sarcina,mi-a zis ca continui tratamentul ca sa ajungem macar la 34 de sapt...am trecut si pana la servici si toti de acolo au zis ca mai am o sapt sau doua pana nasc...ca am burta asa de mare ca parca tb sa nasc acum...eu le-am zis ca normal tb sa ajung in iulie...dar se pare ca nu vom ajunge....cine stie,sa speram ca va fi totul bine.
Sapt viitoare,miercuri mergem la eco sa vedem cum e bebe,sper sa fie totul k...eu una abia astept sa-l vad pe bebe...

Vroiam sa va intreb niste chestii....mai multe...am auzit ceva de genul ca de la 1 ian 2007 indemnizatia pt cresterea copilului va fi de 14mil,ati auzit ceva de genul asta?Dc stiti ceva vreau sa ma lamuriti si pe mine....si mai vreau sa stiu cine ne face dosarul pt a primi aceasta indemnizatie,stiam ca de obicei de la servici ti-l fac,dar mai nou cica noi tb sa pregatim toate actele,si dc e asa stiti ce acte ne trebuiesc???
Si am mai auzit ca atunci cand nastem primim niste bani,2mil,cica de la asistenta sociala a sectorului de care apartinem...iar vreau lamuriri dc stiti ceva....o vecina cu ai mei a primit acesti bani...dc nu ma puteti lamuri voi o sa incerc sa vb cu ai mei sa afle de la tipa aia despre ce e vb...insa sper sa ma ajutati voi...

In rest sunt k....acasa...m-am plictisit rau...dar nici chef sa fac ceva nu am :)

Va pup si astept niste lamuriri,dc aveti timp.....

Bebelusul meu la 12 saptamani

Mada si bb 27 saptamani si 4 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

she-wolf la multi, multi ani si sanatate cat cuprinde!

Monica si 22+

Mergi la inceput

bulinutza este cam inuman ce se petrece pe la firma ta pe acolo. Cum adica nici luni dupa Paset nu ai liber? Dar seful acela al tau nu te vede ca nu te simti bine? Eu zic sa te mai gandesti cu mersul asta la munca. Eu am sa vin la munca daca totul esze bine pana pe 7 iulie dar deocamdata eu numai problema ca mi se cam intareste burta de la stat pe scaun o am. Si iau un magneziu si se mai rezolva. Daca as avea probleme ca tine dr. mea m-ar scrie bolnava fara sa ma lase sa comentez. Tu si bb sunteti cei mai importanti acum. Stiu ca-i greu sa stai si acasa si te plictisesti, si eu patesc asa, nu prea sunt invatata fara activitate, dar pentru tine si bb cred ca merita sa faci asta. Mai ales ca spui ca noaptea nici nu te prea odihnesti din cauza durerilor. Asa ca fata draga, ignora-i pe sefi si altii pe acolo si stai frumusel si ai grija de tine si de bebe

Azi noapte m-am trezit si eu cu dureri de burta, nu cine stie ce dar ceva nu era tocmai in regula, am muat un magneziu si a trecut. Am adormit si cand m-am trezit parca imi revenisem dupa o grea suferinta, nu stiu ce naiba am avut, a fost ciudat.

mamacristina sanatate multa. Sa dea Domnul sa ajungi cu bine la cele 34 de saptamani. Daca bebe se va naste atunci nu va fi nici o tragedie, va creste intr-o luna cati alti in doua-trei, ai sa vezi

Monica si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

map, asa trage-o de urechi pe bulinuta ca nu este cuminte;concediu placut!
she-wolf , LA MULTI ANI!
madacristina,multa sanatate, bb sa mai stea la caldurica; cat despre indemnizatie, de la 1 ianuarie 2007 se va imparti in: 2 mil, alocatia copilului pe parcursul cic si 6 mil, indemnizatia propriu-zisa; dosarul il pregatesti dupa ce faci obligatoriu 42 de zile postnatal, oricum in dosar iti trebuie si o hartie ca ai efectuat zilele obligatorii de postnatal;
anasia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns she_wolf spune:

Bunaaaa!!!

Multumesc mult, mult pentru urari , o sa revin cu o poza cu tortul, dar mai pe seara ca inca nici n-am cumparat ingredientele.

Iulenca, m-am pricopsit si eu saptamana asta cu doua cosulete, unul pe obraz si unul in barba, mai bine nici ca se putea. La sarcina trecuta n-am avut si in general n-am prea avut, nici macar in adolescenta, dar vad ca mi-a venit si mie randul.
Map, concediu placut!

O zi buna!

Claudia (22+) si Cristi (16.12.2002)

Mergi la inceput

anasia saru'mana, sper sa fie soare si placut. Dupa asa o iarna lunga si rece vreau un pic de caldurica, asa moderat de cald ca si cald rau dau in extrema cealalta

Pai zi tu nu merita bulinuta trimisa acasica sa stea cu bebele ei. Ce sefii aia sunt atei, nici macar nu lasa lumea sa-si revina dupa ziua de Paste?

Monica si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

map, crede-ma, cunosc din pacate " pe pielea mea" asemenea sefi, pt care nu trebuie sa mai ai viata de familie;
anasia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

anasia, map va mult fetele...voi sunteti tare dragute dar uite ca anasia ma intelege...la noi aici e ca la nimeni...nici nu prea pot sa scriu ca totul e monitorizat asa ca...las pe voi ca pricepeti
dar mai am si eu pana in iunie si stau numa si numa acasica...

sa ne arati torul she-wolf sa salivam si noi nitel

pup fetele dragutele

bulinuta 24+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Pup gagicile burticoase!
Mai dar ce vrednice sunteti!
Alinutzo-Bulinutzo, Anasia, Cristina_ana, Nicole, Sabana, va multumesc ca va ganditi la mine, va pupicesc si va iubesc!
Dupa cum bine ziceati voi, candidoza este, am vb cu drT la tel si mi-a zis ca ne vedem dupa Paste sa imi dea tratament, ca nu arde. Am mai iesit nasol la Ca, Mg, glucoza si bilirubina, adica am valori putin mai mici decat normalul.
Va multumesc ca m-ati lamurit si cu streptococulB, chiar ma intrebam care e treaba cu el.
Sabana, mi-ai dat universul peste cap. Eu am facut multa vreme analizele la Medsana, pana mi-am luat tzepe si mi s-a spus ca la CMU au super laboratoare si bla-bla...iote ca si astia s-or fi tampit
Bulinutzo, tu cum te mai simti?
Apropos de gandurile tale negre legate de cantitatea mare de lichid, eu am o amica, tb sa nasca azi-maine, e deja in spital, care are ff mult lichid, au obs asta inca de 3 saptamani. In afara ca au tinut-o sub observatie nu au fost/sunt pb, doar ca are si ea burta f mare, iar bb are vreo 3kg. Asa ca stai cumintica
Iulenca, esti mortala Auziti la ea cum se simte ea uratica...ia o portie de sa nu mai ai botic. Sa stii ca si eu mai fac cosuletze, pete, herpesi si toate bazaconiile. Dar fruntea sus, ca e doar o perioada si vom reveni "pe piata" frumoase si secsoase cum eram
Babee, sexy mami ce esti tu
Mada_Cristina, ai grija de bebelin si nu te stresa, daca ajungi la 34 de sapt e ok, bebe o sa fie bine
Pumpkin, mortala felicitarea ta, saru'mana mult, sunt haiosi rau rau rau bebelusii aia!

Fetelor, este extraordinara preocuparea noastra pt kg, atata comparam si ne dam de ceasul mortii, dar sa va dau io o veste tare de tot? Vine Pasteleeeeeeee
Io m-am cantarit azi, ca sa fie inainte, ca sapt viitoare probabil nu voi mai indrazni sa ma urc pe cantar

Cristina 28+

Mergi la inceput

bulinutza si eu te inteleg ca si eu am avut probleme. Daca erai sanatoasa tun nu zicea nimeni nimic, puteai munci din greu, ca doar este ideal sa fii graviduta si dinamica, visul meu...insa la tine este situatia altfel...in fine nu zic mai multe dar intelegi tu ce gandesc fata de cei de acolo

Acum norocul meu poate ca nu face lumea copii pe aici si ca-i criza asa de mare, mie seful mi-a spus saptamana trecuta ca-i bucuros ca mai face si cineva copii in Germania Asta dupa ce am povestit ca avusasem si eu ceva probleme pe aici la inceput destul de aiurea. Sau poate ca a devenit seful mai uman dupa boala, nu stiu de unde vine acum la mine intelegerea asta dar nu stau sa ma mai intreb. M-am bucurat tare de discutia avuta cu seful si stau linistita, imi fac treaba, dar fara exagerari.

Monica si 22+

Mergi la inceput