Mamici de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

buna fetelor

she wolf si o sarcina usoara in continuare si un bb sanatos si cuminte.
Bulinuta si iulenca ma alatur si eu voua.Si mie mia aratat cantarul peste 80 dar nu ma mai cantaresc pana dupa ce nasc.Eu sunt sigura ca voi reveni la kg normale dupa sarcina.
Eu am alta problema acum.In analiza de urina mi-a iesit flora bacteriana prezenta.Ce o fi insemnand asta?E o problema mare?
Eu astazi sunt total intoarsa pe dos.Am luat analizele si dupa ce am vazut rezultatul m-am pus pe un plans asa dintr-o data fara sa stiu macar ce insemna.
Eu doar in primele luni de sarcina mai eram asa.Plang din orice.Ieri am plans dupa ce sotul mi-a zis ca sta mai mult la servici si nu vine cu mine la cumparaturi.M-am pus pe un plans de zici ca era sfarsitul lumii.Am vazut ca si bb e mai agitat in ultimul timp.Poate din cauza starii mele.Sper sa nu ii fac rau.
A.cicel ce mai face sotul tau?

nicole 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ioana, ma bucur ca nu e nimic grav, chiar nu arde, cum a spus dr;ne-ai dat emotii;ca veni vorba de Paste, numai cand ma gandesc ce bunatati vor fi!pot sa pun si 10 kg ca nu-mi pasa;
bulinuta, da concediu de odihna nu poti sa-ti iei inainte?
map, numai dupa boala devin mai umani, cand vad ca nu munca este pe primul loc, nici eu nu exagerez, cu toate ca seful stramba din nas cand plec la 5, dar nu-mi pasa, tot ma intreaba daca mi-am terminat treaba; imi vine sa-i; va pup!
anasia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geliza spune:

Fetelor, va salut si eu pe fuga...chiar ca greu tine omul pasul cu voi....daca nu citesc o zi (ieri nu mi-a mersul netul ) e jale...

Claudia, La multi ani, sa fi sanatoasa, sa ai o nastere usoara, un bebe sanatos si mancacios

Fetelor, nu va mai chinuiti...pentru ARSURI luati fara probleme DICARBOCALM sau RENNIE...sunte recomandate chiar si in sarcina...eu am vazut pe la mamici de apr-mai.....

cat despre anemie, si mie mi-a iesit fierul si calciul mic....Voi luati ceva? as vrea sa iau Tardyferon si un calciu efervescent ceva....daca nu "arde" o sa-l intreb pe dr T miercuri cand ne-om vedea

Va pup si sper sa ne mai auzim

Eliza 22+si Mara (24 ian 2002)
ticker bebe

"Tot ceea ce se petrece are un anumit sens"(Gabriel Garcia Marquez)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

R.R. multumesc pt.raspuns. Preturile le stiam dar cei de la Medlife au mai multi medici care presteaza eco si nu stiam la care dintre ei ai nimerit.Pt.ca si eu as vrea sa mai fac un eco de felul acesta pe la 32-34 de saptamani ( am mai facut la ei in sapt.19 si nu prea am fost multumita ). Ma gandeam ca este din cauza medicului.
Nu crezi, totusi, ca nu ti-a dat prea multe lamuriri tinand cont ca ai dat niste bani ? Si oare nu cumva te-a rechemat ca sa mai platesti o data ? ( Stiu ca la rechemare nu mai este acelasi pret...dar totusi se plateste o suma bunicica ). Cum s-a comportat cu tine d-na dr.?

July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns July25 spune:

Iulenca, nu te mai stresa iubita !
Eu la prima sarcina nu am avut nici macar o umbra de cos pe fata asa cum nu am avut niciodata nici macar in adolescenta. Dar acum...sunt plina de pete si cosuri. Mi-am luat si Clearesil si tot degeaba. Pana la urma mi s-au estompat ( nu disparut )cu... ce crezi ? cu amaratul asta de sapun Protex Ultra. Eu care nu ma dau cu sapun niciodata ( pe fata ). Pt.ca am facut eu o gandire stiintifica si am ajuns la concluzia ca daca este impotriva bacteriilor merge si la cosurile mele.

July25,cu bb Maria in burtica si Andrei (30.11.1996)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Anasia, si eu m-am panicat ca tuta
Eliza, sa-mi zici si mie pls pls ce iti da drT pt calciu si fier sau altele

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

buna, fetelor!

she_wolf, la multi ani, sanatate si fericire multa si un bb sanatos si cum ti-l doresti! cate sarbatorite in ultimele zile!

in legatura cu starea de spirit, de care vorbea nicole25, eu ma inscriu in clubul mamicilor nervoase. ma enervez ingozitor de repede in ultima vreme si ma enervez rau. si dup-aia incep sa plang, ca ma simt vinovata fata de bb, care incepe sa se agite acolo, fara sa stie ce se intampla cu nebuna de ma-sa. si cand plang, cred ca se agita mai rau si uite asa, un cerc vicios pana reusesc sa ma calmez si apoi imi cer 1000 de scuze de la bietul bb care nu are nici o vina. si nici macar nu am motive intemeiate sa ma enervez, dar ma irita orice fleac.

of, iar in legatura cu analizele, cred ca trebuie sa mi le fac si eu din nou, desi le-am facut ultima data in februarie. iar pp in borcanel, iar chin pe masa la gineco! of-of! si imi fac iar si igm-ul al toxoplasma, ca nu l-am mai facut de 3 luni.

cristina_ioana, ziceai tu ca vine pastele si iar sare acul cantarului. la mine exista sanse sa nu fie asa, pentru ca, desi iubesc pastele pentru ca il petrec in familie si totul e frumos, preparatele noastre traditionale de paste ma cam lasa rece. miel nu mananc pentru ca fac indigestie, cozonacul nu imi place decat cald, si de asta nu voi avea parte, ca pana ajung eu la el se raceste, iar oua fierte eu mananc cu ocazia pastelui cele mai multe din an, adica vreo 3. ca nici alea nu prea ma incanta. asa ca nu o sa imi fac probleme daca meniul principal va consta in asta. dar ma rog numai sa nu faca mama vreun tort sau vreo praji din alea de care stie ca imi plac mie si la alea s-ar putea sa nu rezist...

luiza 27+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Buna fetele,

She_wolf, tot ce iti doresti de ziua ta si sa petreci cat mai frumos diseara .

Madacristina, cu indemnizatia este cum zice si anasia. Imi pare tare rau ca ai amenintare de nastere prematura . Stai linistita si incearca sa il tii pe bb cat mai mult la locul lui.

Iulenca, nu te teme, o sa treaca tenul, si eu am avut perioade tare nasoale.

Map, concediu plcut si asteptam multe poze cu mafioti si cu paste .

Mishi, ce-ai facut?

Bulinutza, este ilegal sa lucrezi in a doua zi de Pasti, este liber prin lege. Din pacate in Ro sunt multi patroni nesimtiti.

Dandana, bubutzica, voi ce mai ziceti?

Pumpkin, camasile ca si camasile, mie imi place odaia ta mansardata .

A.cicel, ce mai face sotzul tau?

Pe mine m-au luat de azi-dimineata niste intepaturi usoare asa ca am luat no-spa, si ma duc acasa. Mi-am recoltat analizele de sapt. 28 si m-am programat la eco de sapt. 32 pe 17 mai.

Aseara am avut o tentativa complet esuata de a vopsi ouale cu vopsele naturale (sfecla rosie, varza rosie si chimen). N-a iesit nimic, noroc ca aveam in casa si vopsea normala. Astazi vreau sa fac si pasca, dar diseara cand imi vine si barbatul, ca sa framante el.

De unde in sarcina lumea se plange mai mult de constipatie, eu sunt stricata la burta... Dupa ce am tinut regim vreo doua zile mi s-a parut ca sunt mai bine aseara am mancat normal si a fost o mare reseala. Sper sa ma dreg totusi pana de Pasti... Nici nu pot sa iau mare lucru in afara de smecta si ceai de menta...

Kehleyr 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Mada_cristina, sanatate si ai grija de tine. Si eu am burta f jos, si dr. mi-a recomandat cat mai mult repaos (de parca as fi muncit prea mult pana acum) iar bebele meu este cu vreo 3 saptamani mai mare decat ar trebui (nu iti zic ca m-am uitat la diametrul Biparietal (care cica da varsta sarcinii) care in conformitate cu masuratoarea era cu 1 luna mai mare (corespunde unor dimensiuni pe care trebuia sa le aiba BB pe 17 mai)) si tot la fel sper si eu sa depasesc cele 34 de saptamani ca sa fiu linistita. Asa ca (precum ii spuneam si Cristinei_Ana) fetelor stati la rand, ca eu nasc prima, mai stati si asteptati.
Bulinutzo asculta-ma pe mine: NIMENI NU ESTE INDISPENSABIL, si nici tu nu esti, si ai sa imi dai dreptate; si oricat crezi tu ca e nevoie de tine acum acolo, si oricat ai vrea sa iti multumesti sefii, dupa ce vei intra in maternitate pentru ei dusa vei fi fost, si tot va aparea cineva care va trebui sa te inlocuiasca pe perioada maternitatii, si ai sa vezi dupa ce te vei intoarce cum va fi; asa ca fii tu fata isteata si nu te mai agita atat, caci crede-ma: Nu merita! Iti spun din proprie experienta. Daca la tine totul era o.k., aveai o sarcina fara probleme, mai intelegeam, dar asa... nici un sef si nici un job pe lumea asta nu merita. Oricum, eu iti urez putere de munca!
Map concediu placut si mult soare!
Nicole25 te inteleg cu plansul, caci eu de cand am intrat in saptamana 28 o tin in continuu: plang din orice, nimic nu ma multumeste, sotul imi pare ca nu ma intelege, de altfel mi se pare ca nimeni nu ma mai intelege la un moment dat, si tot asa. Hormonii - ei sunt vinovatii. Si mie imi este teama ca i-as putea face rau lui bebe, dar am momente cand nu ma pot abtine, ca peste cateva minute sa incep sa rad. Sa speram ca o sa treaca mai repede. Oricum, multi pupici.

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

Cristina-Ioana bine ca esti bine...ne dai palpitatii...stiam eu ca nu este asa de negru...o sa-ti dea lomexim probabil...eu ma simt tot nasol...ufff. am niste dureri de spate, picioare, mi-a amortit piciorul si juma de buca...e o senzatie divina ce mai...asta e...stau si inghit ce sa fac
map iti multumesc..tu esti o draguta
anasia "pot" sa-mi iau concediu de odihna daca ma lasa..eu mai am si de anul trecut 10 zile neluate asa ca...iti dai seama...
nicole stai linistita te rogfrumos...jai sa-ti spun eu: trigliceride marite de 3 oriiii, colesterol 300, hemoglobina mica, transaminaze marite aru deci sunt varza dar ma linistesc...maine seara merg la dr si vedem ce facem...in legatura cu sot/cumparaturi nu-mi mai spune...al meu vine numa seara tarziu in fiecare zi si mai pleaca si in delesgatii saptamanal..ma pun si cateodata pe plans si asta il zapaceste si mai tare saracu...nu stie cum sa mai faca sa impace nebuna...asa ca...hai frunte sus..uite aici niste pupicei
cine mergea maine la 18:30 la dr T? ca io sunt senila si am uitat
geliza eu zic sa-l intrebi pe T inainte de a lua ceva
mada-cristina ai grija de tine
pup fetele

pup fetle

bulinuta-alinuta 24+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput