Kehleyr, daca as putea sa mut mansarda de pe casa parintilor si sa o mai extind cu o bucatarie si un dus ar fi super, nu m-as mai muta pana imi construiesc casa. Dupa ce fac curat mai fac cateva poze sa va arat unde locuiesc (inca...)![]()
Scumpele va invit sa continuam la www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=74067" target="_blank">Capitolul 43
Miky
29+ 
Albumul Mamicilor cu burtici de Iulie August 2006
Album intalnire 18 martie
NEW
Album intalnire 15 aprilie NEW 
Buli, sa stii ca Leti are dreptate, cu serviciul, oamenii isi vad interesul si cand nu vei mai putea, te vor inlocui si gata
Asa am patit si eu, am muncit 7 ani de mi-au iesit pe nas, fara sarbatori si wd-uri libere, stres la greu, o sarcina pierduta, si cand am decis sa plec au zis "ok" si gata...important e sa ai grija de tine si bb, ca nu iti ridica nimeni statuie acolo 
Kehleyr, iubita, ce gospodinutza esti tu
...mi-ai facut pofta cu pasca, maine plecam si noi la Sinaia la ai mei si voi papa cozonac si pasca 
ca doar am zis ca nu ne mai cantarim,nu? ![]()
Nicole, io inca nu prea bocesc, dar am obs ca de vreo 2 sapt am devenit tare pisaloaga 
fara sa vreau, realizez dupa ca il toc marunt pe sot si el saracu' indura,tace si face ca mine
Oricum imi cer scuze de fiecare data cand simt ca am sarit calul, ca el este un scump si chiar nu are nici o vina ca hormonii mei o mai iau razna...
asa ca nu te mai amari, om trece noi si peste asta, sunt normale starile astea
Pumpkin, apropos de fier, eu mi-am luat caise deshidratate si prune, contin mult fier si sunt bune si la gust
Cristina 28+