Mamici de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

nicole, map, simonaU multumesc mult de raspuns fetelor...pup fetele
din pacate la mine nu cred ca merge cu nuci...cand mananc nuca e si mai rau...niste arsuri de zici ca am un vulcan ceva in stomac.
nicole ti-am zis ca am devenit si paranoia nitel dar sa vezi cata burta am...zici ca-s in 9 luni si eu sunt abia in6...abia astept sa vina vineri sa merg la dr sa vad care mai e situatia
fetelor voi ati vazut pe undeva cartea Mami sau ceva in genul asta de sotii Capraru ca o caut peste tot si nu se mai gaseste

pup fetele

bulinuta 24+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

kehleyr, suna logic ce zici tu. poate papa bebe tot.

medeea, nici eu nu am auzit in viata mea pana acum de acel inel! nu am auzit nici sa il fi folosit careva, nici sa il caute altcineva. n-am nici cea mai vaga idee ce e, dar cred ca se descurca la spital cu ;egatul buricului.

luiza 27+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

bulinuta daca dai cautare cu google (mami si copilul capraru) iti da o pagina ceva cu dol.ro unde o gasesti sa o cumperi on li ne si e si la reducere.acum o saptamana era pe bebelusul tau dar momentan nu o mai au in stoc.

nicole 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

bulinutza, cartea aia sigur se cheama "mami"? singura carte de sotii capraru pe care o stiu eu e "mama si copilul", pe care am vazut-o acum vreo 2 saptamani in diverta de la plaza. dar cred ca o poti gasi si in alta librarie mai maricica.

luiza 27+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

este mama si copilul

nicole 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralu80 spune:

Map te inteleg, si eu am senzatii de voma, dar cand simt ca mi se face rau mananc putin si mai trece, problema e ca ii oblig pe toti din familie sa nu manance nimic cu usturoi cand ne intalnim, ca ma termina....ii simt chiar daca au mancat cu doua zile in urma....sotul meu e terorizat, a zis ca dupa ce nasc mananca usturoi zilnic ca sa recupereze.
Amabella am ramas la 50-51 kg de mai bine de o luna, dar nu-mi fac griji, stiu ca bebelina creste, ii dau voie sa ia tot de la mine, ea sa fie sanatoasa. Cred ca a simtit ca eram disperata cu kg pe care le acumulam in sarcina si s-a gandit sa aiba grija de mine sa raman frumoasa si slaba (si modesta pe deasupra).

Raluca 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MissJJ spune:

Fetelor am si eu intrebare. Credeti ca e safe sa folosim in timpul sarcinii intaritor de unghii? Unghiile mele dintotdeauna au fost dezastru si se rupeau repede si se exfoliau dar acum e si mai si. Oare e ok sa folosesc? Eu foloseam inainte ulei intaritor de la avon si apoi un strat din ala de protejat gen lac de unghii transparent.
A si inca ceva stie cineva daca centura pt abdomen de la slendertone este buna? Cineva din canada zicea pe un subiect ca a folosit-o dupa sarcina si ca a fost buna. La noi se gaseste aici de cumparat si pt abdomen si pantalonas pt coapse si fund. Ca la mine zonele astea is mai afectate. Si ma gandeam dupa ce nasc sa merg sa fac tratamentul ala la salon si sa folosesc astea pe acasa ca stau destul prin casa cu baby si cat eu ma ocup de baby ele pot lucra.
Si inca ceva, sunt sub orice critca stiu , dar trebuie sa stresez si eu pe cineva. Face careva dintre voi gimnastica pt gravide? Exercitiile alea de strech si etc? Eu am luat pdf-ul pus de Pumpkin pe prima pagina si mai am si intr-o carte mai multe tipuri de exercitii. Oare chiar ajuta in caz ca nasc natural?

------------------------
23+
Born free, now I'm expensive.
Poze
Lucrusoare baby

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andreea25 spune:

quote:
Originally posted by bulinuta27

nicole, map, simonaU multumesc mult de raspuns fetelor...pup fetele
din pacate la mine nu cred ca merge cu nuci...cand mananc nuca e si mai rau...niste arsuri de zici ca am un vulcan ceva in stomac.
nicole ti-am zis ca am devenit si paranoia nitel dar sa vezi cata burta am...zici ca-s in 9 luni si eu sunt abia in6...abia astept sa vina vineri sa merg la dr sa vad care mai e situatia
fetelor voi ati vazut pe undeva cartea Mami sau ceva in genul asta de sotii Capraru ca o caut peste tot si nu se mai gasestepup fetele bulinuta 24+ http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

pup burticile
bulinuto la mine arsurile au mai trecut cu multa inghetata si doctorul mi a dat dicarbocalm ajuta putin dar merge si asa decat deloc.cartea Mama si copilul de sotii Capraru costa 550.000 lei si in piata la obor se gaseste la orice taraba cu carti.eu mi am luat o din luna a2a.multa sanatate iti doresc si gadeste pozitiv ca toate trec dc noi gandim pozitiv.andreea25

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bulinuta27 spune:

nicole, amabella multam de raspuns...am facut comanda online....o sa am si eu cartea asta...ca de mult mi-o doresc si degeaba am dat sfoara in tara nu o avea nimeni si nici nu o gasea nimeni...acu sunt happy
andreea ia ca incerc si eu cu inghetata ca si asa ma topesc dupa ea nu alta...acu o sa am un motiv in plus...ca am facut o pauza cam lunga de inghetata de la gripa aia afurtisita

bulinuta 24+

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Mada Max, eu am facut gimnastica de gravide si cu primul copil si fac si acuma. Exercitiile ajuta sa te mentii in forma ca sa zic asa, la fel cum te ajuta in orice perioada nu numai in sarcina.

Dar ce a ajutat cu adevarat la mine, la prima nastere (naturala cu travaliu de vreo 24 de ore..), au fost respiratiile. Sunt niste tipuri de respiratii care se folosesc atunci cand ai contractii. Si astea chiar m-au ajutat sa suport mai usor contractiile. In plus te ajuta sa respiri corect si esti sigura ca si bebe primeste aer suficient.

PS. Tipa cu care facem gimanstica si respiratii s-a "cursat" in Anglia

26+ si Rares (07.12.2001)

Mergi la inceput