Mamici de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

cristina ana multumesc pt raspuns.am gasit,
cristina ioana si bulinuta nu va mai speriati atat din orice.O sa vedeti ca totul va fi bine.Nu va condamn pt ca si eu sunt cam tot asa ca voi dar nu cred ca ne face bine nici noua si nici la bb sa ne impacientam din orice.

nicole 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns map spune:

bulinita te referi la arsuri de la stomac? Eu am citit undeva ca s-ar mai atenua daca mananci doua-trei nuci. Sincer eu am incercat pentru ca la mine insa nu au aparut asa de puternic insa poti incerca, poate ajuta. Si somnul pe partea stanga am citit ca ar ajuta. sanatate multa-multa.

R.R la mine la eco nu a vazu fata lui bebe, m.a trimis la plimbare 15 min sa se aseze bebe altfel. Cand am revenit deja era OK. Foarte greu a vazut si coloana. Nu conteaza ce fel de ecograf este, 2D-3D, tot ecograf este. Softul este altfel in rest principiul este acelasi. Bafta data viitoare.

Monica si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SimonaU spune:

Bulinutza, si pe mine ma doare osul pubian. Parca orice efort il fac de acolo.. La fel simt si la intorsul in pat. Dar e normal in sarcina! Doare zona in care se unesc cele 2 parti ale osului pubian din cauza presiunii exercitate deuterul in crestere.

26+ si Rares (07.12.2001)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.R. spune:

quote:
Originally posted by map

bulinita te referi la arsuri de la stomac? Eu am citit undeva ca s-ar mai atenua daca mananci doua-trei nuci. Sincer eu am incercat pentru ca la mine insa nu au aparut asa de puternic insa poti incerca, poate ajuta. Si somnul pe partea stanga am citit ca ar ajuta. sanatate multa-multa.

R.R la mine la eco nu a vazu fata lui bebe, m.a trimis la plimbare 15 min sa se aseze bebe altfel. Cand am revenit deja era OK. Foarte greu a vazut si coloana. Nu conteaza ce fel de ecograf este, 2D-3D, tot ecograf este. Softul este altfel in rest principiul este acelasi. Bafta data viitoare.

Monica si 22+

Multumesc mult, m-am linistit un pic.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Ioana nu te baza pe analizele CMU. EU mi-am luat teapa cu ei. Tot asa imi iesise urocultura pozitiva si antibiograma era total aiurea. Sfatul meu este sa repeti analiza in alta parte.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabana spune:

Ioana mie la CMU mi-a iesit streptococ B pozitiv si apoi la euroclinic negativ. De aceea iti spun sa repeti analiza. Eu nu mai am mare incredere in CMU.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Fetele, eu sunt bine, hematomul s-a mai retras, nu am mai sangerat de mult. Am inceput sa cumpar lucrusoare, mama, cate sunt de cumparat. Al meu zice ca trebuie sa cumpar asa multe din cauza ca stau pe DC si-mi baga fetele prostii in cap, ca altfel nu ar fi chiar multe...
Am si eu o intrebare. La bagajul de spital si la toate celalalte liste nu am vazut un lucru, sau poate mi-a scapat mie. E vorba despre inelul cu care se leaga buricul lui bb la nastere. Am auzit ca se gaseste la Sensi Blu. Voi ati cumparat asa ceva?

http://tickers.tickerfactory.com/ezt/d/1;18;104/st/20060801/dt/7/k/8de1/preg.png
Medeea 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Monicutza la multi ani, multa sanatate si un BB asa cum ti-l doresti!

29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Amabella spune:

monicutza, la multi ani, fericre, santate si un bb sanatos, cuminte si frumos!

fetelor, sa nu radeti de mine, dar mi-a crescut o noua idee negativa: acum ma ingrijorez pentru ca nu mai iau in greutate. adica de 3,5 saptamani, cantarul meu arata ca am mai luat 200 g. nu imi pare rau, numai ca ma gandesc: daca eu nu am mai luat, bb cum a mai putut sa ia? nu ar fi normal ca toate gramele pe care le ia el sa se vada la cantar? ca doar nu slabesc eu! o asemenea minune nu credca mi se intampla mie! am vazut ca map a scris ca ea nu a mai luat de cateva saptamani, dar ea are vreo 5 saptamani mai putin decat mine, bebele ei e mai mic si acum creste mai incet. dar al meu ar trebui sa inceapa sa creasca in ritm alert. am vb si cu dr, si mi-a zis sa stau linistita, ca sunt o groaza de femei care abia au dupa ce bea apa, si nu iau nici vitamine sau fier si tot nasc copii de 3,5 kg si ca bebe ia primul si abia apoi iau si eu din ce mananc.
voi ati mai luat in greutate in ultimele saptamani? daca nu, de cand? l-ati mai cantarit pe bb de atunci?
nu ma intelegeti gresit, nu vreau sa ma ingras, numai ca imi puneam si eu niste intrebari, zic eu, logice.

luiza 27+ si mic si iubit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kehleyr spune:

Luiza, eu abia ce-am intrat in saptamana 28 si nu am mai luat nimic in greutate (sau insesizabil) de vreo 3 saptamani... Probabil tot ce mancam ajunge la bb iar la noi nu mai ramane nimic .

Medeea, nu am auzit in viata mea de asa ceva... cum adica inel sa ii lege buricul lui bb? Poate-s eu batuta in cap, dar zau ca nu mi-am pus in veci problema asta, si am deja o nastere la activ...

Mishi iti tinem pumnii sa fi iesit totul bine cu cerclajul.

Kehleyr 28+

Mergi la inceput