Mamici de iulie - august 2006 (42)
Raspunsuri - Pagina 6
anasia spune:
cristina ioana si mie mi-a dat biletel, iar la culturi de col era trecut streptococ de tip b, dar nu stiu ce mai urmaresc ei, intreaba-i exact la ce se refera si nu intra in panica, totul are o rezolvare;
anasia 24+ 
Cristina_Ioana spune:
Anasia- zici tu ca s-ar rezolva fara sa il pun in pericol pe bb? Ma duc sa iau analiza sa vad ce scrie acolo si il sun pe drT sa ii recit de pe ea..
Cristina 28+
MissJJ spune:
Buna fetele!
Uff mult ati mai scris, abia am terminat de citit. Am inceput aseara si am terminat azi dim.
Iulenca asa este imi place tare mult sa ma plimb!
De mica ai mei au avut masina si m-am plimbat peste tot prin tara, in fiecare weekend mergeam pe undeva si m-am molipsit si eu si asa fac si acum. Mai ales ca si aici in Uk sunt multe locuri faine de vizitat, timp si bani sa ai, la noi timpul e mai mare pb decat banii.
Mishi imi pare tare rau sa aud ca ai probleme. Iti urez sanatate cat mai multa si sa fie totul bine pana la sfarsit. Continua sa fii optimista ca ajuta f mult.

Shihana La Multi Ani pt ziua de ieri! Sa fii sanatoasa si fericita si sa ai un baby sanatos si mancacios! 
Monicutza La Multi Ani! 
Babee nu ma grabesc sa fac acum scoala de soferi, ci numai dupa ce nasc, ca imi va trebui neaparat o masina, va fi mai usor sa ma misc cu baby cu masina decat cu busul. 
De azi am ramas singurica iar.
Flo a inceput serviciul si o sa isi mai ia un concediu numai cand nasc. E tare urat sa fii iar singur.
Eu ma simt ok, baby s-a mutat pe partea stanga, de unde pana acu partea dr era mai bombata cred ca era capusorul acolo, de cateva zile e mai bombata partea stg. Pe baby il simt ca misca dar mai mult in partea de jos, cred ca din cauza pozitii in care sta. Aseara tot apasa pe vezica baby si cand ma intorceam de pe o parte pe alta ma cam intepa.
Vorbeati de senzatia aia ca nu mai ai aer, asa patesc si eu dupa ce pap cina de ex ma umflu ca un balon si abia dupa vreo 2-3 ore pot respira normal. Faza e ca nu pap tare mult ca nici nu incape mult, dar totusi ma umflu ca balonul. Si cand is asa cu burta mare imi iese si buricul in afara, dupa cele 2-3 ore isi revine la locul lui. Oricum burtica mea in ultimele zile a crescut asa rapid. Deja am 70 de kg pe cantar, asta dim pe stomacul gol. Oricum se cunoaste ca am pus pe mine la fund si picioare ca sunt mai latareatza oleaca dar in rest zic eu ca arat destul de ok.
Am vazut pozele de la intalnire. Mama mia ce papa bun era acolo!
Ma bucur ca v-ati distrat, sunteti tare frumusele in poze.
Pumpkin faine camasutzele
, si eu trebuie sa ma organizez sa vad ce imi trebuie pt spital.
Vreau sa mergem si la un cabinet privat sa mai fac un eco, sa verificam sexul si sa vad daca baby e ok. E cam scump 95 de lire dar e cel mai ieftin care l-am gasit pe aici prin zona.
Am pus poze noi din weekendul asta la albumul Plimbari de primavara si am adaugat poze cu ce am mai cump pt baby la Lucrusoare baby. Sa vedeti ce adidasi i-a cumparat tati la fetitza lui. ![]()
Cam atata pt moment, fug ca tre sa fac un pic de curatenie si lista de cump pt Paste!
Pupici la toate si mai intru mai pe seara. 
------------------------
23+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
cristina_ana spune:
Cristina_Ioana, nu te speria scumpo ca nu are cum sa fie ceva grav. Pentru toate exista tratament si bebe nu o sa patzeasca nimic. In cel mai rau caz ti se poate recomanda cezariana (ceea ce tu oricum vroiai), ca sa nu ia bebe ceva la nasterea naturala.(asta in cazul unui streptococ B). Dar probabil ca ai vreo candidoza, ca asta e cel mai frecvent in sarcina. Deci stai linistita ca bebe e si o sa fie bine mersi!
Cristina
anasia spune:
cristina ioana, subscriu la ce a scris cristina ana ( in cel mai rau caz cezariana), nu are ce sa fie grav si fara o rezolvare, asa ca stai linistita si suna-l pe dr;
anasia 24+ 
nicole25 spune:
fetelor era o pagina unde erau date greutatea si lungimea fatului in funtie de nr de saptamani.Imi puteti da si mie adresa ca nu o mai gasesc.
cristina_ana spune:
Miha, bafta multa la eco!
Mesajele tale apar mai tarziu si s-ar putea ca multe fete sa nu le vada, dar dupa ce o sa ai 10 mesaje, vor aparea si ale tale instantaneu.
R.R., e destul de frecvent ca bebe sa stea in cine stie ce pozitii la eco si sa nu i se vada sexul Nu te speria ca nu ai de ce. Daca ti-a zis ca in rest e OK, atunci nu ai de ce sa iti faci griji. Sexul mai putin conteaza. Sanatos sa fie!
Cristina, 29+
cristina_ana spune:
Nicole, vezi ca gasesti pe prima pagina, sub lista de gravidutze si se numeste Lungime si greutate la fat.
R.R. spune:
quote:
Originally posted by cristina_ana
Miha, bafta multa la eco!
Mesajele tale apar mai tarziu si s-ar putea ca multe fete sa nu le vada, dar dupa ce o sa ai 10 mesaje, vor aparea si ale tale instantaneu.
, e destul de frecvent ca bebe sa stea in cine stie ce pozitii la eco si sa nu i se vada sexul Nu te speria ca nu ai de ce. Daca ti-a zis ca in rest e OK, atunci nu ai de ce sa iti faci griji. Sexul mai putin conteaza. Sanatos sa fie!
Cristina, 29+
Multumesc mult pt. raspuns Cristina, dar ma asteptam ca la 4D, sa se vada indiferent de pozitie! Doamne sper sa fie bine!
bulinuta27 spune:
Buna ziua la burticute dragute!
Cristina-Ioana stai linistita cred ca e candida...eu am fcaut de 2 ori pana acum si dr T mi-a dat tratamnet deci nu e grav...iar daca e streptococul beta stai linistta in cel mai rua caz cezariana...hai fruntea sus...pupu fata
she wolf pupicei si pentru tine
cristina-ana si eu vreau neaparat sa ajung la cele 2 intalniri...abia astept sa va cunosc...toata ziua ma uit pe pozele cu voi 
amabella promit sa fiu mai cumintica
mishii iti tin pumnii si ma
ptr tine...o sa vezi ca totul va fi bine..pupicei pe burticuta
fetele eu nu mai pot de arsuri...spatele si picioarele m-au terminat de dureri...e groaznic si mai nou de 2 saptamani ma doare osul pubian
de innbunesc...pe cuvant noaptea cand ma intorc de pe o parte pe alta ma trezesc de durere de spate si de osss.tampesc nu alta
a mai patit cineva asa ceva?
am inceput si eu sa fac masaj o dtaa pe saptamana si e bine atunci in ziua aia dar dupa iar ma omoara spatele 

acum mi-a mai intrat ceva in cap si pana ajung vineri la dr T sa-i arat analizele (care v-am spus ca au iesit super proaste
) simt ca turbez: mai fetelor eu am o burta imensa si mi-e frica sa nu am pra mult lichid ca asta cica da malformatiii...cred ca-s dusa dar...
pup fetele mult
bulinuta 24+ 
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20718;121/st/20060806/dt/7/k/9a2f/preg.png