Mamici de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns map spune:

'neata fetelor,

eu iar sunt la tratament cu cola , nu stiu cand am sa scap de senzatiile acestea de voma. Parca pe zi ce trece se amplifica si ma scot din sarite. De preeclapsie nu cred ca poate fi vorba pentru ca apa nu retin deloc, proteine in urina nu am. Iar imi fac rau mirosurile, cred ca tot hormonii sunt de vina.

Amabella, sabana da si eu si seara in pat am senzatia asta ca nu primesc aer. Insa eu asa probleme mai aveam si inainte din cauza statului incorect pe scaun cred. Am citit si eu ca pe masura ce creste uterul si se ridica, se ridica si stomacul si apasa pe difragma asa ca vom avea senzatie de sufocare. Numai spre sfarsitul sarcinii cand coboara bebele se va mai schimba situatia dar atunci apare senzazia mai puternica de urinare, asa ca dam din una in alta Insa de dragul bebeilor acceptam orice.

Amabella eu cel mai tare ma vaiet de senzatia asta rea de voma, la cantar nu ma mai vaiet ca vad ca in ultimele cateva saptamani vad ca sta pe loc.

letitzia este intr-adevar ciudat ca te cheama la medic asa tarziu. La noi aici din luna a 7-a sau a 8-a (nu-s 100% sigura de cand incepand) deja te cheama la control o data la doua saptamani iar in ultimele 6 saptamani te cheama la control sampamanal. Si te tine cu gramada ca deja iti masoara contractii si alte cele. Asa ca poate-i mai faci o vizita medicului, gasesti tu ocazia cum.

O zi cat mai buna,

Monica si 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

buna, fetelor!
nicole25, ma bucur pt tine, asa sa fie si in continuare;
mishi, iti tinem pumnii, o sa fie totul bine, ai sa vezi;
sanziana, multumim de impartire, mai conteaza o zi ,doua diferenta?
cristina ioana, din pacate depindem de dispozitia dr la momentul respectiv, bine ca bb e bine, in rest nu mai conteaza;
letitzia, cine te impiedica sa mergi peste 4 saptamani? crezi ca va mai tine minte ca ti-a spus sa vii dupa 6 saptamani? du-te cand crezi tu si gata;pai in 6 saptamani ma coc la foc mic, pana ajung la dr;pupici!
irinuca, norocuta, celelate fete pe care nu le-am vazut demult pe forum, iunde sunteti?
anasia 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina_ana spune:

Letitzia si Cristina_Ioana, felicitari pentru bebeii vostri grasunei si sanatosi!
Letitzia, tu depasesti toate recordurile cu bebele tau. Incep sa cred ca ai dreptate si o sa mi-o iei inainte la nascut. Da' nu-i nimic, ca eu sunt fata buna si nu ma supar!
Eu abia peste trei saptamani mai ajung la ecografie (cea morfologica de trimestrul III). Dar ma oftic ca mi-am facut programarea foarte tarziu la Iosup si nu mai erau locuri libere decit la CMU Unirea, unde nu au eco 4D. Asa ca nu o sa am si eu poze de-alea faine cu bebele in burtica. Data trecuta mi-a dat niste poze din care nu se intelegea nimic.

Cristina, 29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Buna fetelor!
Eu nu am intrat decat o data la voi atunci cand m-ati trecut pe listuta, dar sper ca de acum sa intru mai des ca am net acasa.In schimb v-am mai citit si mi-a fost tare de folos de multe ori.Am vazut si poze de la intalnirile voastre si sunteti toate foarte frumoase.
Am emotii mari pt. ca azi merg la doctor si poate imi spune si daca e fetita sau baietel.Sotul meu cred ca vrea fetita pt. ca nu stiu cum face de nu gaseste nici un nume de baiat care sa-i placa.
Va felicit pe toate pt. bebei.

Miha 22+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

neata la burtici!
Scoateti cizmele si ghetele ca vine iarna inapoi!

Cristina_Ana si Letitzia, m-am bucurat tare sa il vad maricel si sanatos, de-acum oricum vor creste mult si asta nu poate decat ma bucure, cred ca si pe voi...la mine se vede haios ca io sunt miniona asa si am un balon imens in fata Dar de fapt si tu Cristinico esti micuta asa...
Emilia, iubita, sper sa ai mai mult noroc decat am avut eu, pot sa inteleg ca si dr sunt oameni si mai au zile proaste, dar te simti tare nasol cand astepti atatea luni eco aia, cand dai 3 mil lei pe ea si cand esti tratat asa...adica in mod clar omul ala nu avea nici un chef de ce facea acolo...nu e vb ca am uitat eu sa ii pun intrebari, ci ca daca o faceam imi raspundea dupa cateva minute, incet si ursuz, evaziv si de fapt nu imi raspundea...eu am zis ca las'ca imi scrie in raportul ala medical si ma documentez dupa, dar si ala e scris tare aiurea, nu ca la Iosup unde intelegi si mi se pare destul de complet...adica aici nu scrie nimic de col si mie mi se pare foarte important colul ala, sa stii ca e lung si inchis, nu? La fel si cu tabelul ala in care sunt toate masuratorile lui bb, el nu exista...bine ca e bb ok, ca asta e important...
In fine, poate ai tu noroc mai mult, te astept cu vesti.
Eu am fost programata la 16,30 si am intrat pe la 17,15, asta dupa ce am facut scandal si eu si sotul la receptie si asistenta, ca ma scurgeam pe scaunul ala de durere de spate si ei nu aveau nici o treaba...

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Map, Anasia am citit si eu ca incepand cu luna a7-a ar trebui sa te cheme din 2 in 2 saptamani la control, iar in ultima luna chiar saptamanal. Cred ca dr meu - fiind foarte ocupat de fel- m-a chemat atunci cand, dupa calaculele lui ar fi mai aproape de nastere si ar trebui vazut in ce directie mergem (cezariana, normal, cand ma cheama sa imi scoata firele de la col, etc). Problema e ca, desi BB e bine si grasunel in general, din cate am inteles din discutia dr. meu cu asistenta lui placenta e ff jos inserata. De altfel l-am intrebat si eu (imi simt burta f jos, de multe ori cand ma dau jos din pat trebuie sa o tin cu mana, caci am senzatia ca imi cade) si mi-a spus ca nu avem ce sa ii facem si ca trebuie mai mult repaos. Pai eu f multe nu fac, in afara de faptul ca ma mai plimb in fiecare zi, chiar daca numai in jurul blocului, si mai fac de mancare (al meu sot e antitalent total la gatit, si nu imi place sa il las pe el). Si asa nu am reusit sa fac cum trebuie curat de sarbatori (de fapt, sotul nu a terminat), iar eu imi planificasem sa gatesc (adica sarmale, cozonac, pasca, oua, din astea). Mai mult repaos inseamna sa nu ma mai dau deloc jos din pat . Dar voi aveti dreptate: oi gasi eu un pretext si ma duc mai devreme la control, mai ales ca nu mi-a spus prea multe ieri, de imi venea sa il bat.
multi
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns R.R. spune:

Buna fetele! Sunt si eu o mamica de iulie-august, ieri am fost la eco 4D la Medlife, si sunt tare suparat, dr. a spus ca bb a stat strans (colocel), si nu am vazut mai nimic, mi-a zis sa merg din nou, martea viitoare, sa-mi spun sexul. E posibil la 4D sa nu vada sexul daca a stat asa chircit? Din punct vedere medical este bine, asa m-a asigurat! A mai patit cineva lucru acesta? Linistiti-ma va rog!

Mergi la inceput

Fetelor, am sunat acum la CMU sa vad daca sunt gata analizele si mi s-a spus ca analiza de secretie a iesit pozitiva (cica nu e bine) si ca tb sa ma duc cu ea la dr sa imi dea nu-stiu-ce tratament....pana ajung la dr va intreb pe voi, a patit vreuna asa? e de nsahpa? ce poate fi nasol cu secretia aia?

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anasia spune:

cristina ioana, ce analiza?si la secretie urmaresc mai multe, candida, triconomas ( nu stiu sum se scrie);
anasia 24+

Mergi la inceput

Anasia, am facut sumar de urina si culturi de col... toate analizele alea de la dr T de pe listutza...

Cristina 28+

Mergi la inceput