Mamici de iulie - august 2006 (42)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Si acum revenind la alt subiect, eu abia am venit de la doppler. Dr. meu zice ca e bine. Ce m-a frapat: desi astazi eu am facut 29 de saptamani fix, conform masuratorii BB-le meu are 31 de saptamani si 5 zile!!! Deci exista posibilitatea sa il nasc cu vreo 3 saptamani mai devreme!!! Intotdeauna a fost el mai maricel la masuratori decat DPN normal, dar nu a depasit 1 saptamana. Dar 3 saptamani?! Oricum, are o greutate de 1709 grame. Asa ca, te-am luat Cristina_Ana, o sa nasc eu inaintea ta.
Ma streseaza ideea ca m-a cemat la control abia la saptamana 35, adica peste 6 saptamani. Pai stau eu linistita pana atunci???
Oricum, cred ca suntem cei mai mari de aici!!!

29 fix +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mishi spune:

letitzia multumesc mult.
m-am interesat si eu si am aflat acelasi lucru, ca dupa saptamana 18-20 ar exista un risc de declansare de contractii sau chiar rupere de membrane dar numai in cazul unui col deschis ceea ce nu e cazul meu. cred ca dr. mea face aceasta interventie ca sa ia o masura de precautie in plus pentru ca eu m-am chinuit ENORM sa obtin aceasta sarcina (al 2-lea FIV). din cauza asta m-a asigurat ca nu vor fi probleme. sper ca stie ce face si mai am si incredere in Dumnezeu.
dar ai dreptate, daca o faceam mai devreme era chiar floare la ureche, numai ca acum o luna aveam un col lung (4cm) care nu parea sa-mi faca probleme.
merci, oricum!

calatoria lui
25+,
poza bebe la 4D

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns letitzia spune:

Mishi sunt convinsa ca va fi o.k. Nu trebuie sa te sperii. Si eu am fost speriata, dar nu aveam de ce. Asa si tu: Fruntea sus! Nu stiu daca mai mergeai la munca, un lucru iti spun sigur: dupa cerclaj vei sta cumintica acasa, nu vei mai avea voie sa faci efort, nu stres, nu ridicat. Te vei odihni (daca vei putea, ca eu de exemplu nu prea dorm). Iti tinem pumnii!
29+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Mishi, pupici multi pentru tine si tinem pumnii maine. O sa fie bine, ai sa vezi, nu te mai gandi si stresa, gandeste-te ca e pt binele lui bb Asteptam vesti neaparat bune. Pup iubita.

Sabana, m-am lamurit cu mixeru'

Fetelor, vin de la eco Sanador la Herghelegiu. Bebe mi-a umplut sufletul de fericire, m-am topit toata cand l-am vazut, mi se pare ca seamana cu tati la botic, are falcutze si e scump rau Este mai mare cu o saptamana decat varsta lui, are 1200 kg, dar vad ca stau la rand la nastere, ca sunt bebei maricei p-aici
Isi tzuguia buzele, clipea si se stramba, se juca si cu manutele si cu cordonul, era tare zglobiu
In ceea ce priveste "impresia artistica" sunt tare dezamagita : am asteptat 45 de min peste programarea mea, inaintea mea intrau fel si fel de domnite care nu erau gravide, intr-un final a facut scandal sotu'ca sa ma bage si pe mine cineva in seama...domnu'doctor foarte ursuz si morocanos, plictisit si grabit, numai el stie ce zicea acolo (imi doresc ca macar asistenta sa fi inteles ce scria). Ajunsa acasa am constatat ca nu mi-au scris si mie acolo daca am colul lung si inchis, dar banuiesc ca daca era ceva nasol mi-ar fi zis....in concluzie, am fost dezamagita de tratament, dar nu mai pun la suflet, bebe sa fie bine...

Cristina 28+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Cristina_Ioana imi pare rau ca am avut dreptate (prietena mea) in legatura cu Herghelegiu, sper ca maine cand ma duc eu sa se comporte altfel. Ca il strang de gat ca doar nu dau 3 lei!!!

L-a inregistrat pe bebe pe caseta?

La ce ora ai avut programarea?

Imi dai vreun sfat, in legatura cu ce intrebari sa ii pun?
Poate ai uitat tu ceva sa il intrebi!
Cat dureaza echo?

Merci,
Emilia 24+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emiliapop spune:

Mishi pentru tine si tinem pumnii maine. O sa fie bine, ai sa vezi, nu te mai gandi si stresa, gandeste-te ca e pt binele lui bb si al tau. Asteptam vesti FFF. bune.

Emilia 24+ si

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;0;28/st/20060804/dt/7/k/90af/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miti2004 spune:

mishi iti tin pumnii pt maine, sigur o sa fie bine, cel mai important este ca ai descoperit la timp

pumpkin sunt super dragute si super haioase camasutele tale

Eu zilele astea am mancat mult si o data totul si simteam ca plesnesc, azi la fel...ma simt ca un butoi seara...o sa incerc sa mananc cate putin si mai des...

Ieri mi-am luat primele hainute cu burtica, adica 2 tricouri, ca am probat o multime de pantaloni si ce-mi placea erau prea scurti in lungime...pana la urma cel mai mult mi-au placut o pereche de blugi cu talie joasa cu banda elastica la talie, pt ca am incercat si cu talie normala sau cu elasticul mai mare dar nu-i suport pe burtica...insa nu aveau decat masura XS care imi erau perfecti acum, insa eu vreau sa cumpar S, ca nu cred ca aia XS ( extra small ) o sa-i pot purta prea mult...asa ca trebuie sa mai caut la alte magazine din aceeasi retea poate gasesc si masura mea...

A inceput sa creasca burtica fff mult, acum exact o luna abia se vedea ceva-ceva, acum e chiar maricica...si ma gandesc oare cat de mare o sa se faca, insa nu conteaza, bebica sa fie sanatos.

puci pe burtici ,
miti 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana spune:

Va pun eu impartirea pee luni si saptamani a sarcinii:

luna 1 0- 31 zile (0- 4,4)
luna 2 31 – 62 zile (4,5 – 9,2)
luna 3 62 – 93 zile (9,3 – 13,3)
luna 4 93 – 124 zile (13,4 - 18)
luna 5 124 – 155 zile (18,1 – 22,1)
luna 6 155 – 186 zile (22,2 – 26,6)
luna 7 186 – 217 zile (26,7 - 31)
luna 8 217 – 248 zile (31,1 – 35,4)
luna 9 248 - 280 zile (35,5 - 40)

Am inteles ca difera foarte putin de cea a lui Pumpkin (pe ici colo cate o zi). Sa va fie de folos.

http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;19;33/st/20060819/dt/7/k/17b3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MADYN spune:

Ufff, Mishi, draga de tine, iti tin pumnii!

24+ meu drag
Bebelica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nicole25 spune:

buna fetelor

am fost si eu la medic ieri , bb e bine si e exact in grafic.Masuratorile se potrivesc la fix cu data ultimei menstruatii.Referitor la contractii si la durerile ocazionale de burta mi-a zis sa iau no spa de 2 ori pe zi si mai multa odihna.

mishi iti tinem pumnii si suntem alaturi de tine.totul va fi ok.Ai sa vezi.

nicole 28+

Mergi la inceput