Nazdravani de august-septembrie 2003
Raspunsuri - Pagina 4
iuliana spune:
Etete, s-au pus fetele pe scris:).
Noi am stat acasuca, eu am fost rupta de oboseala, dar a fost bine, ca nu am avut chef de plimbaruri si am simtit si eu Pastele cum se cuvine, fara trambalau si munca pina la extenuare etc. Toata lumea a fost multumita:). Emma a colorat oaule si apoi le-a cijit pe toate...pina la ultimul. A fost tare mindra de opera ei. A doua si a treia zi imi tot cerea oua sa le coloreze.
Am pus si eu niste poze aici http://community.webshots.com/album/548990031MDnTPj/2 si poze de Paste aici http://community.webshots.com/album/549785058Ogslwz .
Oana, felicitari pentru operatiunea olita!!
Danateu, frumos Raducu tau!
Flori, pina la 2 noaptea
?
Roisin, nu te-ai tinut de cuvint
.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
iuliana spune:
Un filmulet cu Diana:))). http://www.youtube.com/watch?v=H5SHos_pUr8
poze 1,2,3,4,5,6,7
Sasha.p spune:
Hristos a inviat ! Sper ca ati petrecut bine de Paste, noi am stat acasa, doar un pic in vizite, in rest am dormit cat am putut ca sunt talamba de oboseala cu programul de la servici si cu "part time-ul" de acasa !!
Noi suntem pentru intalnire daca mai ramane valabil, dar cred ca ne putem vedea si in alta parte nu neaparat la Roata, ca, intr-adevar, fara masina e mai greu de ajuns. Noua ne e indiferent, dar ma gandeam la cei nemotorizati.
Am ajuns la concluzia ca gradinita este foarte buna pentru un copil, cel putin Sasha in doua luni vorbeste de ne-a capiat, in schimb .... inca mai musca si a inceput sa ... scuipe .... E cam singurul lucru pentru care mai mananca bataie, ca in rest, sa nu cobesc, dar s-a linistit, sta sa ii explici de ce nu are voie sau ca mai intai facem asta si apoi ce vrea el si, daca nu e obosit sau proaspat trezit din somn, intelege si ne intelegem. E un inceput bun.
Cea mai noua distractie : intr-un moment de tandrete mi-a zis : mami, te iubesc ! si eu topita toata am tras un "aaaaaaaaa.." pe un ton mai pitigaiat. De atunci vine si imi spune te iubesc tocmai ca eu sa reactionez la fel. Mai haios e atunci cand ma fac ca nu inteleg ce vrea si vine si imi explica : mami, eu spun te iubesc si tu faci asa : aaaaaaa ...!!! E haios sa il vezi cat de serios este cat explica ceva!
A venit iepurasul si i-a adus o bicicleta (cu 2 roti ajutatoare), dar nu prea s-a aventurat cu datul la pedale. Asa ca am ajuns la concluzia ca il vom lasa sa isi doreasca ceva mult mai mult inainte de a ii cumpara, ca sa simta si el ce inseamna sa iti doresti si sa nu ai. Pai, tin minte cat imi doream eu o bicicleta cand eram mica ( dar mult mai mare decat el !) si cat a durat pana au reusit ai mei sa imi cumpere ... si cat de fericita eram de imi venea sa dorm si noaptea cu ea ! Si astia mici si rasfatati primesc de toate si daca ii spun ca i-o iau si o dau la alt copil nu prea mai reactioneaza.
Hai ca m-am intins ....
P.S. Am vazut toate pozele si filmuletul Iulianei .... super !!!
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
liliac1 spune:
Adevarat a inviat!!!
Si noi, de Paste ne-am odihnit intre un drum la tara, la soacra-mea si-o vizita la ai mei. Am dormit ca ursii!!!
Si luni am reusit si noi sa iesim in parc, impreuna, ca o familie ce ne aflam. Toti 3!! Mai trebuia macar o zi libera sa incarcam bateriile, dar...incercam sa ne bucuram doar de ceea ce am avut.
Iar cu iepurasul-dragalasul, care a venit la fii-mea...m-a batut la cap o gramada ca vrea role! Si io, mama nebuna, am vb cu iepurashul sa-i aduca! O pereche haioasa, cu roata ajutatoate, cu ajustare pe marimi...incantare mareeee, pana am iesit afara cu ele. Nu stiu daca am facut 100 de m si-a inceput sa tipe: "mamiiiii, scoate-mi astea din picioareeeeeee!" Se uita lumea pe strada ca la urs, ce-or fi gandit...o baba chiar mi-a zis: uite, parinti nebuni cum strica picioarele copilului...Am ignorat-o si noi! dar poate ca are dreptate...
Ma duc sa bag si io un okisor la pozici si filmulete si revin...
Liliana&
Andra-Maria
Avem 2 ani
Andra - Martie 2006
roisin spune:
Hristos a inviat!
Da, nu m-am tinut de cuvant si din pacate nici acum n-am timp suficient cat sa o fac ca lumea, dar sunt intr-o continua agitatie si n-apuc sa stau jos 10 minute legate. ![]()
Noi suntem in general bine, ne tot chinuim sa vedem niscai gradinite, din pacate nu gasesc una convenabila ca locatie, dar vom cauta o solutie de compromis.
Anca, pe Sasha l-ati mutat de la Disney? De ce? Unde e acum?
Fetele o duc bine, Ina merge deja, cam cracanat si cu hopuri dar merge, e foarte ambitioasa si fortoasa, se catara in toate paturile si canapelele, a invatat sa se dea si jos, din pacate nu zice prea multe, numai tata si apa, mama nici gand. Se joaca foarte frumos, e mult mai calma decat Miruna, are rabdare sa bage obiecte prin gauri si sa le puna la locul lor, si invata foarte repede tot felul de smecherii (mai ales de la sor-sa).
Miruna e inca la faza de mici rautati, "c-asa vreau eu"-uri si plansete de ciuda, are tupeu cat casa, se ia de copii in parc "eu sunt mai mare decat tine!", am fost la gratar la Snagov si s-a dus la unii care serbau pe cineva (era de Florii), i-a cantat lu' ala cot la cot cu restul gastii si pe urma a cersit tort, cica se freca pe burta si facea "totuletz... yumm, yumm...". Pui de tigan si mai multe nu, habar n-am cu cine seamana asa plina de tupeu... ![]()
Cam asta, am reusit sa pun niscai poze in album: http://community.webshots.com/album/549818048kfGnOG
Va impupez, si promit solemn cu mana pe inima ca mai scriu curand un roman in 3 volume! ![]()
oana_noemi spune:
Roisin-ai niste fete superbe, Miruneaua e ca Erikutz la corp, faza cu totuletzu-bes-tia-la, iar la poza asta: http://community.webshots.com/photo/549818048/2387936600077576620ARApOQ , m-am tavalit de ras.
Iuliana-e super simpatica Diana, cum isi pune melodii si danseaza
!
Si te-am auzit si pe tine cum o dojenesti pe Emma.
Eu azi nu mi-am vazut copilu, am stat de la 8 dimineata pana la 8 seara la serviciu, si acu a plecat sotzu cu el, am avut recrutari si am ramas cam dezamagita, oamenii habar nu au cum sa se prezinte la un interviu!
Asa ca daca stiti fete care vor job in receptie, atitudine placuta, accepta lucru in ture si 2 limbi straine binisor, engleza obligatoriu, salariu cam 850 RON, net, nu ezitati sa-mi trimiteti CV-uri.
Na ca uite cum amestec placerea cu serviciul.
Va pupam,
dana_ene spune:
Am mai adaugat si eu ceva poze in albumele fetelor (ceva mai multe la Roxana, dar si pe Oana o puteti admira cu noua tunsoare).
Iuliana, ce frumuseti de fete ai... Ah... intr-adevar niste opere de arta senzationale. Imi plac mie, daramite Emmei.
Danat, Raduc e tare dulce, o frumusete de baiat si seamana asa de bine cu mami.
Dar cu tortul ala tu ce ai vrut ? Sa ne torturezi ?
Roisin, ce mare s-a facut Ina !!!!!!!!
Mi-au placut in mod special pozele din baitza. Doamne, abia astept sa le vad si eu pe ale mele gaze in postura asta.
Flori, las' c-om si sarbatori, stai sa se faca mai maricei.
Daniela mamica de Oana Maria (2 septembrie 2003) si Roxana Elena (7 februarie 2006)
ALBUM OANA MARIA
ALBUM ROXANA ELENA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
iuliana spune:
Hihi, tre' sa mai invie o data Hristos ca sa scrie si Roisin un mesaj
. Am vazut si eu fetele....mama, dar ce ochi frumosi are Irina!
Oano, pai cum sa nu o dojenesc daca a devenit un cosmar culcatul la prinz. Pai, ce, copchilul asta doarme 8 ore noaptea si ziua e cu scandal. Nu vrea sa manince nica, o amenint ca numar pina la 3 si daca nu mesteca sau nu termina de mincat, o scot afara
(vax, ca numai ma fac:). Cind incep deja pe unu, zice "nu mami, nu 2":). Am fost azi cu Diana la dr si le-am cintarit. Diana 10.800 si Emma 13.200. Sa innebunesc. Deci cintarul ala romanesc arata pe bune...si eu care ma amagisem ca are 14 kile. Dr. mi-a zis ca arata f. bine si ca majoritatea plozilor fac mofturi la mincare la virsta asta. Si ca acum mai toti arata sfrijiti, dar cica se ingrasa mai tirziu. As vrea si eu sa ajung sa vad asta. Dianei ii cumpar haine de 18 luni, ei inca ii mai vin unele de anul trecut. Acuma depinde si de magazinul de unde cumpar hainele. La unele hainele de 3 ani sint bune, la altele sint mici (de ex i-am luat niste capri de 4 ani si Dianei de 2 ani:), iar la altele sint maricele, dar nu asa de mari incit sa arate ca un pui de bogdaproste. In schimb, chiloteii de 2-3 ani incep sa ii fie micuti.
La dr. a fost o faza criminala:). Asistentei ii place sa o necajeasca pe Emma ca mindra asta ii da cu flit cucoanei de fiecare data si nici nu vrea sa se uite la ea. Ei, ii trece cucoanei prin cap sa o ia pe Emma in biroul ei sa i-l arate, apoi ii da un sticker cu Barbie si o garoafa portocalie. Vine Emma inapoi in cabinet cu o gura pina la urechi si f. fericita, iar cu dr. dupa aia a fost numai un zimbet.
Dana, seamana si mindrele tael tare bine una cu alta.
poze 1,2,3,4,5,6,7
iuliana spune:
Emma Gabriela, La multi ani, fetita scumpa si dragalasa. Sa ai parte numai de noroc si fericire si sa faci numai bucurii parintilor tai!!! Iuliana, sa va traiasca Emma (si Andreea, bineinteles)!!! Iertare ca e cu intirziere o zi, dar ma cam lasa memoriile:).
poze 1,2,3,4,5,6,7
danat spune:
Uite-asa uitandu-ma la pozele noi cu copilasii nostri imi dau seama cum trece timpul...
Eu ma gandeam la Ina lui Roisin ca la un bebe, si cand colo ce vad? Ditai don'soara scumpa foc, care zici ca e doar cu vreo juma' de an mai mica decat sor'sa! Ptiiiu sa nu le deoki, tare frumusele vi-s fetele
Subscriu la poza cu tati si fetele palmieri, haioasa rau! Mi-e dor de voi 
Dana-ene rabdarica ca o sa creasca si Sansana de nu-ti dai seama si le bagi tu in cada impreuna! Sa iti traiasca scumpele, mai dar cum le-ati facut asa dragutele?!
Iar cu torul nu am vrut sa fac pofta nimanui, doar sa ma laud si eu 
Iuliana la fel si tie, deja nu mai pot fi originala pt fiecare din mamici, dar chiar sunt niste dragutze si fetele tale (ce chestie numai surori perechi!)si seamana extraordinar. Am admirat operele de arta pe oua! Si pregatirile de papa, se vede moldovianca din tine, stii bancul? Cu moldovencele care sunt ele tari de gura...da'sunt niste gospodine adevarate, fac asa o coliva bunaaaa
Liliac misto faza cu rolele Andrei...deci mai luati o pauza sa inteleg? Si eu ma gandesc uneori ca stem parinti cam nebuni, uneori cerem prea mult de la plozi, si mai incerc sa ma controlez, da nu imi iese mereu
Poze ceva?
Multumesc pt aprecierile la adresa lui Raduc. El este acum infundat la nas, are muci aposi, stranuta, e ceva gen guturai, fiindca este cam frig noaptea in casa, n use mai da caldura de la inceputul lui aprilie si oricat l-as imbraca de gros peste noapte, cred ca il ia frigul, el dormind cu paturica in jurul capului, nicidecum peste el
Asta e, ne "distram" cu spalaturi de nas, picaturi, nurofene, tylenoale si alte de-astea...
Hai pupe si sanatate! Distractie placuta celor care pleaca zilele astea in vacantza!!!!!!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)