Nazdravani de august-septembrie 2003
Raspunsuri - Pagina 5
mihaela_s spune:
emma gabriela!!! iuliana76, sa va traiasca pintesa mica si cea mare bineinteles! Va pupam!
Noi mergem azi la vaccin...am emotii!
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
liliac1 spune:
Emma Gabriela
Chiar daca e mai tarziu, e din suflet aceasta urare
si
pt mami!
danat Am furat si io reteta de tort, sa vedem daca o iesi... gustos macar, ca aratos ca al tau nicio sansa...Ca n-am niciun dram de talent la ornat!! Si...da cu rolele o sa iesim doar la cererea expresa a cokilei. Mai, Raduc iar a dat-o in raceala?? offf, Doamne!! Mititelul, trimitem
sa treaca mai repede. Este intr-adevar o vreme cam aiurea...dimineata e rece, la pranz e f cald, copiii se agita, transpira si apoi se raceste brusc...Si noi cam suntem infundati darmite mititeii
mihaela_s Tinem pumnii pt vaccinel si speram sa treaca cat mai repejor. Eventual fara temperatura si schiopatari ![]()
iuliana Sunt tare dragute fetele! Si seamana bine intre ele...cat despre greutate, nu-ti mai face probleme, ai si tu o mica manechi(nuit)a
. Lasa ca o sa mai creasca si o sa iti explice cam ce vor sa pape si atunci o sa fie mai usor.
roisin Spor la gasit cea mai potrivita gradi pt Miruna. Bestiala cu tortul..Si Andra se mai apuca de cantat prin casa "Multi Ani Traiasca!" dar nu se alege decat cu un biscuite ![]()
Liliana&
Andra-Maria
Avem 2 ani
Andra - Martie 2006
iuliana spune:
Danateu, oi fi eu rea de gura, dar numai daca ma calca cineva pe coada si, de multe ori, imi trebuie sa adun multe ca sa rabufnesc. Si, din pacate, nu stiu sa fac coliva deloc:). Nici cu mincatul nu ma omor. Cind eram mica (drumul mortilor spre biserica si cimitir trecea pe linga blocul nostru
) primeam de pomana si eu o aruncam intotdeauna:)).
Si, care vasazica, mindrele mele seamana intre ele, nu? Asa zic si eu, numai ca Diana are chisorii mai mari un pic si e mai falcoasa:). Toata ziua imi vine sa o musc.
Beiii, deja m-am apucat sa fac meniul de ziua Dianei. Mai am o luna si o saptamina si tre' sa ma gindesc strasnic:). Mai dati-mi si mie niste idei mai "speciale". Tre' sa fac singurica toata papa la 30-40 de persoane si nu vreau sa stau atunci sa ma gindesc care-ce-si-cum. De data asta am sa fac si poze la papita dupa ce o sa asez platourile pe mese.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
dana_ene spune:

Emma Gabriela 
!
Petrecere frumoasa !
Mihaela, sper ca vaccinul va trece usor-usor
.
Daniela mamica de Oana Maria (2 septembrie 2003) si Roxana Elena (7 februarie 2006)
ALBUM OANA MARIA
ALBUM ROXANA ELENA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
dana_ene spune:
Am pus si eu poze proaspete cu fetele mele. Le puteti vedea la linkul SURIOARELE de la semnatura.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
cristinamh spune:
bei, ne-am intors!!!! casa dulce casa, ce bine e sa dormi la tine in pat....
vad ca se mai misca lucrurile cu intalneala...
doar ce am vb cu roxana77, daca e in herastrau, vine si ea... flori, te iau eu ma, stai linistita, incapem noi...
si saptamana asta sa vedem ine se mai inscrie...
LA CE ORA??? ca aici n-am vazut nici o discutie...
lista: sasha.p, roxana77, oana noemi, mireaf, cristinamh
imi permit sa mai adaug, roisin ca sta aproape, danat ca pe-acolo ies la joaca... si ma mai gandesc![]()
episodul 1 din "aventuri de la tara" dupa ce termin treaba... ca slava domnului e destula...
asadar, revin... vacanta cu gust amar.
vineri plecat la mama... sambata dimineata iris tusea. am zis ca e de la aeruls chimbat. am plecat la tara, facut gratar, stat la aer, zi superba...
duminica de paste. copil cu febra usoara, andrei dadea semne sa tuseasta, iris deja batea toba. zi de tot kk, ca nu mi-a priit nimic.
am mancat cu pofta, mie mi s-a aplecat de la drob, n-am mai inghitit decat niscai fructe.
luni, a doua zi de pasti, eram la urgente la budimex. iris cu febra, tuse de vibrau plamanii... (
si stiu de unde o aveam, o luasem vineri de la vecinul nostru, care fix asta avea
). siropuri si siropele, facut bagaje si zburat la tara,la tara- ca la tara.. nu tu apa curenta, copii mici, ajutor din parti, oboseala cat cuprinde, alergat dupa andrei afara si inapoi la fata in casa cum mi se parea ca plange... stat cu copil in brate ca, daca se enerva si tusea o durea si mai rau gatul

. o sa pun poze, cat de curand, da' sa vad cand am timp...din aventurile lui andrei...
- stresat matza.. asta o sa vedeti, promit sa pun si film, ca merita
- calarit catelul ("catelu ab"=catelu alb)
- dat drumul la porc, din 3 incercari... prima: tras zavorul, buni pe faza, luat copilul... a doua, tras zavorul, deschis poarta, andrei "bot in rat" cu porcul, buni pe faza, trantit poarta , luat copilu, a treia: tras zavor, deschis poarta, porc afara... tati nu era pe faza, scos copilu de la gaini si alergat dupa porc pt facut conditie fizica
- trantit toate usile, stresat bunic bolnav la pat...
partea buna e ca a mancat si a dormit. in patut, ca cu noi in pat e f agitat. asa ca noi caram patutul pt andrei, ca si la mama la fel face, el in patut si iris cu noi... f frumos! iar cand o pun pe iris in patut, intra si el, ca doar de-aia avem patut cu portita...
drumul pana acolo a fost chiar rezonabil, am facut 5 ore, dar nici n-am oprit, ca ne apuca noaptea. iris a dormit in scoica, da' am pus-o mult mai pe spate de statea ea aproape orizontal... andrei motzaia, abia daca dormea juma de ora.
la intoarcere am trecut prin craiova, vazut si pupat oltenii din gasca
acum nu-mi mai vin in minte alte "aventuri", mai zic pe parcurs.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
cristinamh spune:
http://www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72886&whichpage=1
asta in caz ca n-ati vazut
ce ziceti, mergem si noi?? io m-as aventura, musai cu tricoul portocaliu inscriptionat
... plus ca e si loc de joaca... si as incerca un tricou la andrei, poate nu-i vine chiar mulat
se mai inscrie cineva???
roisinu', vezi ca intreba tumpi de tine...
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
mihaela_s spune:
Ei, a trecut cu bine vaccinul, Silvia a schiopatat si plans vreo 2 zile, plus maraiala noaptea de sambata spre duminica, dar duminica n-a mai avut nimic. Asa ca am scapat si noi pana la scoala!
cel putin de asta dureros.
Io n-am prins exact ce si cum cu intalneala...adica in ce data va pregatiti voi, dar va spun ca noi vom fi in bucuresti in 13 sau 14 mai, inca nu stim exact, pica sambata sau duminica. tati are un interviu undeva pe-aproape de parcul Tineretului, pe strada Lanariei, asa ca daca e o locatie buna pentru cele care ar putea veni sa ne intalnim, eu sunt pe-acolo. Cu Silvia venim cu siguranta, poate si cu Diana.
Va pup, astept pareri.
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!
cristinamh spune:
pai de ce nu zici asa, miha, ca doar nu e asa greu de schimbat locatia...
din "rapoartele" de azi, vad ca balanta inclina spre we celalalt...
elena teodora nu e in buc, tigresa nu e libera, iuliana 76 e ocupata... asta pe scurt![]()
asadar, se supune iar la vot, parcul tineretului (
) si o ora(?!). mihaela, ceva detalii in plus despre venirea voastra...
cine cunoaste parcul?? avem un loc de joaca unde sa mergem??
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
Sasha.p spune:
Din pacate pe 13 mai noi nu putem veni, SUNT NASAAAAAAA de cununieeeeee !!!! Imi vine sa ma impusc ! Niciodata nu mi-a placut sa ma duc la nunti, dar daca era obligatie asta e , macar puteam sa ne caram repede, dar asa noi vom pleca ultimii !!! Cu mirii ! Asta e ! Abia astept sa ma vad pe 14 mai seara !
Noi suntem la antibiotic, nu se mai putea, nu ii trecea deloc tusea si nasul si a venit ieri pediatra si s-a parea ca are o adenorinoplastie (nu stiu daca zic chiar bine), oricum ceva premergator polipilor, speram sa nu ajungem la forma de operatie.
Diseara suntem invitati la McDonalds la ziua unei fetite si daca se simte bine cred ca vom merge, desi e cam tarziu, pe la 20.00.
In rest e cam nervos, isi roade maneca la bluzita sau snurul de la caciulita, inca merge pe varfuri si ma enerveaza, in rest suntem OK.
Incercam sa mergem si noi la mare, ca ne-a recomandat pediatra sa il ducem macar 2 saptamani, nu vom reusi asa mult, dar macar 2 weekend-uri speram sa ajungem.
Eu bag zilnic un ochi pe aici, chiar daca nu apuc sa si comentez, asa ca in principiu sunt la curent cu noutatile.
Pupici,
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003