Nazdravani de august-septembrie 2003

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cristina, sa stii ca intre timp am tuns-o pe Oana, da' tot bine sta . Am "furat" tunsoarea de la Emma Iulianei, ca de mult am ochit-o eu, si tot am incercat pe fii-mea sa accepte un drum pana la frizerie.
Sia uite ca abia zilele trecute a binevoit sa mearga. Dar tare bine-i sta.

Danat, sa-ti fie de bine urarea de la mine. Stau binisor cu memoria, mai ales daca e vorba de ceva care ma intereseaza .

Flori, zici ca ai un baiat de dat ? Si-ti place de Roxanica mea ?
Pai eu sunt topita dupa frumosii tai, asa ca... sunt de acord.
Am batut palma, da ?

Va pup !!!!!!!!!!!

Daniela mamica printzeselor Oana Maria (2 septembrie 2003) si Roxana Elena (7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cristina...
pentru site (ce frumos arata ):

- Oana la 2 ani si 3 luni
- Oana la 2 ani si 6 luni
- Roxana la 1 luna
- Roxana la 2 luni

Daniela mamica printzeselor Oana Maria (2 septembrie 2003) si Roxana Elena (7 februarie 2006)
ALBUM 1 OANA MARIA + ALBUM 2 OANA MARIA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

HRISTOS A INVIAT!

Sarbatoarea Pastelui sa va aduca multe bucurii si impliniri!

Reby Si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!!!!!!

Numai bine va doresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns NicoletaF spune:

Va multumesc tuturor de urari

ma duc sa mai vad poze cu copilasii.
am vazut/o pe Silvia. Mihaela sper ca acum esti ok.

am vrut sa vad fetele DaneiEne, dar nu am putut sa le deschid, o sa mai incerc acum.

Am pus si noi cateva poze cu Andrei de la doi ani si jumatate si dupa. Daca aveti timp sa le vedeti.

Pe curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Bine v-am regasit! Sper ca nu va resimtiti dupa sarbatorile de Paste si ca toata lumea e ok!
Fetele cu poze, am admirat copilasii mai mici si mai mari, sunt toti niste scumpi! Sa va/ne traiasca!!!!!!

Noi am stat destul de mult prin parcuri, la plimbarica cu Raduc, ieri am fost in Gradina Botanica si inflorisera ciresii japonezi, o minune. Raduc e incantat de mersul la biserica la "Daiu, Daiu" (Doamne, Doamne) ii place sa pupe icoanele si sa se hlizeasca cu preotii.
Am pus ceva poze noi de zilele astea, sa-l vedeti pe Raduc cat a crescut, e baiat maaaare la linkul http://community.webshots.com/album/549818424avgpTT

Hai va pupam si sa aveti o saptamana buna toti!!!!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Cristos a inviat!

Noi am fost la munte la Cumpatu, a fost foarte frumos. Am avut noroc ca ne-am intalnit si cu parinti si cu copii si a avut Erik companie si i-a placut foarte mult. Mie mi-a placut ca nu am stat la bucatarie de Paste si m-au servit altii.
Mai am cateva zile libere, pana pe 2 mai cand incep serviciul cel nou.
Inca o veste buna: suntem pe calea cea buna cu olita, ii place sa faca, isi da singur panatalonii jos, e foarte cooperant.

O saptamana excelenta va doresc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Adevarat a inviat!

Noi de paste am stat acasa,cu piticii si oricum timpul a trecut f. repede cu ei. Am fost in parc, unde era pustiu. Mi-a placut ca era liniste si imi place tare mult perioada asta ca-i multa verdeata si copacii infloriti.
Eu m-am tot omorat sa pregatesc, ca niciodata nu-sh ce m-a apucat, ca am facut si cozonaci(prima data!) si am muncit amandoi pana sambata la 2 noaptea. La inviere n-am putut merge, mi s-a parut aiurea sa mearga doar unul din noi,asa ca.. si acum ma resimt dupa atata munca . Si nici mare lucru n-am mancat, ca eram obositi.

V-am admirat pozele de paste, frumosi si mari au crescut puiutii. Si mi-a placut ciresul japonez, o spendoare.

Dana_ene, normal ca batem palma..da ar fi trebuit sa sarbatorim cum se cuvine.

Vad ca la intalnire nu prea se inghesuie lumea, dc e asa noi cred ca ne vom retrage...e prea complicat sa ajungem, carutul mare, abia intra in portbagaj, masina nu mai avem...se oferise Cristina.

Pup piticutii si pe voi
Flori, fetita Alexandra (22 sept 2003)si baietii Mihai si Gabriel (28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana_noemi spune:

Am vazut pozele cu Raducu, e frumos foc si are o fatzuca super simpatica, iar tortul lui mami m-a lasat paf. Danat poate iti faci si tu timp si scrii o reteta pentru astia fara talent la bucatarie ca si mine, dar daca e complicat nu o scrie, ca io-s prea lenesa.

Ce ziceti daca ne-am vedea intr-un parc apropiat de Flori ca sa poata veni si ea cu copii?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danat spune:

Oana-noemi iti dai seama ca pipota-mi este cat muntele Nu pot sa nu ma bucur ca orice closca atunci cand cineva ii admira puiul.
Cat despre tort, cel mai mult m-a enervat pregatirea tuturor componentelor (mai ales curatarea capsunilor ), altfel a mers relativ usor. Dar pe total tot mi-a luat aproape 2 ore, cu titireala de final cu gelatina. Insa si gustul a fost pe masura!!!!!
El e f simplu: crema de vanilie, blat din comert (din cel nemtesc in 3 straturi) insiropat cu sirop facut de manutza proprie din capsuni zdrobite, zahar vanilat si putina apa. Totul imbracat in strat de frisca si sus ornat cu capsuni si gelatina sa luceasca (ca in plansa alaturata ). Merit si eu atita, nu? Sa muncesc numai pt altii si pt mine nici macar odata pe an? Asta ca sa nu ma mai gandesc ca am mai imbatrinit un aaaaannnnn

Hai pupe!

"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"

Dana mama lu'Radu Stefan (Fecioras de 2003)

Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)

Mergi la inceput