Nazdravani de august-septembrie 2003

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

uki, de la caldura sau nu, cert e ca toata lumea intreba ce are azi andrei, ca nu e in apele lui.

danat, asteptam pe tati sa ne zica daca maine dimineata poate pleca de la munca, daca nu, vineri dupa-amiaza mergem sigur.

am fost la dr... e intr-adevar coletie de mizerie, dar mai asteptam nitel. poate se evacueaza singura... daca nu, alexandrescu chirurgie scie pe noi... ca inca nu e grav, ca nu sunt chisturi tari, dar sa stau cu ochii pe el, sa nu-l doara, usture, sa faca pipi intrerupt...
partea mai grea e ca, si daca il decalotam, tot nu scapam, ca e si o gramajoara mai jos de varf...

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns liliac1 spune:

Vin si eu sa semnez condica pe-aici...si sa urez in primul rand multa sanatate micutei Roxana-Elena, micuta crestina

Noi ne-am procopsit cu o dereglare la burtica . Ne-a anuntat fata seara, inainte de culcare ca o doare burtica si imi arata zona inghinala. Am banuit-o de vreo apendicita sau alte minuni...Luni noaptea mi-a facut de 2 ori diaree, in pat ovcoz, si pentru ca apa calda la 1 noaptea/3 noaptea vine dupa jumate de ora ca sa o pot spala, mandra mea urla ca vrea sa doarma de se auzea de la parter pana la etajul 10, am luat prima masura de "spalare": servetelele umede
Dimineata iar mi-a facut in 2 randuri diaree (nu stiu de unde mai avea...) iar dupa-amiaza au inceput sa-i apara bubite mici si rosii pe picioare, burtica si pe la pasa. Am intrat in priza, ne gandeam ca o fi vreo boala a copilariei, asa ca marti am dus-o la medic. S-a dovedit a fi doar o iritatie de la kk+servetele. Mama tampita ce sunt ...Asa ca don'shoara e la regim alimentar+tratament. Si nu ar fi nicio chestie daca as avea si eu un copkil mai fomist, dar pana ii bag o lingura de mancare ma iau toate transpiratiile, va dati seama ce-i acum pe capul nostru. Plus ca vin bunicii cu faze de genul: las-o ca este mica si bolnava!
Ieri dupa ce-am tinut-o doar cu covrigi, ceai de menta si zeama de orez (atat am reusit sa-i strecuram printre dinti) am pazit ca altceva olita!! Sa vedem vreun rezultat. Am ajuns sa ne dam cu presupusul in kk!! Numai ca fii-mea n-a prestat nimic. Era si firesc, de unde mama ma-sii sa iasa ceva?? Asa ca toata lumea e in priza sa anunte cum va fi prima prestatie. Mai, fetelor, cred ca ma dilesc!!! Auziti la mine, TREBUIE sa stiu cum va fi kk lu' fii-mea!

Cam atat despre noi, deocamdata...

hai va pup si sa aveti o zi buna!

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Liliana, avem si noi aceeasi problema .

O tinem asa de duminica.
Sambata la botez a mancat numai tampenii (n-a fost supravegheata... asta e !): ciocolata de n-shpe mii de feluri, Teddy , si Dumnezeu stie ce altceva.

Asa ca de duminica a inceput sa faca moale, da' moale rau, am inceput cu Smecta si ceai de menta... nici un reyultat, am sunat doctoritza si ne-a dat Enterol, Hidrasec si Furazolidon dar tot fara succes.
Azi dimineata ne-am infiintat la cabinet, ne-a diagnosticat cu ENTEROCOLITA ACUTA si am inceput antibioticul (pe care trebuia sa-l fi luat mai demult ), iar acum asteptam rezultate.
Of !
Eu de-asta bantui la ora asta pe net, stau sa-i dau antibioticul la ora unu jumate'.

De mancat si la noi e trista situatia, cu toate ca nu ma plang de Oana ca n-ar fi mancacioasa, dar ce Dumnezeu sa-i placa: orez, mucilagiu de orez, morcovi fierti, covrigi, banane si ceai de menta ?

Si uite de-astea !

Avem si-o veste buna:
Am luat biletul la mare: Venus - 1-8 iulie !
Cine mai e la mare atunci ????

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

BOTEZ ROXANA ELENA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Dana, noi o sa fim de pe 4 pina pe 9 in Eforie Nord. Azi sau miine fac rezervarea, asa ca poate ne intilnim.

Mie imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Dianei iar i-au aparut bubitele la pasa. L-am trimis pe Alex azi la dr si i-a dat un sapunel dezinfectant. Sa vedem cum o reactiona. Sint pur si simplu disperata. Mi-a zis ca la dermatolog ma poate trimite, dar ca pot sa astept si o luna ca sint multi cu boli si cancere de piele.

Zi, Dana, te incumeti cu bebelus la mare? Si noi am fost in Hawaii cind avea Diana 5 luni si a fost mai mult decit super. Ea e un copil tare cuminte, dureri de cap imi da zgitia mare. Sa imi dai nr. de cel. daca ai ca eu nu cred ca o sa am telefon.

Azi am scris invitatiile pentru ziua Emmei ca, daca o sa fim plecate o luna, tre' sa le dau mai inainte. Am vazut un tort pe internet de m-a lasat masca. Initial pe asta vroiam sa i-l fac (primul din stinga) http://www.cakes.com/search/index.cfm?fuseaction=cakes.findbyOccasion , dar am mai vazut 2 la care imi sta mintea. Nu mai zic de Emma cind le-a vazut. M-a innebunit pur si simplu. Acum sa vad cite parale o fi ca nu vreau nici sa ramin fara mincare in casa o luna:)) . Unul e asta http://www.cakes.com/search/index.cfm?fuseaction=cakes.details , iar celalat e asta http://www.cakes.com/search/index.cfm?fuseaction=cakes.details .

Pup fetitele cu burticile bolnavioare. Sa le treaca mai repede!!!

Mi-am facut asa un calcul cu bagajele. Frateeeee, cred ca vin cu 3 geamantane mari burdusite, plus tati inca vreo 2, probabil. Cind va veni maica-mea dupa mine la aeroport cica o sa vina cu un microbuz ca am si carutul dublu si vreo 2 genti mici pe roti si 3 geamantane. Nu stiu cum o sa fac cu gentile mici pe care le iau cu mine in avion, cum o sa le car, ca va trebui sa le iau jucarii, DVD-ul portabil,cd-uri, haine de schimb, mincare, lapte si sucuri. O sa imi fie extraordinar de greu, dar sper sa ma descurc. O sa ma astepte 24 de ore de cosmar, dar eu inca mai sper sa fie cumintele. Mai am 3 saptamini.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

dana_ene Offf, imi pare atat de rau ca aud ca si alti copilasi trec prin asa ceva . Dar cum de s-a ajuns la concluzia ca este enterocolita?? A facut temperatura?? Ati facut analize?? Ca noua nu ne-a dat nimic de facut, doar furazolidon, peritol (pentru bubite) si regim alimentar. Ieri a facut in cele din urma ceva-ceva de-am putut sa ne dam cu presupusul...si se pare ca incepe sa se regleze. Sa vedem cand s-o termina...
Am si eu o intrebare, mai ales ca tu ai botezat-o pe Roxana acum de curand...Cine cumpara cadoul moasei?? Nasa sau mama copilului?? Nu de alta dar mai am 2 saptamani si tre sa ma organizez...

cris hei, cum se prezinta situatia??? E bine? s-a mai retras??

iuliana Si voi ce-o mai trageti cu Diana...Poate ca sapunelul asta isi va face efectul in cele din urma...Macar e bine ca te lasa sa o speli, ca mandra mea cand aude de spalat la pasa parca o dau cu acid sulfuric, asa se comporta . Multa sanatate si va asteptam cu tot cu cele multe bagaje...Deh, stie ea mama ta de ce este nevoie de microbuz . Acum daca stau si ma gandesc cam asa sunt si eu, daca n-am bagaje cu de toate parca nu pot pleca de-acasa...Tortuletele...am incercat sa le vad, dar dupa link-ul dat de tine trebuia sa fac niste selectii si nu mi-am dat seama cam pe unde. Deh...

Si noi la mare speram ca pe 1 iulie!!! Inca nu stim exact unde dar aici e o poveste tare complicata...ca iau ai mei un bilete de-alea de 18 zile ca-s pensionari amandoi, si pentru ca ei nu rezista atata, vor sta 9 zile si venim noi dup-aia sa stam 9 zile. Oricum, important e ca vom fi la mare asa ca oriunde-ati fi va gasim!!!
Nu stiu acum cam care ar fi cea mai buna varianta pentru fata, sa plece odata cu noi, sau sa o trimit cu bunicii inainte??? Avantaj cu bunicii: ei o sa-i cumpere toate prostioarele necesare unui copil la mare plus ca au mai multa rabdare in fazele de istericale ale copkilei. Dezavantaje: pleaca cu bagajele pe tren.
Inca nu stim cum sa facem dar important e ca vrem sa stam cu fata noastra in acest concediu.

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput

Pai, Iuliana si Liliana, trebuie neaparat sa ne vedem la mare.
Nr. nostru este 0744-365577.
Vom sta la Hotelul Rodica din Venus.

Iuliana, nu da cu pietre, dar sa stii ca anul asta nu o vom lua pe Roxana la mare, o las cu ai mei. Si la noi e la fel, adica bataia cea mai mare de cap ne-o da Oana, piticutza e f. cuminte, dar... tot e mai bine sa o supraveghem deocamdata numai pe Oana.

Liliana, si la noi situatia cu kk e mai buna, dar tot mai asteptam. Analize n-am facut, ca n-am prins nici un kk de dimineata, asa ca diagnosticul l-a dat asa... dupa propria-i stiinta.

Ce moasa ??? Ce cadou ??? N-am idee! La noi nu-i un astfel de obicei...
Imi pare rau.

SURIOARELE

BOTEZ ROXANA ELENA

Mergi la inceput

Dana Notat numarul de telefon. Ne vedem la mare!!!!
Andra e mai bine, si-a revenit. Avem noroc ca se reface rapid cam in orice situatie ar fi fost.

Mai fetelor, slaba activitate!! Se vede ca ori v-a ademenit vremea asta frumoasa la plimbarici, ori deja faceti pregatiri de concedii.
La noi we a fost destul de agitat si am avut activitati care n-a inclus copilul din pacate. Asa ca nu prea avem aventuri/peripetii de povestit

Sa aveti o saptamana usoara!!!

Liliana& Andra-Maria

Andra - Mai 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Am reusit si eu sa ma mobilizez sa mai scriu cate ceva.
Am avut o saptamana oribila, am fost nervoasa si plictisita, sunt cu pisicul si fizicul la pamant. Ma incearca si o raceala tampita cu dureri in gat, dureri de cap, ameteli. Cred ca am nevoie de o pauza cat de mica. Chiar stateam si ma gandeam ca ultima mea iesire in oras a fost la botez, in ianuarie.

Noroc ca sunt copiii bine. Dupa pojarelul lui Mihaita, Gabita n-a avut nimic. Insa s-au chinuit saracutii pe caldura aia, le-au aparut bubite la gat si iritatii de la pampers.
Am fost si cu ei la un control pt. ca nu-mi place ca nici acum, la 8 luni nu stau singuri in fund. Sau stau cateva secunde dupa care vin in fata. In rest copiii sunt ok, se tarasc amandoi,se misca in toate directiile, apuca tot, vorbesc pe limba lor, au zis amandoi mama si tata.
Ei, doctorul care i-a vazut a zis ca i se pare ca sunt ok, dar ne-a recomandat totusi sa-i vada si un neurochirurg.
Nu cred ca v-am zis ca Mihaita va trebui operat la 1 an la putulica, are hipospadias si se rezolva numai chirurgical.
Asa ca urmeaza sa ne vada neurochirurgul si sper sa fie totul ok si sa fie ei mai puturosi.

Am vazut ca fetitele au avut probleme cu burtica. Le doresc multa sanatate si le pup sa treaca repede.
Iuliana, Diana ce mai face? Mai, absolut bestiale sunt pozele de la studiou. Suuuper!!

Vad ca vorbiti de concedii (mare). Ma tot gandesc daca sa ma incumet si eu cu tot familionul si cu soacra mea. Da, sa vedem...poate reusim.

Eu va las ca Mihaita e bagat tot in firele de la calculator si vrea sa roada. Am uitat sa va zic el are doi dintisori si frate-su unu proaspat, aparut azi.

Va pup,o saptamana frumoasa!
Flori, fetita Alexandra (22 sept 2003), Mihai si Gabriel (28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Flori, bubitele Dianei sint pe disparute din nou. O spala ta-su in fiecare zi cu sapunul ala si vad ca functioneaza. Mi-am mai revenit un pic ccc cu pisicu'.

Dana, dar, ce, eu sint de la inchizitie de spui ca sa nu dau cu pietre? Auliu mama, fiecare face cum crede ca e mai bine. Eu nu am avut ce face, dar cred ca tot nu as fi lasat-o acasa pe Diana cu altcineva (deh, tu esti obisnuita ca au mai stat ai tai cu fetele, eu nu).

Lili, bine ca si-a revenit Andra.

Eu am intrat in priza, simbata avem ziua Dianei si am girla treaba. Din pacate "toaleta" de botez nu mai e valabila (pantaloni albi un pic mai transparenti) pentru ca o sa imi vina cilcul si am pus-o ca acum tre' sa ma duc sa imi cumpar altceva. Nasoleala e ca nici bluza cu bretelute nu pot sa port ca sint bronzata ca tractoristul la git, asa cu decolteu:(. Sint in mare dilema.

Ieri m-am vopsit si facut unghiile.

Nu stiu ca se ma mai fac cu capra mare. Nu vrea sa mai doarma in camera ei deloc. Se scoala de 5 ori pe noapte si vine la noi in pat. De fiecare data o ducem, adoarme cu scandal si apoi, la o bucata d timp, ne trezim cu ea in pat din nou.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Iuliana, zisei si eu asa... ca m-am gandit ca o sa vrei sa o vezi si pe Roxana daca ne intalnim la mare.

Flori, putere multa draga mea !
Pupici puilor tai.
Iar cu pauza... si eu cred ca ti-ar prinde bine.

Liliana, ne vedem la mare.

SURIOARELE

BOTEZ ROXANA ELENA

Mergi la inceput