Nazdravani de august-septembrie 2003
Raspunsuri - Pagina 12
Elena-Teodora spune:
Multumim mult de urari, sunteti niste scumpe! Ce sa va zic, noi am sarbatorit ziua piticei in parc, cu multa inghetata! Bai, fiica-mea e innebunita dupa inghetata aia la cornet, de la Nestle! Tot timpul imi cere inghetata si sa vedeti ce haioasa e cum trage din ea cu limba, cum am invatat-o!
In rest, face si ea numai nazdravanii, ca deh, nu poate face exceptie de la gasca! Si din toamna suntem si noi gradinari!
Georgiana
iuliana spune:
Dana, sa iti traiasca frumoasa crestina!!
Cristina, tinem pumnii sa nu fie nimic rau la putulica lui Andrei.
Eu sint in culmea fericirii ca pasarica Dianei arata si ea ca a unui om normal. In sfirsit, tratamentul isi face efectul si s-au dus roseata si bubitele. oricum, trebuie sa mai continui tratamentul inca 4 zile pina se termina. Deja in a 3-a spre a 4-a zi incepusem sa ma crizez ca nu vedeam nici un efect. Si ma gindeam "saracul copchil, e a 4 saptamina de disconfort si chin si dupa 3 tratamente cu antibiotice si tot nu-i trece". Acum sa ii scriu un email doctoritei sa ii multumesc si sa ii zic ccc ca a functionat tratamentul. Nu aveti idee ce usurare pe capul meu.
Sa va mai zic de mindra mica. Cred ca incepe sa mearga si ea de-a busilea ca vad ca se chinuie si ii reusesc vreo 3 pasi. Am ramas tablou. Ieri am prins-o vorbind in legea ei si de una singura la "telefon" (o telecomanda). Acum stie sa faca si bye-bye si repeta dupa mine "papa". "mama" zice, dar "tata" nu.
Eu nu stiu ce sa ma fac cu mindra mare. Doamne, ce ma mai enervez cind vad ca nu vrea sa manince dimineata. Nu stiu ce sa fac sa nu imi ies din pepeni. Sint o mama nebuna
si plinge copchilul in fiecare dimineata
, dar nu o pot lasa sa plece nemincata pina la 11.30 cind ia prinzul la scoala. Ma uitam ca mai am un pic si ii numar coastele. Nu vrea carne decit cu chiu cu vai. Facusem un bors cu perisoare bun al dracului. Infuleca Diana de nu mai prididea. Emma nici nu a vrut sa se atinga de perisoare pina nu i-am bagat cu forta in gura. Incapatinat copchil mai am. Dupa aia a mincat si nu a mai facut mofturi. Azi dimineata Diana plingea ca vroia mincare si Emma ca nu vroia
.
M-am pipi pe mine de ris de discutia de azi dimineata dintre Emma si educatoare la gradinita. Sa va relatez discutia aproape cuvint cu cuvint atit cit am prins:). "Where my red shoes go?" (Dorothy din Vrajitorul din Oz are niste pantofi rosii sclipitori. Acelasi tip de pantofi are si ea...i-a purtat la costumul de Alba ca zapada de Halloween. I-a gasit acum ceva timp si ii purta prin casa, noi i-am luat si i-am ascuns ca, frecindu-i, cadea sclipiciul, si am zis ca o sa ii poarte la ziua Dianei. I-am zis ca a venit vrajioarea si i-a luat:).)"Witch luat" (eu i-am tradus educatoarea ce inseamna 'luat'..si gesticula cu miinile:) "Nu tiu unde...No find my red shoes... Doditi (Dorothy) aie red shoes. Doia (Dora)...swiping no swiping (varianta originala e swiper no swiping)...nu stiu ce legatura avea Dorothy cu Dora
" Ma intreaba educatoarea cine e Dora ca ea nu stie:). Si a mai zis ceva, dar au venit copii pe linga ea si nu am inteles.
Sasha, mie chestia cu "lapte-n tzitze" nu mi-a placut niciodata, ba chiar mi s-a parut si inca imi pare mai mult decit vulgar. Dar, deh, te pui cu marele nostru scriitor? Probabil ca Sasha al tau stie ce stie de il pufneste risul:).
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
danat spune:
Uite ca reusesc sa imi rup 5 minutele inainte de-a pica de somn si va scriu in sfarsit. Am vazut ca unele m-au dat lipsa la catalog, dar sa stiti ca nu am putut/ avut timp/ chef / stare sa scriu in ultima vreme
.
Ce pot sa spun: va admir pe cele cu cate 2 si chiar 3(!!!) bebei, cum puteti sa le faceti fatza cu brio, ca eu una am zile cand ma simt stoarsa de Raduc care ma ia de fresh si se apuca sa faca "lele" ca sa-l bag eu in seama. Am ajuns pina si la bataitza (usoara ce-i drept) cu linia peste popou pentru ca altfel nu ma ia in serios. Nu stiu cum se face, dar cred ca mi-am pierdut si ultima bruma de prestantza in fatza copilului
E atit de pus pe facut prostioare, a spart si 2 pahare, a alunecat prin baie...are vanatai si julituri in genunchi...baiat ca la carte!
Olitza: face, dar tot nu cere! Saptamana trecuta s-a scapat odata cu kk in pampers si doamna care sta cu el i-a spus ca il va spune baietilor din curtea scolii (avem linga bloc o scoala unde lui Raduc ii place sa joace fotbal cu sticla de plastic cu baietii din clasele mici - si aia ii canta in struna!) Asa ca, atunci cand au ajuns la poarta scolii Nuti i-a spus : "uite acum te spun copiilor ca ai facut kk pe tine" la care Raduc : "piiii, cacaaaa" cu gura pin' la urechi....No comment! Nici o jena...
Credca nu mai e cazul sa spun ca personalitatea creste si-nfloreste pe zi ce trece, cred ca si la voi e la fel.
Gradinita cred ca o vom amina putin, adica as vrea sa o tin pe bona de acum, suntem multumiti de dinsa, iar cu gradinita stau tare mult in cumpana pentru ca singura care mi-a placut mai mult s-ar putea sa nu-mi mai fie in drum de la toamna cand se pare ca se va muta sediul firmei la care eu lucrez....o intreaga imbirligatura. Asa ca, poate la primavara il voi da pe Raduc daca voi gasi ceva sa ma multumeasca.
In rest, v-am citit mai tot ce s-a scris, insa tin sa le felicit in mod special pe Roisin pentru mica Ina sa fie sanatoasa si sa creasca mare! Aceleasi urari de bine Roxanei, noua crestina a Danei Ene!
Totodata La multi ani tuturor Elenelor!!!
Deocamdata atit despre noi...va pupam si tinem aproape!
P.S. Cristina eu nu as sta prea mult pe ganduri! La doctor cu putzulica! Si pina atunci ti-as recomanda niste rivanol, dar mare brinza nu faci cu el. Sanatate multa! (probabil de la caldura s-a intamplat) Am urit-o eu pe dr-itza cand l-a decalotat dar ce bine-i acum cand o curatam seara si nu avem nici o problemutza cu astea, tare ar fi greu asa cand e deja maricel. Oricum cu chiuituri sau fara stii doar ca trebuie sa mergeti la doctor. Ai insa grija sa fi trecut termenul ala minim intre vaccin si alta interventie...
Iar tie, bafta la pisicologic maine!
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)
iuliana spune:
Diana la studio http://community.webshots.com/photo/548990031/2703396360086050870sSTQAN si urmatoarele 5 poze.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
cristinamh spune:
danutza!!!
bine ai revenit!!!
mei, dadui psihologicul... cica.."sa te prezinti odihnit"... io de dormit n-am dormit, ca eram numai cu putza lu andrei in gand... apoi iris a avut o noapte de-aia nebuna, cu doua sculari. iar vecinii au dat desteptarea la 8, cu bocanituri.
asadar, aveam ochii lipiti la propriu...
si nenea ala facea "misto" de mine, auzi, imi da doua pagini cu patratele... astea le-am facut si nu prea, a mai marcat si el acolo, ca deh, trebuia sa iasa bine...
da' dupa astea m-am trezit si a mers bine... mai ales simulatorul ala (mistooo, cred ca-mi iau si-acasa volan si pedale, ca mi-a placut
). scoala o incep pe 31 mai, si termin pe 7 iulie... poate am noroc si in august am carnet.
singura chestie nasoala e ca s-ar putea sa plece cristi in iunie, si sa o chem pe mama sa stea la bucuresti cu mine, sa-mi fac scoala...

... varianta care nu-mi surade deloc, da' ce naiba sa fac!
cu andrei n-am ajuns la
, tati are niste probleme la servici si nu poate sa=si ia fix acum, iar dr lui nu e dupa-amiaza decat luni si vineri... iar aseara tati a venit la 8
... eu, cu 2 plozi mici, exclus sa plec pe metrou
... de-aia vreau carnet!!!
dar se pare ca la doctor ajungem, ca si vecina e patita, si i-am aratat aseara putza... mi-e mila de el, dar asta e. nu vrea sa stea imbracat, isi da mereu chilotii jos, si i-am zis de ieri ca a facut buba la putza si-o sa-l duc la doctor. asa ca poate tot chinul care va urma... il va lega de faptul ca sta fara chilotei... dar si stat toata ziua cu fundu in nisip... mi-e frica sa nu se complice situatia...

sunt multumita macar ca tratamentul de la dermato are efect, si i-au disparut prostiile dupa picioare. tipa a zis ca vrea oricum sa-l vada dupa 10 zile de tratament, asa ca, daca nu ajungem vineri la dr, ajungem luni sigur. cu ambele "probleme"
.
ma gandeam cu putza sa la duc la urgente... da's multi nebuni pe lume, n-as vrea sa dau peste unul care una-doua sa puna mana pe cutit, c-am mai auzit cu facut asta pe viu, copilului... asa macar dr lui e muuult mai calm, si putem sta de vorba...
credeti ca se intampla ceva daca mai astept un pic??
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
ankalaura spune:
Hello! Chiar ma intrebam pe unde a disparut Anca SASHA! Mai, de unde aude piciul asa traznai? Eu tare multumesc Domnului ca Eliza n-a inceput, si sper sa nu inceapa. Atat i-a spus lui Ovidiu intr-o seara "tati nu fii post!" si atata. Mai spune uneori Hai ba tati!" Sau "Tati e TAC-TU!" Tu cum mai stai cu stresul?
DanaTeule, asemenea, va daduram disparuti... Te-am citit cu placere si m-am distrat la faza cu sticla de plastic din curtea scolii! Eu sunt de parere ca nu gresesti daca amani, mai ales daca te muti cu sediul. Eu una asa cred, si am mai spus: e tare important sa ai copilul aproape de serviciu, in situatii din asta ca la noi, de muncim toata ziua si n-avem back up...
Iuliana - superbe pozele! Sa nu te superi pe mine, dar mie cel mai tare imi place ultima, unde e incruntata fata. Exte extraordinar de expresiva mititica1 Abia astept sa ne intalnim la vara!
Cristina - nu amana cu mersul la medic. Nu-i de gluma. Sa nu se complice treaba. Daca face vreo infectie, ceva??
Am vorbit si noi azi cu doctorita noastra. Va vorbi cu un ortoped de la ei (adica Budimex) si ma va suna sa imi spuna cand sa merg sa o vada. Mai ramane la dermato - Cris, ti-o dau si pe Eliza luni cand mergeti voi? Hai ca e cuminte! Spui ca e Iris si a crescut mai repede! Cred totusi ca petele de pe manute sunt de la soare, asa spune si doctorita, dar vreau totusi sa o vada un dermatolog.
Despre medici de copii, orice, numai la stomatolog sper sa nu fie nevoie sa mergem cu ea vreodata. Cred ca o sa ii sigilam dintii, desi nu sunt asa de incantata de metoda - mi-am sigilat si eu o masea de minte, si dintele nu mai este asa, perfect neted cand e sigilat, si imi da o senzatie stranie...
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
Sasha.p spune:
Anka - cum se sigileaza dintii ???? mai ales la copii, ce procedeu se foloseste ? Stiu ca imi era o frica de dentist cand eram mica ...
De unde aude Sasha prostii? Nu stiu, probabil la gradinita, desi sa stii ca mi s-a intamplat sa merg pe strada si sa treaca pe langa noi "niste unii" care injurau in gura mare ... asa ca nu se stie de unde le prinde. Mai ales ca l-am observat : desi aparent nu e atent, retine tot ce aude!!
Anca si Sasha
Nazdravani de Aug-Sept. 2003
cristinamh spune:
sasha, din ce stiu, santuletele dintilor se umplu cu o pasta.... cand asta se toceste, se pune alta... cam asa ceva.
io fusei aseara la dentist, is f fericita ca am reusit... mai e de lucru, ca asa e cand lasi lucrarile in paragina, da' bine macar ca nu s-a complicat situatia...
ma duc la andrei, ca azi e turbat... nu stiu ce are... a dat cu nisip in toti copiii, s-a batut cu fetitele... habar n-am ce la apucat.. acum e in cada, la racorit...
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
uki spune:
mai Cristina... poate ca de cald facea bietu' Andrei asa
...da-i si tu o bere rece![]()
sorry de interventie in gasca voastra![]()
danat spune:
Cristina ai dus baiatul la dr cu putza????
"Prietenii sunt aceia care te iubesc chiar si atunci cand te cunosc"
Dana
mama lu'
Radu Stefan (Fecioras de 2003)
Radu mamii (intre 0-2 ani) si Raduc de la 2 anisori :-)