Nazdravani de august-septembrie 2003

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Emma nu mai vrea sa faca pipi la baia de jos fara mine. Stiti de ce? Ca avem o oglinda ovala ca aia a reginei din Alba ca Zapada. Cica vine vrajitoarea:)))))).

Mi-am adus aminte ca mai am ceva sa ma laud:). Diana face bye-bye cu minuta si acum isi duce si minuta la ureche (in lipsa de telefon:) cind ii CER sa vorbim la telefon. Cind ii cer sa dansam, chiar daca nu e muzica on, incepe si misca fundoiul si burta:). Azi sor-sa i-a zis "sunca gasa" (sunca grasa:)....probabil ca ne-a mai auzit pe noi "alintind-o" pe Diana asa.

Sint deja 3 zile de tratament si nu vad nici o ameliorare la bubitele de la pasa...sint disperata pur si simplu.

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

celor doua elene alea noastre!!! elena teodora si roxana elena!!! sa pe pupe mamicile si din partea noastra!

ma iuli, io zic sa schimbi oglinda...... sau sa-i arati cumva ca a voastra nu e vrajita .

iris a mea cred ca incepe sa glasuiasca.. in seara asta isi "certa" fiecare deget in parte... si dupa ce-am analizat noi sunetele bine, cred ca prima data va spune "andrei"... la cat tip la fra-su...

in schimb andrei...... unde nu ajunge prin casa se duce ia scaun de la bucatarie si se suie... am incuiat eu usa sa nu fuga pe scari? so what? pune scaunul si descuie ... vrea sa spele vase?! pune scaunul, aprinde lumina, apoi muta acelasi scaun la chiuveta. nu vrea mami sa-i dea cioco? se suie pe masa si se chinuie sa deschida frigi...
si nici nu vreau sa ma mai gandesc...

tin sa anunt ca luni dimineata ma duc la testul psiho la scoala de soferi . o sa va dau programul de ore, sa nu iesiti in trafic... daca reusesc s-o fac si pe-asta, de preferat pana se schimba legislatia, ar fi nemaipomenit!

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Cristina multumim !

Ii uram si noi LA MULTI ANI Elenei Teodora, sa creasca mare, sanatoasa si cuminte si s-o bucure pe mami

Ieri am avut botezul Roxanei.
Am avut parte de o vreme excelenta, asa cum mi-am dorit. Slujba am avut-o la biserica unei manastiri (monument istoric) si au fost 2 preoti f. tineri. Mi-a placut asa de mult, au facut o slujba frumoasa si si-au dat tot interesul.
Petrecerea am continuat-o la curte, la casa de la tara a socrilor. Vremea a tinut cu noi, asadar, si eu zic ca a iesit f. bine.
Roxana a fost SUUUUUPER CUMINTE !
A uimit pe toata lumea, draga mamii!
Oana s-a jucat pana la epuizare cu Luca (desigur!). Mai fetelor, se joaca tare frumos impreuna copilasii astia doi, se iubesc, ce sa mai spun?!
La plecare, Oana a vrut sa mearga la ai mei si a fost bine asa, ca am mare nevoie de cateva zile de odihna, sunt epuizata....
Poze o sa pun dupa ce le adun si pe cele facute de nasi si de ceilalti invitati.

Pup pe toata lumea !

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

!!!LA MULTI ANI ELENELOR!!!

Hop si noi la apel, parca din ce in ce mai rar Fara intentie, desigur, dar...
De cand cu noul job sunt si mai ocupata. E drept, ca atmosfera si relatii de serviciu nici nu se compara, insa aici am 10 ore obligatorii pe pontaj, iar in realitate chiar mai mult. Ce sa-i faci, asta e!
Mai nasol e ca am ramas pentru moment fara masina. Si sufar de nu se poate. Nici nu stiu cat de repede se va schimba asta, sper sapt asta sa aflu.
Deja mi se pare ca doua masini sunt esentiale in Bucuresti, pentru o familie ca noi, adica cu distante de parcurs, cu program oarecum diferit al unuia de al altuia, cu copil de gradinita, fara nici un alt ajutor... Ovidiu lucreaza si sambata uneori, eu fara masina nu pot sa fac o piata, ce mai! E nasol! Alteori el ramane blocat in cealalta parte a Bucurestiului, eu trebuie sa iau fata, o chinui tinand-o la birou, pana vine el.
Acum e si mama la mine, maine trebuie sa mergem cu ea la ORL la Panduri, la 7.30 dimineata.
Eu la 8 trebuie sa fiu la birou, fata la gradi. Cum ajung, sa nu ma intrebati. Cred ca se duce Ovidiu dimineata cu mama, o lasa acolo inainte de 7.30, vine sa ne ia, eu o sa intarzii, un balamuc!
Decat sa ma duc cu mijloacele, mai bine imi iau concediu! Nu pentru ca am eu fite in cap, dar de la noi e un singuir tramvai care vine rar, trebuie sa schimb apoi cu un autobuz eheeee... Mai bine imi iau bicicleta! Ca fac o ora pe putin! Ar insemna sa ma trezesc la 5 jumate! UN BALAMUC! Zau asa!
Dupa aia trebuie sa il duc eu pe Ovidiu, ca sa ramana masina la mine, ca sa ma duc la spital dupa mama in caz ca nu o interneaza, sau sa ma duc cu cele necesare in caz ca o interneaza (iar eu cred ca o interneaza). Si tot asa. Iar la 5 jumate tre sa ma duc dupa fata, sa ma duc dupa Ovidiu, sa ne intoarcem, el sa ma lase pe mine inapoi la firma ca sa imi termin treaba! nu-i asa ca e un balamuc??
In fine, o trece si asta, mai am cateva saptamani de stres maxim, apoi o sa am numai un stres normal. Sper eu acuma.
Altfel, ce sa va povestesc... Eliza face o gramada de nazdravanii, a spus si prima prostie (n-a mai repetat de atunci) - noi vorbeam la masa, eu l-am contrazis pe Ovidiu, iar ea, care pesemne a considerat ca am eu dreptate, i-a zis lui Ovidiu "Tati nu fii post!" (adica nu fii prost!) Tot e bine ca la gradinita nu prea are cum sa invete prostii - nici ca vocabular nici de comportament; dar si cand mergem pe strada, uneori ma ingrozesc de ce pot unii spune in gura mare, fara sa le pese ca nu sunt singuri pe tarla!
In rest, e cumintica. A inceput sa ceara voie pentru aproape orice. Face si mici traznai, dar nu de speriat! Nu se tranteste, nu urla, nu sparge, nu arunca. Mai plange aiurea si se miorlaie, dar vad ca si la asta a inceput incet incet sa renunte, pesemne s-a prins ca nu tine figura.
De cateva zile am observat ca merge cu piciorului stang inspre interior, iar cand alearga parca le impleteste
Irinuca - am si eu nevoie de un sfat si de un ortoped pediatru, ti-am lasat mesaj si pe yahoo mess, sa ma indrumi si pe mine unde ai fost cu Raducu. Sunt cam speriata. Poate nu e nimic serios, dar trebuie neaparat sa investighez chestiunea. Platfus nu are.
Eu in schimb sunt racita cobza, de bine ce a venit vara! Ei uite, asta e alta problema si plang dupa masinuta mea! Aia avea aer conditionat, a noastra nu are, nu mai spun ca asa de lina era si cu un ambreiaj asa de finut si asa curata si colorata si tare mai plang dupa ea ca de a noastra nu imi mai place asa tare! Poate fac repede rost de alta! Uof!

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Anka, draga, ce program de groaza ai. UF !
Eu nu cred ca Eliza are ceva serios. Poate a calcat stramb zilele trecute, daca spui ca abia ai observat.
Sa ne tii la curent.
Numai bine !

Am reusit sa pun cateva poze de la botez. Le gasiti in linkul de la semnatura.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

BOTEZ ROXANA ELENA

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ankalaura spune:

Neeh, Danuta, nu e de calcat stramb, ca nu schiopateaza... De mai
mult timp in urma vazusem ca nu calca cu varfurile in afara, ci mai degraba cu talpita dreapta, dar asa am inteles ca trebuie la copii. Acum insa varful de la stangul e adus destul de mult in interior; si dreptul, dar mai putin.
Ma duc sa ma uit la pozici, ca sunt tare in urma.
Am uitat sa iti spun si sa va traiasca micuta crestina!

Eliza are 14.5 kg si 96 cm - si asta am uitat sa va spun.
Si azi ma fac rosie in cap - si asta am uitat sa va spun
Si poate azi reusesc sa pun niste pozici
Va pup

Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns reby spune:

La multi ani pentru Elenele din gasca!

Roxana-Elena: Cu ocazia botezului, iti uram multa sanatate si noroc, si sa ai parte de viata lunga si frumoasa si sa ii bucuri pe parinti!

Ne cerem scuze pentru disparitia de la intilneala de saptamina trecuta cam brusca, mi-a venit ideea sa merg pina la masina si David cind s-a vazut acolo nu s-a mai dat jos nici in ruptul capului.

Toate bune,
Reby si David

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Am murit aseara de ris. O imbracase ta-su pe Emma cu pantofii si rochia pe care o sa se le poarte la ziua Dianei. Vine ta-su de jos si ma intreaba unde e Emma. Eu ii zic ca am crezut ca e cu el, cind colo, fata mea era in camera ei si isi pusese tzitze...o bluza si niste pantofi sub rochie. I-am facut si poza. Azi facuze ta-su baie (isi pusese un prosop:), dar Emma i-a observat imediat tzitzele:)..."tati aie tzitzi". Cica, mi-a zis ta-su, azi isi tragea de sini si si-i studia. Nu mai zic de faptul ca, atunci cind isi face baie, isi cracaneaza pasarica si se uita, apoi isi da cu apa:)).

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

dana, mie mi se pare sansana mult mai linistita decat oana... parca are o caldura in privire...

anka, hai ca poate iti da masina... macar atat, sa-ti mai treaca supararea...

reby, lasa mai, ca recuperam noi!!!

io sunt intoarsa pe dos. taman azi s-a nimerit... ... cand ma duc io maine sa dau testul psiho la scoala...
ii faceam baie lu' andrei, c-am venit de-afara si-avea nisip in toate gaurile posibile... si mi s-a parut putzulica un pic alfel. cand l-am imbracat, cu chiu cu vai m-a lasat sa ma uit..., spre varf, sub piele, are ca un bob maaaare de porumb, o umblatura deschisa la culoare... deja simt ca innebunesc, ta-su ca el nu merge cu copilul nicaieri, ca o sa se absoarba, da' mie mi-e frica de mor.
noi nu ne-am decalotat, n-am umblat niciodata acolo, n-a fost niciodata nici macar rosu ...
asa ca, daca il conving pe ta-su macar sa mergem sa se ute doctorul lui la putza (si asta fix dupa vaccin, cand nu cred ca a uitat andrei ce-a patit!), doamne fereste sa n=ajungem la cutit, ca nu-l mai conving io pe andrei in veci ca la halate albe nu ti se intampla nimic ...
idei? sugestii? ceva incurajator pt mine???

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sasha.p spune:

La Multi Ani tuturor Elenelor !!
Dana-ene - sa iti traiasca micuta crestina !
Roisin - sa iti traiasca Ina, sa fie sanatoasa si fericita !

Si noi la apel, rar dar asta e !
In wee am fost singurei ca doi porumbei ! Adica eu cu Sasha ! Ce, va faceati iluzii ca eu cu Cristi ?! Ha, ce gluma buna ! Si am dormit cat am putut sa mai recuperez din oboseala ca nunta i-a pus capac !
Sasha e tot agitat, a inceput sa zica si prostii, inclusiv cu p... matii, "POASTO" e deja fumata, canta "trei iezi cucuieti" si cand ajunge la faza cu "lapte in tzatze" il pufneste rasul ...
In rest, ma toaca marunt la cap, cu desene animate, cu laptele, cu bomboanele, etc, etc, etc.
Nu ii mai trece gatul + nasul, sa zic si eu ca e "curat" sa ma duc si eu cu el la vaccin ! Am fost la pediatra si mi-a zis ca pana nu il duc la mare nu o sa ii treaca, ca are o faza premergatoare polipilor (sper sa nu ajungem la operatie !!). In rest, mananca, mai mult la gradinita ca acasa face fitze, ...
Va pup ca iar trebuie sa plec ( de pe net adica)

Anca si Sasha

Nazdravani de Aug-Sept. 2003

Mergi la inceput