Nazdravani de august-septembrie 2003

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Irina, sa-ti dea Dumnezeu sanatate si numai bine in viata!

Noi nu avem vesti grozave. Dupa seria de muci la baieti a urmat febra la Mihaita vreo 2-3 zile, am fost la doctor si ne-a asigurat ca e de la dinti. Insa ieri am observat bubite dupa urechi si pe burtica. A facut rubeola!!! Nu stiu de unde a capatat-o. Vaccinul nu apucasem sa-l facem pt. ca doctorita avea un lot care expira in mai si n-am vrut sa ne riscam.
Mi-a fost o mila de el, vreo 3 zile nu a vrut sa manance si sa doarma,plangea si vroia numai in brate, a fost palid si cand ziceam ca e mai bine a aparut eruptia. Acum ma astept s-o faca si Gabita. Pana una alta n-am voie sa-i scot din casa si sa le fac baie.

Alexandra a plecat marti dimineata si am ramas iar singurei. Pe undeva e mai bine pt. ca era un balamuc si o chiraiala de nu mai suportam. Eu am muncit pana la epuizare, gateam la 2 zile, plus copii, plus alte treburi ca imi venea sa urlu. Acum m-am mai linistit, ieri a venit o tanti care imi face curatenie pt. ca nu mai rezistam. Si e mult mai bine, ma ocup de copii, mancare si alte treburi marunte.

Cu toate ca au fost bolnavi baietii au facut numai tampenii. Gabita s-a aruncat din balansoar in castronul cu fructe, l-am gasit manjit ca un purcel si radea cu gura pana la urechi. Dupa asta s-a lovit cu capul de marginea mobilei, am stat cu comprese reci ca se umflase locul. Mihaita are o viteza la tarat, a ajuns la prize si trage de ele, mai nou a vazut cum se deschide usa si cand o prinde deschisa vrea sa fuga. Ieri au ridicat si covorul sa vada ce-i sub el!!! Nu credeam ca baietii pot fi asa neastamparati. Cateodata imi vine sa-i bat, la masa dau din picioare, imi dau peste mana, isi baga sosetele in gura cu tot cu mancarea, e dezastru!

Am vazut pozele din parc, au crescut copilasii si tare frumosi sunt! Iar mamicile sunt tinere, ca niste flori.
Irinuca tu esti tare frumoasa si burticoasa pt. o fetita Las' sa fie sanatoasa si vanjoasa!

Mihaela superbe pozele din Viena, nu le vazusem pana acum.

Danat ce mai faceti? N-ati mai dat nici un semn de viata.

Va pup
Flori, fetita Alexandra (22 sept 2003)si baietii Mihai si Gabriel( 28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinamh spune:

irina!!! si !!!

mei roisin, sa-ti traiasca fata, sa se faca mare si frumoasa!!
da' nu ne zici ma si noua ce a ales la turta duminica???

flori... rubeola??? si fac amantrei???

tre'be sa zic ca am ras cu sughituri... auzi, sosete cu mancare sper ca ti-ai pastrat zambetul si ai facut poze...

si io am mai intrebat ce-i cu danat... chiar nici un semn... nici la mailurile despre intalnire n-a raspuns...

si pt ca mai am ceva timp, azi am avut executie publica... si andrei, si iris, la vaccin... brrr... la iris am scapat cu o singura intepatura, ca au adus tritantrixul ala, iar lui andrei i-am facut havrixul, prima doza... mai, asta numai barbat nu e!! de fapt, cu cine sa semene, ca ta-su lesina cand vede sange... s-a facut verde albastru la fata cand l-a intepat, apoi nu mai avea nici pe naiba. ba chiar zambea. asta dupa ce trecuseram deja prin 2 cabinete... unul la dermatologie, sa cedem c e totusi cu pielicica de pe picioare, apoi la dr lui, sa vada daca tusea cu care s-a trezit de ieri e ceva ingrijorator... la tratamente a intrat singur. o fi zis ca si acolo il gadila si dadaceste lumea... numa' ca... teapa, la propriu...
partea buna e ca urmatoarea doza de havrix o facem in mana... inca n-am stabilit cand facem varilixu', da' trb si ala pana la toamna.

in rest, ce sa mai zic, irisuca mea a pus juma de kil, avem 7 kile in cap. la diversificat nu ne-a facut mare lista, cica sa incepem luna asta doar ceva suc si banana... sa ne mai chinuim nitel cu san. ca ia nesperat de bine in greutate si mai mergem asa nitel.

si in incheiere, o sa pun niscai poze de-aseara... ca na, a facut fata 6 luni. la noi in album pe yahoo.

Cristina Andrei-Razvan(2.08.2003) si Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana76 spune:

La multi ani pentru frumoasa Irina, sa cresti mare si sa fii sanatoasa, sa-i bucuri pe parinti!

Andreea, Emma, Iuliana!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela_s spune:

pentru anisorul INEI!!!!

roisin sa va traiasca fetele si sa va bucurati de ele, sunt niste istetze si frumoase!!!

mireaf, sanatate lui mihaita, gabriel probabil va face si el asa ca ii uram si lui la fel. Dar Alxandra? A fost si ea expusa nu? Doar ca e vaccinata...uite silvia a scapat de varicela si a trecut prin 2 ture de expunere(diana si eu).

www.nazdravani.ro/" target="_blank">nazdravanii
Mihaela si fetele mele
Ajutati-o pe Alina sa-si implinesca visul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iuliana spune:

Si eu la apel sa ma laud ca am terminat cu biberoanele la Diana. Am fetita mare care bea numai din cana de om mare:) laptic si tot ce se bea. Sint deja 4 zile de cind nu i-am mai dat biberonul si nu a vociferat in nici un fel. Adevarul e ca se chinuia si ea si eu. Asa, cu canita, bea de rupe...60 ml ii bea in 4-5 secunde.

Am fost cu ea din nou la dr. ieri ca, dupa ce am terminat tratamentul pentru bubitele la pasa, i-au aparut din nou. Mi-a dat alt antibiotic. I-am zis dr. ca sint suparata si frustrata ca e a 4-a oara de venit la clinica si 2 tratamente (asta al fi al 3-lea) si tot nu ii trece. Nu mai zic de banii cheltuiti pentru vizitele medicale si medicamente. Antibioticul asta tre' sa i-l dau 10 zile...sa vad cum o fi.

Dau de baut ca de azi sint in vacanta!!!! La o clasa am A (asta stiu:), dar la cealalta o sa aflu in citeva zile...sper sa fie tot A ca atita am avut pe parcursul sem (adica A-), dar sa vad ce am facut marti la examenul final. In sfirsit ma pot odihni si eu si pot sa ma apuc de curatenie in casa.

Cristina, frumoasa pustoaica in rochitica:).

www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mireaf spune:

Multumim ca va ganditi la noi si va dorim si noi multa sanatate!

Cristina, 7 kile are pustoaica? Ma, da-i f bine, bravo! Da vezi sa nu amani prea mult momentul diversificarii, eu am tras-o putin cu Alexandra pana a vrut sa manance si altceva.

Mihaela, Alexandra n-a facut, e vaccinata, sper sa nu. Gabriel nu da semne, parca vad ca apare la el cand termina Mihaita si tot mai trebuie sa prelungim statul in casa.
Mihaita are si doi dintisori, e marait si de 3 zile ma dispera cu plansul.

Bai, da copiii astia nu mai vor mancare de bebelusi. Tipa ca disperatii cand ma vad cu castonul de mancare si dc le dau nu se mai satura. Mi se pare cam devreme, au doar 7 luni jumate.

Iuliana felicitari c-ati scapat de biberon si multa sanatate sa treaca bubitele! Si felicitari pt. notele obtinute! Eu te admir ca mai ai putere sa mai inveti, bravo tie!

Va pup
Flori, fetita Alexandra (22 sept 2003)si baietii Mihai si Gabriel( 28 sept 2005)
http://community.webshots.com/user/alexuta2003
http://community.webshots.com/user/gemenii05

Mergi la inceput

Mireaf, sanatate la copii!!

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dana_ene spune:

Roisin, deja un anisor ?!?!?!
Sa-ti traiasca Ina !
Ce frumuseti ai.. si nazdravane, spui ? Pai, hai sa ne luam de mana.

Flori, sanatate multa lui Mihaita si pupici lui Gabitza , poate ca el scapa de data asta.

Iuliana, felicitari tie pentru note si Dianei pentru ca a renuntat la biberon. Bravos ! Toata stima .
Oana mea si acum adora biberonul cu ceai. E disperata ca nu cumva sa i-l arunc, ca am amenintat-o de cateva ori...

Cristina, e o frumusete Iris. pentru cele 6 luni!

Sunt mai laconica fiindca am avut zile grele, iar cea de azi mi-a pus capac. Ma duc sa ma dushez si sa fac nani ca maine e zi mare: botezul Roxanei.

Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE

www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006

Mergi la inceput

Poze noi http://community.webshots.com/album/548990031MDnTPj/7 pag 8 si 9.

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput

Sa va zic o faza: ii dau mincare Dianei, o pun pe jos sa se joace si apoi ii dau Emmei. Intre timp imi miroase la nas ca Diana facuse caca. Zic: eram sigura ca te-ai c...t. Emma de la masa: Da, Diana fut (facut:) cacat (pronunta cu 2 de a, in loc de un a din i...ca arabii) maie (mare:). Bai, am bufnit pur si simplu in ris de una singura.

Asta imi aduce aminte de o alta faza aici in magazin. Ma duc sa imi cumpar pantofi si linga mine la probat era o tipa (romanca) cu o pustoaica de vreo 4 ani. La un moment dat ii zice ma-sii: mama, m-am basit:). Am fugit repede de acolo sa nu isi dea ma-sa seama ca intelegem romaneste:).

poze 1,2,3,4,5,6,7

Mergi la inceput