Nazdravani de august-septembrie 2003
Raspunsuri - Pagina 14
cristinamh spune:
revenim si noi, cam fara chef... vineri l-am dus pe ultimul drum pe unchiul meu, cel la care tineam cel mai mult dintre toti unchii si matusile... asa ca nu prea am tragere de inima spre nimic.
ieri am aflat ca tati ne lasa singuri, de pe 5 sau 11 iunie... pana in jur de 15 iulie. sper sa ma tina nervii! mai nasol e ca incep si scoala de soferi maine (feriti soseaua
), trb sa vina mama sa stea cu noi... si stiti ce drag imi e sa stau cu ea, da' n-am de ales...
mi-e groaza numai la intalnirea de pe 2 iulie, cand vine iuliana... marea mea rugaminte e sa o puneti intr-un parc cu metrou, ca cu altceva n-am cu ce sa vin!!!
si am o surpriza... am pus poze noi. dar rugamintea e musai sa o vedeti pe-asta
ah, si uitam sa ne laudam, am facut baie amantrei.
Cristina
Andrei-Razvan(2.08.2003) si
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
www.nazdravani.ro" target="_blank">Nazdravani de august-septembrie 2003
iuliana76 spune:
Dana, sa-ti traiasca crestina, sa fie sanatoasa, frumoasa si desteapta.
Cristina, sanatate lui Andrei, poate treceti de asta fara complicatii. Bafta cu scoala de soferi.
Multa sanatate celor cu probleme la burtica.
Iuliana, poate-i trec bubitele Dianei la mare. Sau poate consultati un dermatolog in Romania. Cred ca voi fi si eu la mare la inceputul lui iulie, nu stiu inca nimic sigur, dar am planificate cate 2 saptamani in fiecare luna. Poate ne vedem acolo mai ales ca Techirghiol e foarte aproape de Eforie si oricum noi acolo facem plaja. Nr. meu e 0723.395.095.
Ne-a placut la intalnire foarte mult ca am revazut fetele, am vazut bebelusii si copilasii. Asa o "adunatura" de mamici si copii frumosi n-am intalnit nicaieri. Multumim Cristinei ca , desi era cu 2 copii a stat cu noi pana a venit tati sa ne ia.
Noi suntem bine, fiecare cu preocuparile lui: Andreea face nazbatii, Emma o imita, eu alerg dupa ele. Emma ma scoala cu noaptea-n cap, la 6.30 da desteptarea, intre 7.30 si 8 se scoala si Andreea. La 9 suntem afara, stam vre-o 2-3 ore, venim in casa, papam (de fapt mai mult Emma papa), fetele se culca, eu fac treaba, dupa 2 ore de somn se trezesc, ne facem de lucru pana pe la 6 cand iesim iar 2 ore, cel tarziu la 10 seara dorm amandoua (Emma chiar pe la 9). Masa de pranz e cea mai consistenta ca pe urma doar ciuguleala. Emma invata foarte multe de la Andreea, deja incepe sa vorbeasca, spune multe cuvinte si intelege multe. Dimineata se se duca la usa, imi aduce pantofii s-o incalt, ii aduce si pe ai Andreei, seara ia o perna si pune capul pe ea sa faca nani, cere apa si papa.
Am pus si poze noi. Sper sa le vedeti.
http://community.webshots.com/album/550707090bbPqms
Numai bine!
Iuliana
iuliana spune:
Cristina, arata beton Andrei. Eu iti doresc putere si rabdare cu mama ta
.
Iuliana, bubitele i-au trecut, dar tati tot o mai spala cu sapunelul ala de la farmacie si o sa continui sa o mai spal vreo 3 saptamini. De aseara o spala numai la pasa. I-am schimbat si marca de diaper. Sper sa fim pe drumul cel bun. Desteapta Emma, Iuliana. Si eu vad ca Diana prinde mai repede, ori am eu experienta mai multa si stiu ce sa o invat
.
Ieri Diana a mers singurica http://www.youtube.com/watch?v=4QEYSc3QXIs si aici http://www.youtube.com/watch?v=ZrCjqHtkmAg&search= . Azi ii e iar fricuta si tre' sa ma fac ca o tin de bluza. De miine incep sa ma pregatesc cu tot ce imi trebuie pentru haleala de ziua Dianei. O sa avem vreo 40 de invitati plus vreo 10 copilasi. Sper sa fac fata.
Diana e iar mucoasa. A luat de la Emma, dar caprita mare e mai rezistenta. In schimb Diana e izvor de muci:(. Sper sa ii treaca pina plecm pe avion. Nu imi vine sa cred ca mai am 2 saptamini
.
Emma e din ce in ce mai rea cu dormitul la ea in camera. Azi noapte am dormit toti 4 in pat. Diana facea scandal din cauza mucilor, pe Emma am pus-o din start cu noi sa ne mai odihnim. Nasoleala e ca eu nu prea mai aud noaptea cind se trezeste, iar ta-su e chiaun de somn ca pleaca in fiecare dimineata la 5-6 la servici si se intoarce seara pe la 6-7 si ghinionul cu trezitul cade pe capul lui.
Diana e mai cumintica, dar imi aduc aminte ca si Emma era asa la virsta asta. Pe la 1 an si 6 luni au inceput nebunelile:), asa ca nu zic nimic pina atunci
.
Si eu vreau intilnirea de pe 2 sa o facem intr-un parc cu locuri de joaca pentru puradei.
www.geocities.com/iulyana/emma_diana1..htm" target="_blank">Emma si Diana
poze 1,2,3,4,5,6,7
cristinamh spune:
o fereastra libera...
2 iulie... tinand cont ca iuly vine in unirii, cel mai apropiat [parc cu loc de joaca e tineretului. are cineva ceva impotriva sa ne vedem tot unde am fost acum???
irinuca, sa nu nasti... fetele, plecati la mare incepand cu 3![]()
io fusei la dentist. si ca sa nu ma duc degeaba, am intrebat daca se sigileaza dintisori de lapte... DA, dar nu prea tine, ca santuletele nu sunt destul de adanci sa prinda materialul si pica usor. dar ca se sigileaza neaparat cei definitivi, imediat cum au iesit. data viitoare cand ajung ( ca na, sarcina face ravagii) intreb si de fluorurare...
apropo, la noi in minunata romanie, a gasit cineva pasta de dinti pt copii mici?? de-asta de inghitit???
si... azi am avut prima ora la scoala... alelei, frate, prefer sa nasc decat sa ma pui sa-mi misc picioarele pe pedale!! si mai am maine 
... sa vedeti de nu slabesc eu 10 kile pana termin scoala!!! simt cum ma topesc la volan!!!
ca sa inchei in ton mai vesel, din aventurile fratilor hornoiu:
- iris a papat azi o masura de cereale cu banana. cereale simple n-a vrut (orez) sau lapte praf, a scuipat in disperare.
- andrei o striga "suca" , de la irisuca, ca ne-a auzit pe noi.
si... ca tot l-am tuns... cand il intrebi unde e parul
... pune mana... "nu eee... ica (unchi-su) ... tzac-tzac". ![]()
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
www.andreirazvan.home.ro" target="_blank">Andrei si www.iris-sabina.home.ro" target="_blank">Iris
iuliana76 spune:
Cristina, eu o spal pe Andreea pe dinti cu vademecum junior, are continut redus de fluor. Incerc s-o invat sa scuipe dar deocamdata inghite pasta 90%. N-am vazut nicaieri fara fluor. Calciul neutralizeaza fluorul asa ca poti sa-i dai cateva guri de late dupa ce a inghitit pasta de dinti.
ankalaura spune:
Noi luam si Acquafresh Baby si Vademecum. Si avem 3 periute de dinti , una cu Piglet, una cu un tren, si alta cu nimic, dar ii place ei ca e verde.
Eliza se admira cum face spuma multa (se urca pe toaleta si se uita in oglinda), clateste gurita cu apa, si scuipa cu spor.
Ta-su a invatat-o, eu am vazut cand ea deja practica chestia cu clatitul serios si scuipatul. Nu stiu ce i-a zis de a convins-o sa nu mai inghita, dar deja functioneaza de mai bine de 4 luni, poate vreo 5...
Anca si papusica Eliza (26.august.03)
Eliza mica, Eliza mijlocie, Eliza mai mare
dana_ene spune:
Iuliana76, am notat nr. tau. Poate ne vedem la mare.
Cristina, pupam baiatu' cel frumos tuns.
Bafta la soferie si... MULTA bafta cu cei 2 nazdravani pe perioada cand tati e plecat.
Condoleante !
Si pe mine ma streseaza problema cu pasta de dinti.
Eu am intrebat la farmacie si mi-a spus ca are numai Vademecum, asa ca... asta e !
Da' nici noi nu ne descurcam deloc cu scuipatul
.
De-ale Oanei:
La telefon cu bunicul:
Bunicul: Ce faci, Oana ?
Oana: Ma gandesc la Doamne-Doamne !
La telefon cu tati, care era la servici:
Oana: Unde esti, tati ?
Tati: La servici.
Oana: Unde e selviciul tau, ca se aude muzica !?
Discutie cu mine:
Mami: Oana scoate degetul din nas.
Oana: De ce ?
Mami: Pentru ca nu e frumos, avem servetel.
Oana: De ce ?
Mami: Ca sa suflam nasucul in el.
Oana: Nu. Eu am cojitze.
Mami:
Oana, scoate degetul din nas. O sa faci nasul mare si-o sa rada Luca de tine.
Oana: Am o cojitza.
Mami: Oana scoate, te rog, degetul din nas.
Oana: Mami, du-te in dormitor sa nu ma mai vezi !
Oana se agata cu mainile de rafturile de pe perete si se da hutza. M-am ingrozit cand am vazut-o, am pus mainile la ochi prefacandu-ma foarte suparata.
Oana a venit sa ma impace, spunand ca nu mai face.
Dupa cateva secunde spune:
Mami, mai pune mana la ochi, ca sa ma mai dau putin hutza.
Daniela mamica de Oana Maria (2 sept. 2003) si Roxana Elena (7 febr. 2006)
ALBUM OANA MARIA si ALBUM ROXANA ELENA
SURIOARELE
BOTEZ ROXANA ELENA
www.copilasi2006.3x.ro/" target="_blank">MAMICI DE IANUARIE/FEBRUARIE 2006
cristinamh spune:
noi la "scuipat" am cam prin teoria, atat ca nu prea ii iese si practic, cu evacuat apa... incercam... ce sa facem...
in schimb, (dana), simt ca innebunesc cu degetul infundat pana la cot in nas... si cand face asta si afara, cu mainile murdare.... din 5 in 5 secunde, trb sa-i fac observatie, si parca mai rau face!
i-am zis ca face "buba" la nas.... credeti ca a tinut?? raspunsul a fost: "dotor chena", in traducere, ne da doctorul crema pt buba!!
multumim pt laude, ca avem baiat frumos... acum dati cu "ideea", cum il fac eu sa stea cu palarie pe cap?? ca nu vrea cu nimic, si soarele arde
...
Cristina
Iris-Sabina(17.11.2005)
liliac1 spune:
Dana Oana e o dulcica foc!!!! Uite, mai cum il da pe tati de gol
Pai asa e serviciul, cu muzica?? ![]()
Despre pasta de dinti: noi folosim cu succes Aquafresh pentru copii care face spuma la spalat/frecat dintisorii dar se incapataneaza sa fie data afara. Nu ca n-ar sti, ca doar ne arata: "Uite, mami, acum scuip!!" Si vedem cum i se prelinge cate-o chestie din gurita pana la buric (bleah...) Nu stiu de unde a vazut, ca io nici in ziua de azi nu stiu sa scuip air tat-su e gentilmen, nu scuipa de fata cu fetili!
Cris, cu palaria pe cap poti sa procedezi asa: il pui sa aleaga
care o vrea el, aia o cari afara. Macar cateva minute si tot e bun. Si daca afara mai are interlocutori de joaca, pe care ii stii, mai faceti schimb de sepcute: uite, o dam pe-a ta lui X si tu ia-o pe-a lui...Imi dau si io cu parerea...
Voi va plangeti de bagat dej'tu'n nas. Iaca, la noi lucrurile stau taman pe dos: nu vrea nici sa-si scoata ea si nici pe noi nu ne lasa. Si cand vad eu ceva in nas, incep actiunea de extragere (in general dupa baie ca sa fie mai moi). Moama, si scoat adevarate caramizi. Nu-mi dau seama cum se acumuleaza in nasul ei ala mic asa multa "coaja" (vorba Oanei
). Ei, oricum, operatiunea e cu "cantec, joc si voie buna"!!
Andra, cand spuneam si noi ca e pe calea cea buna cu burtica, i-a dat bubu-su o crema de capsune si a dat-o in pantecaraie
. Si din nou suntem la regim. Asa de obositor ce este...dar o sa trecem noi si peste asta!! Si daca pana acum medicamentele de copii aveau gust de fragi si capsuni, ei furazolidounul e fix cah iar smecta nu mai zic ca mie mi-e greata numai cand o miros darmite sa-mi ramana praful ala pe limba...O inteleg pe fii-mea dar n-avem incotro.
Hai sa aveti o zi buna si va pupilesc!!!
Mai, sa nu uit: La Multi Ani pentru toti copilasii nostri
dar si mamicilor, taticilor, bunicilor care si-au pastrat sufletul de copil
! Distractie placuta!!!
Liliana&
Andra-Maria
Andra - Mai 2006
iuliana76 spune:
La multi ani tuturor piticilor!!!
Ii zic Andreei "la multiani" si vreau s-o pup, ea ma respinge. Ma duc la Emma, ii zic acelasi lucru si o pup. Apoi o pun pe Andreea s-o pupe, ea refuza. Atunci Emma se indreapta spre ea, o cuprinde cu bratele si-i lipeste capsorul de pieptul ei. Ieri ma plimbam cu ele si-i spuneam Andreei: ia-o pe Emma de manuta. Andreea nimic in schimb Emma cum ma auzea intindea mana spre Andreea.