The best of aug-sept-oct 04 (113)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Paste Fericit, fetelor!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns susulina spune:

HRISTOS A INVIAT SI LA MULTI ANI DE SF. GHEORGHE!

BOZO-si eu mai alaptez inca...

LILIA-nu stiu exact ce s-a intampat cu fetita ta, dar ma bucur ca este bine acum.

Sa petreceti bine de Paste si sa aveti vreme frumoasa(mai ales daca sunteti plecate de acasa).

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marlen_b spune:

Sarbatori pline de caldura si lumina, alaturi de cei dragi!

Va pupam,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danyce spune:

Salut, fetelor!
Presupun ca voi inca sarbatoriti la greu, asa ca va urez o zi deosebita in continuare.Noi am fost plecate pana ieri seara si ne-am simtit bine. Nu zic minunat pt ca pe Alma a cam deranjat-o o maseluta si sambata noaptea nu a dormit cateva ore bune pt ca mami ei cea zapacita i-a uitat ursuletul preferat acasa.De acum incolo sigur il iau cu mine ca altfel iar nu dorm nici eu.Per ansamblu a fost super OK.
Eu sunt azi super happy. Tocmai am aflat de la o foarte buna prietena din studentie ca va deveni mamica in noiembrie. Am invitat-o sa viziteze forumul la "Mamici..." si nu numai.

Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo

www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

HRISTOS A INVIAT!!!!
Sper ca ati petrecut bine de Paste, noi tocmai ne-am intors din "delegatie".....si a fost tare bine!Piticotul de Alesio s-a "balacit" in noroi la greu....asta dupa ploaia de sambata, dar azi a fost ceva mai bine....dar tot avem o caruta de haine murdare!
Acum mergem sa-i facem baita ca tare dor i-a fost de pestii lui cu care se imbaiaza(de plastic, normal)!
Iar bb mic e din ce mai vioi, spre bucuria mea si a lui Ovi!

Pupici!

Ioana(18+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Paste fericit tuturor! si asteptam sa aflam ce va adus iepurasul!

Noua ne-a adus o casuta cum are deja marea majoritatea a generatiei noastre! Si o ratusca de plus foarte-foarte moale si un broasca testoasa cu gauri ca sa invatam sa folosim siretele.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Naty spune:

CHRISTOS A INVIAT!

La multi ani de Sf. Gheorghe tuturor celor care si-au serbat ziua!

Lilia e extraordinar, ma bucur mult de tot pentru tine si printesa ta!

Noi am avut un Paste linistit, Ioana a primit o gramada de cadouri, dar cel mai tare a incantat-o casuta.

Raluca si Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nexus spune:

HRISTOS A INVIAT!

Lilia ma bucur ca am aflat vesti extraordinare despre fetita ta! Doamne ajuta sa fie bine si sa faca progrese in continuare.

Mirela cred ca ati avut sarbatori foarte frumoase alaturi de tati!

Multa sanatate copilasilor bolnaviori!

Mihaela & Arthuras Ingeras (02.09.2004)
poze Arthur

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns herra spune:

noua iepurasul ne-a adus un puzzle muzical foarte fain, de la tcm, o trici (ca altfel ramaneam singurii din grup fara) si niste hainute.

si mult soare, ca nu ne mai dam dusi de la mare!

Never underestimate the power of human stupidity. - A. Einstein

Cristina & Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Hop si noi la raport!
Si la Alesio a venit iepurasul cu hainute, un iepuras de plus, o ratusca tare dragalasa tot de plus, un avion cu un tobosar calare pe el(care canta)- a rezistat taifunului de Alesio cam 30 de minute...., si cu dulciuri(pe care le-au papat mami cu tati )!

Pupici!

Ioana(19+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput