The best of aug-sept-oct 04 (113)
Raspunsuri - Pagina 10
ionella3003 spune:
Hristos a inviat!
Ce mai faceti, dragele mele? Eu pot spune ca sunt o mamica FERICITA! Am avut parte de zile de sarbatoare minunate, am fost la Alex. Vreau sa va spun ca puiul meu intelege absolut tot, insa nu vorbeste decat atunci cand are chef. Si intr-o repriza de asta de vorbit, l-a invatat fratele meu sa strige "Steaua, Steaua!"... Daca il vedeati... II merge minunat la bunici, a crescut in inaltime, a luat f bine si in greutate, nici nu mai stie ce-s alea medicamente... Este un copilas extrem de vesel si energic. In 3 zile cat am stat cu el nu l-am vazut plangand... (cu toate ca s-a tot lovit)...
Lilia, ma bucur din toata inima pt. voi si va doresc sa nu mai aveti niciodata probleme de sanatate
!
la mamici si pitici voinici!
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ionella3003 spune:
Cat priveste cadourile de la iepuras: Alex a primit un camion urias (pe care sa-l tarasca dupa el)si un set de jucarii de plaja (ca sa aiba cu ce sa incarce camionul) si primul lucru pe care l-a facut cand a vazut camionul - s-a urcat in bascula acestuia...
Fetelor ce parere aveti de "garsonierele" pt bebei? Tocmai m-a sunat sotul, e in Carrefour si tare ma bate gandul sa-i iau una...
Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
ana_a spune:
Hristos a inviat!
Bine v-am regasit fetelor!Noi am fost pe acasa, noutati nu prea am, doar faptul ca in ultimile mesaje il laudam pe Stefan ca mananca fff bine si sa sucit...este iarasi in greva
Ne bucuram in fiecare zi de caldura, mergem in parc la copii, se trezeste cu noaptea in cap hotarat sa mearga la copii in parc...
Avem alt patutz, mai mare, l-am primit, din asta nu cred ca mai poate evada cel putin pana pe la 2 ani....
Lilia, minunata veste ne-ai dat!!Ce mai faceti?Cum mai este Amelia?Sa intri sa ne spui, ma bucur enorm de mult pentru voi!!!
Am plecat, tocmai sa trezit!
Toate cele bune si sa auzim de bine!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
anielas spune:
Buna fetelor!
Noi suntem tot la Valcea pt ca se pare ca operatiunea parchet e de durata. Bunica mea se simte din c e in ce mai rau...de o saptamana nu vrea sa manance absolut nimic...se stinge pe zi ce trece
..e tare greu.
Avem noroc cu Inushul mic care ne lumineaza fetele cu nazdravaniile ei...parca a crescut asa repede in ultimul timp...a invatat de 2 zile sa se urce singura pe topoganul mare si in casutza de indieni din parc...vorbeste tot mai mult..si e foarte fericita cand vine sa o vada pe mamaie (adica bunica mea)...nu stiu mai fetelor..eu cred ca ea intelege ce se intampla cu dansa..ufff...si vrea sa o mai aline..asa ca o striga asa frumos si ii aduce juucarii sa o inveseleasca...
Ma scuzati ca v-am povestit problemele mele..dar simteam nevoia sa ma descarc si stiam ca voi imi sunteti mereu aproape
LILIA-mi-au dat lacrimile cu adevarat cand am citit bucuria voastra..de acum incolo sa aveti parte numai de fericire
Inutza (23 oct 2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat

georgiana.david spune:
herra nu erati singurii fara trici, nici Damian nu are si nici nu ma stresez prea tare pentru ca el o sa plece cu bunicii la minte cam peste 2 saptamani si acolo nu are unde merge cu trici
nature spune:
Anielas, nici nu vreau sa ma gandesc ce e in sufletul tau.Pe mine m-au crescut, in egala masura, mama si bunica.Sunt foarte atasata de bunica mea si cand o vad ca nu ii e bine, in unele zile,parca nu sunt om.
Bucura-te ca bunica ta a apucat sa o vada pe stranepoata ei, sa o auda vorbind....Pentru dansa sunt convinsa ca asta e o mare bucurie.
Patrice si Ilinca
http://pg.photos.yahoo.com/ph/nature474/my_photos
ionella3003 spune:
quote:
Originally posted by anielas
Buna fetelor!
Noi suntem tot la Valcea pt ca se pare ca operatiunea parchet e de durata. Bunica mea se simte din c e in ce mai rau...de o saptamana nu vrea sa manance absolut nimic...se stinge pe zi ce trece..e tare greu.
Avem noroc cu Inushul mic care ne lumineaza fetele cu nazdravaniile ei...parca a crescut asa repede in ultimul timp...a invatat de 2 zile sa se urce singura pe topoganul mare si in casutza de indieni din parc...vorbeste tot mai mult..si e foarte fericita cand vine sa o vada pe mamaie (adica bunica mea)...nu stiu mai fetelor..eu cred ca ea intelege ce se intampla cu dansa..ufff...si vrea sa o mai aline..asa ca o striga asa frumos si ii aduce juucarii sa o inveseleasca...
Ma scuzati ca v-am povestit problemele mele..dar simteam nevoia sa ma descarc si stiam ca voi imi sunteti mereu aproape
LILIA-mi-au dat lacrimile cu adevarat cand am citit bucuria voastra..de acum incolo sa aveti parte numai de fericireAnia &Inutza (23 oct 2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59135" target="_blank">Inutza-sufletzelul nostru minunat
anielas, imi pare tare rau de bunica ta!... Va doresc ca D-zeu sa va dea multa putere

!Ionela
si Alex
(DN 21.09.2004)www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA
Naty spune:
Anielaimi pare rau! Nu stiu ce sa zic, clipe ca astea sunt cumplite ...
Ca sa va mai inveseliti uitati cum am pretrecut noi de
Pasti.
Iepurasul a fost tare darnic cu Dodolina noastra (pe masura "cuminteniei"
), i-a adus 3 perechi de pantaloni scurti si o bluzita (ne pregatim de vara!), ghetute, 3 palariute (iepurasi diferiti, na), un pulovar, o pijama, trei jucarii cu ciocolatele si vestita casuta.
Raluca si
Ioana - Alexandra (10.10.2004)
poze pana la 8 luni, poze noi
poze si mai noi
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52035" target="_blank">POVESTEA BEBELINEI
elyanne spune:
Dam si noi raportu'
De Paste am fost la bunicile noastre (a mea si a lu' tac'su), o zi la una, o zi la alta... A fost super incantata mandra de toate orataniile din curte. Toate sunt miau-miau... n-are frica de nimic, a vrut sa intre dupa gaini in cotet, dupa vaca, la purcei... peste tot. A chinuit un catel... niste pisici... a alergat prin curte pe aratura, s-a julit, s-a invinetit, s-a zgariat... Si la final, acasa, am constatat ca e si cupita pe spate... posibil de la furnici, ca sunt mari si urate ciupiturile... a vazut-o si pediatrul astazi...
Si apropos de asta... avem 8600g (cu 400 mai mult decat acum 3 luni) si 83cm (cu 3 mai mult)...
Avem si 4 masele... asteptam cu interes caninii... peste vreo luna - doua ... ca a inceput circul de rigoare si asa s-a intamplat pana acum, la ceilalti dinti.
Nu o sa-i mai dau fluovigantol decat luna asta. Continuam cu Zymafluor ca sa-i dau in continuare fluorul.
Cam asta ar fi pe scurt...
si sper ca sunteti bine. Eu n-am apucat sa citesc nimic. ![]()

frosa spune:
Buna ,
HRISTOS A INVIAT!
mi-e tare dor de voi, numai am timp de nimic.
Salutari maxime de la baieti pt toti "colegii" de sept - oct.