The best of aug-sept-oct 04 (113)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Ania imi pare foarte rau de bunica ta, dar asa cum au mai spus si restul fetelor fii multumita ca a apucat sa o cunoasca pe scumpa de Inutza.... Si multa putere va doresc!

Pupici!

Ioana(19+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristia spune:

ADEVARAT A INVIAT!
Lilia: slava Domnului! Ca mult ma bucur pentru voi! Tine-ne la curent!
Aniela: imi pare rau ptr bunica ta...
Ionela: ma bucur tare ca Alex e bine si-i merge asa de bine!
Bozo, Adela, Susulina: alaptat frumos in continuare.Eu sunt pentru!
Naty: faine poze!

Cristiana mama lu' Andrei (29 Sept 2004) poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorena_andreianu spune:

Pupici fetelor!

Noi am stat acasa de Paste, ca aici a fost liber de cel catolic si asa ca a fost doar un we ca oricare, mai variat dpdv gastronomic...

La noi s-a incalzit bine si numai afara stam.

Fiu-meu a inceput sa devina din ce in ce mai speriat. Nu se mai culca singur, ma striga noaptea si nu se culca pana nu ma duc la el, nu-i place pe intuneric... A devenit fff rusinos... si nu-i place sa se joace cu alti copii. Cand mergem la leagane si vin alti copii la el, ca-l vad mai mic, vine si ma ia de mana sa plecam... Sper sa fie pasagera treaba!

Mirela, ma bucur ca ati ajuns cu bine. Chiar ma gandeam la calatoria ta. Cum a fost?

Am editat sa-i spun Aniei ca vreau si eu la Valcea!!! Sanatate si putere bunicii tale!

Va pupacim pe toate!

Mami si Miron Radu (06 oct. 2004)

Pozele noastre

Frantzujii

Copilasi sept-oct 2004 1
Copilasi sept-oct 2004 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Scurt, dau si eu un raport de activitate . Noi de Paste am respectat programul obisnuit de plimbari, singura exceptie a fost duminica, cand in loc de plimbare am mers la soacra-mea, dar nu la masa, pur si simplu am trecut pe acolo. La ai mei nu am mers ca sunt gripati rau, bunici nu mai avem asa ca parcul a fost marea noastra distractie.
Nu apuc fetelor sa mai scriu, intru si eu, mai bag un ochi dar decat sa scriu ma las pagubasa, ca daca e langa mine mandra vine si imi da peste maini, trage de astea pe aici...daca doarme are senzor si cum aude tastele (am zis ca-mi iau tastatura din aia silentioasa) cum se trezeste.

Ania imi pare rau de bunica ta! Si cu parchetul care e faza de durata? Nu pui din ala laminat? La noi a pus mesterul in 2 camere in cateva ore, e adevarat ca fara sapa, doar montatul a durat atat.

Despre noi ce sa zic? Ale bea acum mai mult cu forta, dar macar bea, suc (nectar) de piersici (timbark ii dau) si ma bucur ca il bea si pe asta, cam 250 ml pe zi. Dar tot cam la 2 zile iese afara, a avut o etapa in care a facut kk in fiecare zi, dar doar 2 zile a tinut minunea. Acum iar sunt vreo 48 de ore de la ultimul si sper pana diseara sa faca. Of, ce ti-e si cu burta asta. Parca nimic nu o ajuta, azi de ex am bagat in ea 150 suc portocale, 250 suc din ala de la sticla (putin indoit cu apa), ciorba cu bors si nimic-nimic.
Altfel cu vorbitul stationar, sau sa zic ca incepe si ea cat de cat sa glasuiasca, dar e mult spus sa vorbeasca. E tot relativ solitara, relativ pentru ca e clar deja ca prefera compania copiilor mari sau chiar a adultilor, cum aude pe cineva ca rade/tuseste/stranuta, chiar daca sunt doar trecatori pe strada, nu prieteni de-ai nostri cum face si ea la fel (mi-a tusit acum 2 seri cale de 2 statii de tramvai ca o auzise pe una pe strada, sa o fi vazut cum tusea asa...ca "doamnele", cu degetele raschirate peste gura, e delicata deh domnita!). Si altele asemenea, la fel cum fac si ai vostri cu siguranta.
Hai ca m-am lungit, am profitat ca inca sta in pat desi s-a trezit.
Va pupic....pe toti si toate!

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Avem poze noi in albumul de pe Yahoo!!!

Ioana(19+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ionella3003 spune:

aissa, in legatura cu vorbitul: alex e un puturos si jumatate. Daca n-are chef de vorba zice doar "aa" si intinde mana sa arate ce vrea. In schimb, daca are concurenta (vreun alt copilas de varsta lui care sa capteze atentia auditoriului - spuneam mai sus de verisoara lui)spune o gramada de cuvinte... sau mai are momente cand e "in chef" si vorbeste de zici ca are logoree... E un smecheras dulce... adica cel mai dulce!

Ionela si Alex (DN 21.09.2004)
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=69542" target="_blank">Cu drag, MAMA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Susulina, Adela, dar ai vostri cu stau cu manarea solida? Al meu cel putin azi m-a disperat: o felie de sunca si de 5 ori tzatza. Atat!!
Cat despre sfaturi... si ginecologul mi-a zis sa il intarc, si ce e mai rau... si pediatra, care a zis ca dupa un an nu mai are sens. Ceea ce eu nu cred.
Aissa, Ionela, si noi tot cu aaa suntem in marea majoritate a timpului. Si cu intins mana.
Ai vostri tipa??? Ca nu mai pot, am gauri in creier de la atata tipat. Si la bucurie, dar mai ales la suparare.

Pupici

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bozo spune:

Inca o intrebare: cand dati copiilor capsuni si kiwi.. le scoateti samburii?

Noapte buna!

http://photos.yahoo.com/turcanlaura

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aissa spune:

Bozo, a mea cand vrea ceva intinde degetul, scoate pieptul in fata (ca cocosii) si zice imperativ "a" (cu caciula). Daca ma fac ca nu inteleg ce vrea tipa, da. Si daca vreau sa o iau de undeva (adica daca ea vrea neaparat sa coboare bordura in strada de exemplu) se lasa pur si simplu grea de o tarasc de o mana, ca pe urangutani, o tin de o mana si o car ca pe un sac de cartofi. Si oricum in momentul imediat urmator dupa ce am lasat-o iar pe picioarele proprii se duce in acelasi loc.
Noi am avut un incident cu kiwi la un an, cand i-am dat prima data si mi-a facut colici. Asa ca juma de an am stat departe de el. Saptamana trecuta i-am dat iar dar numai partea externa, fara samburi. Inca mi-e frica sa ii dau cu totul. Capsuni i-am dat ei in mana (Ale refuza sa pape fructele pasate asa ca ce ii dau trebuie sa fie din mana) si a storcosit-o fara sa puna gura pe ea, asa ca inca nu a mancat deloc. Oricum, astea de sunt la noi pe piata acum sunt nasoale, fara gust. Astept sa iasa alea neaose.

Cristina si Ale (30.09.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sanziana72 spune:

Paste fericit tuturor!

Marina se tot straduia de ceva timp sa bea singura din pahar pentru ca il vazuse pe varul ei. Acum am gasit un pahar din care a reusit sa bea singura si de atunci bea continuu cu el. E foarte fericita.

Celalalt obiect de studiu in acest moment e imbracatul. Incearca sa se imbrace singura. Reuseste sa isi puna singura o maneca, dar de obicei stanga in dreapta sau invers, asta in cazul in care nu isi puna haina cu gluga in jos!
Intr-o seara si-a scos hainele din dulap si a incercat vreo ora sa se imbrace cu ele. Din pacate luase un body care nu statea deloc cum vroia ea.

Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos

Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!

Mergi la inceput