The best of aug-sept-oct 04 (113)
Raspunsuri - Pagina 12
herra spune:
Am revenit si noi din excursii.
Vlad a fost foarte ocupat la Constanta: sa urce scarile de nenumarate ori pe zi (casa are un etaj); daca la inceput urca tinut de maini, in final a reusit sa urce tinandu-se de barele de la balustrade.
Alta chestie care il pasioneaza de ceva timp sip e care a cultivat-o din plin si acolo a fost inchisul si deschisul usilor si, de ce nu, al portilor.
Partea nasoala pentru noi e ca la poarta nu se descurca sa o deschida singur, asa ca cineva trebuia sa stea cu el sa se joace cu poarta.
De baut din canitele lui, bea foarte bine apa/ceai sau suc; doar laptele il pasioneaza mai putin. 
Dar cel mai mult ii place sa bea din bidoane de plastic sau din canile/paharele noastre; a facut pasiune sa scurga paharele de pe masa, si cum s-au tot intins mese pe acolo, trebuia sa stau cu ochii pe el sa nu se alcoolizeze! 
Aseara cand am ajuns nu am mai avut chef sa montez tricicleta, asa ca dimineata plimba ghidonul cu roata din fata si pedalele prin casa. 
Am uitat sa va spun ca i-a mai adus iepurasul si un calut (seamana la fata de fapt cu vacuta Fulga) care are si roti dar se face si balansoar; si pe care il incaleca singur fara probleme.
Ei, ia sa ma opresc acum, sa mai am cu ce ma lauda si mai tarziu! ![]()
Cristina &
Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
pufymic spune:
Ce ma bucur sa vad ca avem atatia copilasi destepti foc in trupa!Sa ne traiasca!
Eu sunt tare necajita ca am mari probleme cu o masea.....si ma doare de mor
!
Alesio e bine, vorbaret, jucaus, mancacios si fugacios ca de obicei, si mai ales pupacios cu bb mic(avem si poze cum ii canta nani nani puiul mamii
)!
Pupici!
Ioana
(19+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
anneoprea spune:
Hop si eu – am trimitere de la Pufymic de pe forumul cu burtoase!
Si ma bucur ca am ascultat-o si am mai trecut pe aici –vad ca s-a discutat aprins despre triciclete! Eu nu i-am luat pina acum baietelului, de teama ca nu o sa mai accepte carutul dupa (ca a mai avut o incercare sa-l scoata din uz pe la 1an si cu greu l-am dat pe brazda…). Dar cred ca o sa ma risc la o tricicleta pina la urma, ca vad ca-s de succes!…Cit despre masinutele electrice: ma declar contra – adica sa alerg dupa copil prin parc pina-mi iese sufletul si dupa ce venim acasa sa fie mai odihnit decit la plecare si sa ma ia de noua?!
Despre tobogane, casute si alte cele – se da in parc de citeva ori dupa care cere <alta>, asa ca nu-mi pun mintea sa fac achizitii de genul asta…poate mai tirziu cind va avea preferinte clare! Cel mai incintat este insa de groapa cu nisip – tot cea din parc, unde sint copii cu care sa dispute lopetelele!
Altfel bebe e vorbitor, am inceput sa vorbesc codat cu tati ca intelege cam multe, Ce sa zic- striga tanti dupa femeile de pe strada (iar in franceza inseamna matusa – ceea ce nu-i tocmai politicos…). Dar cum nu e intrat inca in colectivitate, nu prea are de unde sa prinda alta limba in afara de romana…
Zilele trecute am fost la zoo – dar pentru el toate animalele erau fie miau-miau, fie ham-ham, fie mac-mac…Cel mai fascinat a fost de porumbeii si ratustele de pe alei, pe care putea sa le hraneasca – asa ca operatiunea zoo nu a avut succesul scontat!
Cu ocazia pastelui l-am invatat pe bebe din nou la circiuma- ca nu mai iesiseram la o terasa din toamna trecuta – asa ca acuma sa tot iesim, ca avem verde!
Despre baut lichide – nu prea ne laudam nici noi….Il atrag recipientele noi, dar doar pentru 2 zile, dupa care iar se lasa greva
Despre mincare – e ok absolut tot ce-i nou …cele traditionale sint tare naspa…
AnneOprea
Bb Evan 4oct 2004
Bb din burtica 17 S
pufymic spune:
Anneoprea
si ma bucur ca ai venit pe aici!
Pupici!
Ioana
(19+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
ana_a spune:
Salut in graba si de la noi!!!
Nu am prea mult timp, Stefan doarme, eu mut hainele de vara in locul celor de iarna...dar tot am aruncat un ochi pe aici sa vad ce mai faceti.
Anielas, imi pare rau de bunica ta!Si sa stii ca intradevar copii simt cand ceva nu este ok...
aissa, chiar azi m-am gandit la voi...cand am observat ca si Stefan nu prea mai bea lichide, ma asteptam sa bea ceva mai mult...el suc nu vrea de nici o culoare, nici cel preparat in casa nici cel din comert...asa ca azi ma hotarasem sa-i fac ceai daca mergem undeva, mai bine asa decat nimic...cu apa nu prea se omoara, bea doar noaptea, peste zi doar daca ii stoarce tati o lamaie in ea 
avem si poze noi
cu casutza noastra, cadoul de Iepuras, aveti un link aici pentru cine are timp sa vizualizeze ![]()
In rest suntem ok...nu mai stiu cine se plangea de copil care tzipa...ei bine asa e si al meu, mai noi ii place sa se auda cum tzipa, e super incantat, si toata ziua testeaza tot felul de tonuri pe urechile mele....
De dimineatza pana seara suntem afara in curte, in casa doar mananca si doarme...rar mai stam sa ne jucam, mai ales pe vremea asta frumoasa
Insa avem si o problema...MANANCA NISIP!!! si nu stiu ce sa-i mai fac...adica nu cred ca il inghite, doar il baga in gura, dupa care la un moment dat il scuipa, il cert, il atentionez, sunt cu ochii pe el, dar in momentul in care clipesc...hop si nisipul in gura....sau pietricele, nu stiu ce sa-i mai fac...
Sa-i dau peste manutze, am incercat, acum nu stiu...ca nu-l pot lovi tare, asa ca doar asa ca il ating un pic se distreaza, ba ma loveste si inapoi...si isi continua treaba....AVETI VREO IDEE???ce sa-i mai fac?
L-am pedepsit, in sensul ca in momentul in care l-am vazut l-am luat pe sus si l-am bagat in casa, i-am explicat de ce...a urlat la usa ca vrea inapoi afara, nu l-am lasat...dar stiti ca nu-i prost...oricum isi da seama ca no sa-l tin in casa tot timpul...l-am pus si in patutz, nu mai stiu ce sa-i mai fac....
Eu m-am gandit ca cu ccat il cert mai mult cu atat il provoc mai mult...si daca l-am ignorat...a tot venit la mine sa-mi dea piatra din gura, i-am spus ca nu-mi trebuie...sa o manance, a vazut ca nu ma mai intereseaza si vreau sa va spun ca a scuipat-o la 2 pasi de mine....
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
sanziana72 spune:
quote:
Originally posted by ana_a
avem si poze noicu casutza noastra, cadoul de Iepuras, aveti un link aici pentru cine are timp sa vizualizeze
Ce casuta faina cu garaj! Cred ca s-a chinuit bietul iepuras sa o construiasca.
Sanziana & Marina (03/10/2004)
http://fr.pg.photos.yahoo.com/ph/sanziana72/my_photos
Be carefull of what you wish for, cause you might get it! / Ai grija ce iti doresti ca s-ar putea sa primesti!
danyce spune:
Salutare, mamici, pitici si burtici,
Anneoprea, bine ai revenit!
Ana, tare frumoasa e si "casuta" voastra!Vad ca Stefan e tare fericit in ea.
Pufy, sper sa-ti treaca repede durerea de masea.
Tare frumoasa-i poza aia cu Alesio cantadu-i bebelusului din burtica
Aissa, exact asa face si Alma.Si eu am deja experienta de carat maimuta
exact asa cum descrii tu si de fiecare data se intoarce imediat la locul interzis.
Noi azi ne-am balacit cam 3 ore la clubul de inot din oras (normal ca in cea mai mare parte in piscina prichindeilor
)si a fost superb.Pacat ca am uitat aparatul acasa. Alma a inotat tinuta de manute si s-a dat pe toboganul piticilor.Nu a mai vrut sa vina acasa si la dusuri s-a pus in fund si a inceput sa planga ca vrea inapoi.A fost nevoie de amandoi adultii care o insoteau (mamicuta ei si bunicutul care a venit de dimineata sa ne rasfete azi
)sa o induplece putin.A dormit taaare bine dupa balaceala asa ca am profitat sa fac o curatenie mai mare in rastimpul asta ca seara stau sa invat pana tarziu (acolo dau randament mai mare noaptea
).Geamurile i le-am lasat lui tati pe sambata daca tot revine maine din delegatie
si el oricum nu are rau de inaltime
.
Revin imediat cu pozicile din ultima saptamana.Acum le descarc inca.Pupici tuturor,
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
danyce spune:
Dupa cum am promis, avem pozici incepand deaici
Daniela Veuger si Alma Bianca 21 octombrie 2004
Alma,poze noi,si mai noi,cele mai noi,nou-noute,
poze yahoo
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43451" target="_blank">Povestea Almei
CRISMIR spune:
HRISTOS A INVIAT!
In tru si eu cu intarziere fetelor,va
pe toate si pe puiuti si per ca a-tim petrecut bine.
Nu prea am reusit sa citesc tot,Robert e tot calare pe mine
De Pasti am petrecut si noi foarte bine,Robert a primit o gramada de jucarii si hainute de la musafirii nostrii...caci am stat acasa si am avut casa plina duminica
Am sa pun si eu poze zilele astea.
Am fost si la plaja noi,si sunt super fericita ca gandacelului ii place la nebunie apa,vrea sa stea tot in ocean
..iar cu nisipul nu trebuie sa va spun cat de incantat e si cum se joaca...
Cam asta ar fi despre noi,in mare graba...
la toata lumea si numai bine,sanatate multa!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI