The best of aug-sept-oct 04 (113)
Raspunsuri - Pagina 13
CRISMIR spune:
Si pt ca tot am avut timp asta seara,cand voi dormeati
,am pus ceva poze cu gandacelul si nu numai
...sper sa va placa...sunt in al doilea link.
A si era sa uit,am vazut poze cu Alma,
ca tare dragalasa este,ca de obicei![]()
Gata fug la culcarica,
la toata lumea,pe maine!
Mirela si bb Robert Cristian(19 octombrie 2004)
http://community.webshots.com/user/crismir100
http://community.webshots.com/user/CRISMIR1001 1 anisor AICI
andora spune:

Pup dulce fetele si baieteii si...."Adevarat a-nviat!"... cu intarziere... Nu va speriati ca e doar un flash Andora, o strafulgerare care va disparea asa cum a aparut, revin pe o marti cred.... ca dupa Paste la tara fugim pana la munte diseara pana luni aici.
Vroiam doar sa va pupacim putin si sa auzim ca totul este bine si toti bebeii plus mamicile si taticii sunt bine sanatosi... asa ca va pupic pe toti dulce si revin cu poze sapt viitoare...
We placut si sa va distrati bine 

![]()

Who looks outside, dreams; who looks inside, awakes - Carl G. Jung www.andora.bravehost.com/" target="_blank">
site,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=64304&whichpage=2" target="_blank">nunta,www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=51645" target="_blank">nasterea 

herra spune:
buna dimineata!
recunosc, nu am citit cu mare atentie cand ati discutat; m-a intrebat cineva ce trebuie sa faca o mamica in urmatoarea situatie:
bb1 implineste 2 ani in iulie; bb2 are DPN in decembrie sau ianuarie.
mamica nu are servici; trebuie sa sa-si plateasca ea cas-ul pentru lunile iulie - decembrie?
perioada cat este in crestere copil pana la 2 ani se considera perioada de cotizare - este luata in calcul pentru cele 10 sau 12 luni (ca nici nu mai stiu) cat trebuie sa fie inainte de nasterea lui bb2 ca sa aiba dreptul si pentru el la indemnizatia de maternitate?
va rog ajutati-ma!
Cristina &
Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
susulina spune:
BOZO-Alexandra mea nu suge in timpul zilei, decat f. putin cand adoarme la pranz.Sa-ti spun ce mananca ea in general intr-o zi:
-la 9 -cam 150 ml lapte din cana(spre sfarsit ii pun si cateva bobite de cereale Nestle cu cacao ca am vazut ca-i plac dar nu vreau sa exagerez sa se obisnuiasca cu ele sa nu mai vrea lapte simplu).
-la 11 ceva fructe(un mar mic cu un biscuite si separat o para medie data pe razatoare-pe care o adora)sau o jum de banana mai mica asa.
la 14-un castronel de ciorbita(de perisoare de vita cu bors,sau cioba de vita sau de pui)cu un miezde paine in ea(altfel nu-i place painea)+100-120mlsuc de portocala (in loc de apa).
-la 18-un galbenus de ou moale(tare nu-i place iar la albus face alergie)-o zi da una nu,sau legume gratinate, sau ceva felul 2 de avem noi si ii place si ei(dar putin , cateva linguri)+un iaurt(150ml)indulcit cu o lingurita de miere(altfel nu-i place)
-la 22-cereale jumatate de canita+200ml lapte tot din cana(ii dau Dorna-3,5%)
-si peste noapte se mai trezeste de cateva ori sa mai pape si lapte de la mami
In concluzie cred ca mananca suficient dar nu prea diversificat.Nu prea-i place mancarea felul 2(prefera ciorbitele)Ii mai plac maslinele , rosiile si ceva dulciuri de casa, dar nu prea multe.Si cateodata un pic de ciocolata(asta-i place rau),dar mai putin de un patratel .
Si mananca numai in compania televizorului...
Si ea nu tipa,in schimb pe nepotul meu de 1 an si 3 luni il stiu toti vecinii.Tipa si cand se bucura si cand nu-i convine ceva.
Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)
bozo spune:
Aissa, Danyce, asa face si Tudor. Numai ca si urla in acelasi timp. In ultimul timp parca nu mai urla asa tare afara, a invatat sa mearga relativ frumos pe strada, da manutza cand traversam, asa ca sperantza exista.
Danyce, super ca o duci la piscina, si eu tot intentionez, dar am ramas la stadiul de intentie... Pana una alta vad ca a inceput sa ii fie frica de apa, de unde era pestisorul balacitor ![]()
Ana, super faza cu pietricica, as vrea sa am taria asta, eu ma isterizez toata. Si al meu mananca nisip la greu... si pietre baga in gura cu o rapiditate care ma da pe spate
Susulina, multumesc pentru raspuns. Al meu insa suge, fara exagerare, de minimum 5 ori pe zi si de vreo 5 ori in timpul noptii. In ultimul timp vad ca mai mult spre dimineatza. In afara de asta mananca de maximum 3 ori pe zi, si asta cu scandal, cu jucarii, cu taraboi:
-intre 9 si 11 cam o felie de paine cu branzica si sunca, eventual incerc si ceva fructe daca nu manaca mancar jumate din mancare
-intre 13 si 15, inainte de somn mananca clasicele legume pasate cu carne, ficat sau ou. Daca e intr-o pasa buna sau daca ii dau mai stiu eu ce interesant sa deschida gura, mananca maxim 150 de grame. In gerneral nu mananca mai mult de 3-4 linguzitze, si masa dureaza minim juma de ora. Prost, prost 
, stiu ca nu asa ar trebui sa manance, ca trebuie sa se concentreze la masa samd. DAr nu deschide gura, poate sa fie rupt de foame daca nu ii dau sa se joace. Si daca insist fara jucarii, pana la urma nu mai mananca deloc si ma trage de bluza sa ii dau tzatza si urlaaaa
- seara, fructe pasate sau cereale cu fructe. Am incercat orez cu lapte, nu serveste. Tine in gura si scuipa.
Tasu e exasperat, a zis sa nu ii mai dau tzatza pana nu mananca mancare. Eu ma topesc ca nu mananca copilul nimic, si pana la urma ii dau ca urla. ASa ma joaca.. pe degete.
Acestea fiind spuse, cat imi e mie de drag alaptatul si cat de bine ii face, m-am hotarat sa il intarc. Doar cu tzatza si nisip si hartie nu e bineeeeee, of! Si cum nu vad cum voi putea sa o fac treptat, o voi face brusc atunci cand vine mama la mijlocul lui mai, si o sa iau pastile sa opresc lactatia, ca lapte am sa hranesc tripleti!
Acu ca mi-am spus oful, ma duc sa vad daca mananca nbiste fructe, ca painea si branza sunt pe jos, le-a aruncat de pe masa!
Pupici
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
ana_a spune:
Salut!
bozo, deci si al tau baga in guritza nisip...offf eu sunt de-a dreptul disperata!!!Si nu stiu cum sa mai procedez...am impresia ca il impresioneaza mai mult atentia care o dau eu acestui fapt decat gustul nisipului
O prietena imi zicea azi ca daca nu-i dau peste manute nu vom scapa degraba de acest obicei...dar eu nu-l pot lovi...am incercat, si sa ales doar cu distractia si cu obiceiul de a ma lovi si el pe mine....
Am vazut si eu pozele cu Alma si tare mi-a placut chestia aia in care se jucau, e vreo piscina?Anul asta cumparam si noi o piscina pentru curte, am vazut anul trecut una tare dragutza si mareee si nu era ff scumpa, doar ca am inteles ca e greu de curatat, de bagat/scos apa din ea...ne mai gandim
andora distractie maxima la munte!!!SUPER locul ala....
O zi buna in continuare si sa auzim de bine!!!
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
susulina spune:
Ai vostri mananca nisip, a mea prefera...pamantul din musuroaie!!!!!Si mai nou coditele florilor de papadie...
BOZO-Alexandrei nu-i place branzica pe paine si nici altceva.Nimic din carne(am incercat sunca de pui, crenvursti).Noroc ca mananca ,carnita din ciorbita tocata bine sa n-o prea simta.Intr-o perioada vroia unt cu gem pe paine, dar nu mult.Si peste pane manca odata dar acum nu mai vrea.
Am facut intr-o zi creier de porc pane.Si spre marea mea mirare Alexutei i-a placut.I-am dat f. putin ca nu stiu daca e bine sa-i dau ,e ca si carnea de porc,nu? Si nu trebuie sa manance pana la 3 ani, eu asa stiam.Dar de vita nu am gasit.Voi le-ati dat la copii creier DE PORC?
Raluca si Alexandra-Ioana(15 septembrie 2004)
ana_a spune:
susulina...si al meu mananca coditele de papadie...si eu cand ma gandesc cat sunt de amare...brrr
Intr-o zi a cerut o floare de papadie si i-am dat...la ceva vreme il vad ca molfaie de zor coditza si sta linistit in carucior....
Ana, mamica lui Stefan, pui mic si frumos(19.08.2004)
poze
Haideti sa-l ajutam pe Alex, haideti la bazar!!
bozo spune:
Adela, ma doare burta de ras. Bravo lui!
.
Am incercat si eu sa ii scot mesele de peste zi. Am avut o perioada in care sugea doar la pranz, ca sa adoarma. Dar nu a tinut mult.. si iata-ne. Poate daca mai tinea perioada asta il mai alaptam pana mai tarziu, dar ma gandesc ca o sa fie din ce in ce mai greu de intarcat, si daca nu profit de perioada asta cand vine mama imi va fi f greu mai tarziu. Oricum sunt convinsa ca pana la urma mai greu imi va fi mie decat lui
.
Ana, zici ca nu poti sa dai in el. Eu m-am jurat ca nu voi ridica mana la copil, si acum ii dau la fund, ca are zile in care face numai ce nu trebuie. Ce ma innebuneste pe mine este ca ma ignora complet. II spun sa nu faca ceva si nici nu se uita la mine. CAteodata de-abia ajung sa ii opresc sa nu se loveasca sau sa sparga etc. Si uite ca la nervi ii mai dau una la fund. Si imi pare asa de rau dupa aia.. dar nu il vad sa reactioneze la vorba buna.. numai eu stiu cat am incercat. Poate am eu nevoie de o pauza, ca si al meu e energie pura, nu sta nici o secunda, nu glumesc, nici macar cand se uita la desene nu sta jos, se plimba in fata calculatorului.
Susulina, eu nu i-am dat porc, si nici nu intentionez. Poate dupa 3 ani, dar sunt convinsa ca nici atunci mult (asta pentru ca mie nu imi place gustul nici sa ma tai..)
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
herra spune:
quote:
Originally posted by herra
buna dimineata!
recunosc, nu am citit cu mare atentie cand ati discutat; m-a intrebat cineva ce trebuie sa faca o mamica in urmatoarea situatie:
bb1 implineste 2 ani in iulie; bb2 are DPN in decembrie sau ianuarie.
mamica nu are servici; trebuie sa sa-si plateasca ea cas-ul pentru lunile iulie - decembrie?
perioada cat este in crestere copil pana la 2 ani se considera perioada de cotizare - este luata in calcul pentru cele 10 sau 12 luni (ca nici nu mai stiu) cat trebuie sa fie inainte de nasterea lui bb2 ca sa aiba dreptul si pentru el la indemnizatia de maternitate?
va rog ajutati-ma!Never underestimate the power of human stupidity. - A. EinsteinCristina &
Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
deci nu stie nimeni??
sau doar nu ma bagati in seama?!