The best of aug-sept-oct 04 (113)
Raspunsuri - Pagina 8
bozo spune:
Paste fericit, fetelor!
Multumim ca v-ati uitat la carliontii nostri, in curand o sa ii taiem ca vine vara.
Lilia, multi pupici printesei tale, ma bucur tare mult sa aud vesti bune.
Pufy, multumesc pentru raspuns. Ce medicamente ai luat? Mi mi-a prescris doctorul ceva cu P.. nu mai stiu exact si nu mai am reteta ca am lasat-o la farmacie si azi ma duc sa le ridic. O sa incerc sa ii scot mesele de seara, dar in fiecare seara zic asa si noaptea efectiv nu am putere sa trec prin tot sirul de tipete, simt ca lesin de oboseala. O sa vina mama la jumatea lui mai sa ma ajute, sa stea cu el, sa vedem ce mese reusesc sa ii scot pana atunci, si atunci o sa iau si pastilele.
Fetelor, nu mai alapteaza nici una? Ca aici toata lumea se uita crucis la mine cand aude ca inca alaptez.. cica rasfat copilul. E, rasfatat e el oricum, dar asta nu pentru ca il alaptez.
Pupici tuturor si sarbatori fericite!!
http://photos.yahoo.com/turcanlaura
herra spune:
Lilia - ma bucur mult pentru voi! 
Adela - cat stati? noi o sa mergem si la plaja modern, sa vedem tentativa de doborare a recordului mondial la constructii in nisip.
Cristina &
Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
loreema24 spune:
Felicitari Lilia !!!
ma bucur mult pt voi.
Am intrat sa va spun un Paste Fericit si un Hristos a inviat! anticipat.
La multi ani si pt Sf. Gheorghe !!!
va pupam
Haideti la bazar! Puteti achizitiona lucruri frumoase si ieftine sau puteti face ordine in casa, ajutand in acelasi timp copilasi in suferinta.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=68270&whichpage=1" target="_blank">Bazar pt Alex
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=62868" target="_blank">Teste de glicemie pt un baietel de 1 an diabetic
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50485" target="_blank">Povestea Loreemei www.babysfirstsite.com/LoreemaMariaVlad" target="_blank"> Site Loreema
(13+)Ramona &
Loreema (6 sept 2004)
herra spune:
In clipe de durere si-n cele de necaz, in multa bucurie, in zi si-n orice ceas, sa inaltam spre ceruri urarea vie: Hristos a inviat! Viata sa ne fie!
Cristina &
Vlad
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59172" target="_blank">poveste,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70977" target="_blank">caietel,www.desprecopii.com/forum/log.asp?log_id=70976" target="_blank">jurnal,www.babiesonline.com/babies/v/vladu" target="_blank">paginuta
kiss spune:

bine v-am regasit, fetele...am fost cam invizibila in ultima perioada, pt ca am fost doar eu cu puiul, Eric, acasa, si stiti ce greu e sa trebuiasca sa fii cu pupila vesnic pe ei
...insa am reusit de cele mai multe ori sa va citesc, si m-am veselit la nazbitiile puilor vostri cit si la vederea pozelor lor, sau m-am intristat cind se imbolnaveau!...acum insa scopul reaparitiei mele este faptul ca vreau neaparat sa va urez tuturor PASTE FERICIT, muuuuulta multa sanatate, bucurii, rabdare cit cuprinde, si sa ne bucuram de puii nostri, de familiile noastre si de toate nimicurile ce alcatuiesc viata noastra ... 

mami de pui
(23 sept 2004)
georgiana.david spune:
Lilia este cea mai frumoasa veste pe care puteam s-o primesc. Ma bucur enorm pentru voi, chiar mi-au dat si lacrimile de bucurie. Asa DA , iepuras!!!!
Multumesc tuturor pentru urarile adresate cu ocazia Sfantului Gheorghe!
Nature, super faza cu mama ta .
Paste Fericit si cat mai multe bucurii si o viata senina!
daniver31 spune:
HRISTOS A INVIAT.FETELOR!
VA DORESC UN PASTE PLIN DE LINISTE SI FERICIRE .SANATATE SI MULTA IUBIRE .SA FI-TI SANATOSII CU TOTII.

VA PUPAM DULCE SI VA DORIM NUMAI BINE.PASTE FERICIT!
Oana,Nae si Danny(17 10 2004)
daniver31 spune:
Bozo ,eu mai alaptez...si o sa mai ....
Lilia super veste .Ma bucur din tot sufletul pentru voi.Doamne Ajuta!
daniver31 spune:
Uitasem......LA MULTI ANI PENTRU SFANTUL GHEORGHE!MULTA SANATATE SI NOROC.

aissa spune:
Hristos a Inviat!
La multi ani celor cu numele de Gheorghe sau derivate! 
Lilia este o veste nemaipomenita, sa va dea Dumnezeu sanatate maxima de acum incolo si tie putere sa te tii dupa Amelia cand te va alerga prin parc
. 
Cristina si
Ale (30.09.2004)