Mamici de mai-iunie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns arleena spune:

fetelor vreau sa va intreb daca voi spalati hainutele pt bebe dupa ce le-ati cumparat, ca am auzit diverse pareri, dar tot nu mi se pare prea igienic sa-i dau hainute pe care au pus o gramada de lume mana.

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Diana79 spune:

LUANA foarte frumoase toate achizitiile pt bebelusha. Arata toate f bine. Sa fie sanatoasa si sa se bucure de ele.

PAPADIE sa-ti creasca bebelusha mare si sanatoasa. Asteptam poze cat mai repede....

CarmenCita bine ai revenit. Cum a iesit camera la bebe?

Docebaby am vazut pozele cu cautzul. Este f dragutz. Ca de altfel tot ce ai luat pt bebe.

Ama poate pana la urma gasesti si tu carutz inainte sa vina SEBI . Bafta

GABI25, draga mea, stai linistita in pat. Totul o sa fie bine.

Cat despre noi. Cred ca fata mea si-a schimbat pozita ieri. Adica era cu capul jos iar acum s-a pus de-a lungul, cred ca s-a gandit draga de ea ca are mai mult loc. Sa vdem ce-mi zice doctora miercuri.
Azi m-am tuns. O sa pun poze sa vedetzi. E o mare schimbare pt mine.
Si am luat cosmetice la fata, si pampers HUGGIES (o cutie mare).

Noapte buna tuturor.

Diana 32+ cu Nicole Evelyn
http://pg.photos.yahoo.com/ph/necdiana/detail?.dir=6d29&.dnm=26dc.jpg&.src=ph

Mergi la inceput

Arleena este recomndat sa speli hainele inainte sa-l imbraci pe bebe. Important este sa le limpezesti bine si sa le si calci apoi.
Acum ramane la alegerea ta daca vrei sa folosesti detergent normal sau de bebelusi.
Eu una o sa folosesc de bebelusi cel putin la inceput. O sa ma ocup si eu de asta dupa ce intru in concediu la inceputul lui mai.
Numai bine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

De ce trebuiesc si calcate hainutele ca nu inteleg..io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Ama eu asa stiu. Acum poate nu o fi bine. Dar din moment ce le usuci afara, tot mai intra praf sau microbi si prin calcare cica se distrug cei mai multi microbi. Plus ca unele arata urat necalcate.
Acum tu faci cum vrei. Eu am zis din punctul meu de vedere.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Diana si bebelina mea si-a schimbat pozitia de doua zile ...
si sincer nu-mi prea place si nici nu inteleg cum sta acum ... cert este ca nu mai apar soriceii pe partea dreapta ca pana acum, in schimb primesc picioruse sau manutze in col si vezica de-mi ies ochii din cap.
Si parca misca mai putin ... cred ca de fapt s-a tepuit cu noua pozitie si are loc mai putin decat inainte
Sincer eu credeam ca odata ce s-a intors cu capul in jos o sa ramana cam in aceeasi pozitie pana la sfarsit ...
Stie cineva cum e normal?

io 33+ cu Ana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Diana79 eu nu le-am calcat..dar daca zici de faza cu microbii o sa le calc si eu maine!shori cum va dati voi seama ca isi schimba bebe pozitia? Eu nu am simtit niciodata ca isi schimba pozitia..poate pentru ca a stat numai in cap de la vreo 20 de sapt io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns shoricutza spune:

Pai Ama pur si simplu simt altfel miscarile ... de ex cum am mai spus nu mai apar soriceii pe partea dreapta a burticii ca pana acum ci o parte mai voluminoasa a corpului (funduletz sau cap, nu stiu exact)... in schimb simt lovituri de picioruse sau maini in partea de jos, adica in col .... e o schimbare ciudata si sincer imi placea mai mult cum era inainte ...poate ma aberez dar sper ca reusesc sa ma fac inteleasa ...

io 33+ cu Ana

Mergi la inceput

Shoricutza si eu la fel simt. Exact cum zici si tu. Si fata mea mi-a dat cateva ieri in col, si ma bate rau in partea dreapta, unde ii simt si capul. De fapt nu mai pot sa dorm pe dreapta, pt ca printzesei nu-i place.

Va pup si noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Buna fetelor.
Si bebele meu sta tot pe partea dreapta si imi arata funduletul si picirusele.Ca statea in cap la ultima ecografie.Lui nu-i place sa stau decat in fund asa ca somnul e un chin.Oricum m-am asezat el incepe sa loveasca pana ma misc eu.Si in afara de loviturile din col mai nou cred ca loveste in plamanii mei ca mi se taie respiratia.
Ama, si eu am calcat hainutele.Doctorii spun ca asa se distrug microbii.
Luana, tare frumoase perdele, dar si camera.

Arabela
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput