Mamici de mai-iunie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns abibrinza spune:

Shoricutza, se mai poate rasuci de cateva ori pana la nastere.

Arabela
[url=http://www.TickerFactory.com/]

[/url]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Irinel spune:

Buna fetele!

Azi-noapte am crezut ca nasc, am avut contractii destul de dese si dureroase, si durau destul de mult, da nu cred ca erau regulate. Nu stiu, n-am urmarit pe ceas, ca fiu-meu a tusit rau si se tot sucea si m-am bagat langa el in pat si incercam sa il linistesc sa adoarma, asa ca nu indrazneam sa fac nici o miscare... Oricum, usor-usor, au fost tot mai rare si apoi m-au lasat. In schimb mi s-au umflat rau de tot picioarele, mai ales stangul. Am crezut ca la sarcina asta scap usor, ca nu mi se umflasera prea mult pana acum, da vad ca nu... Incerc sa mananc mai nesarat si sa stau mai mult in pat (azi am si dormit 3 ore de altfel, la noapte nu stiu daca mai pot dormi).

Arleena, da se spala lucrusoarele cum ti-au zis fetele.

Ama, eu am pus rufele lui bebe la uscator dupa ce le-am spalat si aerul ala fierbinte le si dezinfecteaza, asa ca nu le-am calcat, dar la Danut le-am calcat (atunci le uscam pe un suport de rufe).

Diana, nu zic ca n-ai dreptate, ca tu stii mai bine ce simti, da e posibil sa o simti altfel si pentru ca nu prea mai are loc sa se miste, e locul tot mai stramt si ea tot mai mare, si miscarile ei, chiar inofensive, pot sa te deranjeze. Zic si eu...

Dilaural felicitari pentru grasunica.

Luana multumim pentru articol, n-am avut timp sa il citesc in intregime, da sigur o sa o fac. Sa stapanesti sanatoasa perdelele, foarte frumoase, iar cosul de rufe e super.

Diana79, am uitat sa iti spun si mi-e necaz acum, da asta e, mai bine mai tarziu decat niciodata. La primul bebe si eu am luat Huggies ca auzisem ca sunt cele mai bune, da imi tot curgeau, erau greu de pus pe bebe sa stea strans da sa nu-l deranjeze, nu erau flexibile. SI atunci am vazut la cineva Pampers (imi mai spusese o prietena da nu stiam ce sa cred) si era total diferit, sunt unele modele care sunt flexibile, nu stiu cum sa spun, ca si cum ar avea niste fibre elastice in ele, si stau foarte bine pe corpusorul lor, fara sa ii deranjeze, nu sunt rigide ca Huggies. Bine, nici la Pampers nu sunt toate modelele la fel. La Danut folosesc Papmers Cruisers si sunt grozav de buni da nu stiu de ce numere mici n-am gasit, adica 1 si 2. Asa ca am luat Pampers Swadlers, uite ca nu stiu daca am scris corect, da ceva de genul asta.Si am deschis punga sa vad cum arata, si sunt destul de asemanatori cu Cruisers, tot aia imi plac mai mult, da daca n-au numere mici, ce pot face?... Mie Pampers Baby Dry nu imi plac, sunt la fel ca Huggies, adica foarte rigizi, nu se muleaza pe corpusorul bebelusului.

Fetelor, sa nu cumparati pungi multe de pampersi pentru 3-6 kg, bebeii cresc repede si riscati sa nu ii mai folositi. Eu cred ca am folosit doar o punga numarul 1 la Danut si apoi a trebuit sa trec la numarul urmator. E drept ca el a fost si marisor. Oricum, am schimbat de obicei marimea mai repede decat as fi crezut dupa ceea ce scria pe punga, adica daca scrie 3-6 kg, s-ar putea pe la 4-4,5 kg sa simtiti nevoia sa schimbati marimea.

http://photos.yahoo.com/irinoiu

Irina, Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 38+ saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana spune:

quote:
Originally posted by 26octombrie

numai dolce vrea docomentu'?

Luana si Hora

Luana, daca e asa important, de nu-l pui la subiectul deschis de tine?
Poate altor mamici le va folosi la ceva...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Buna dimineata!
Dupa cum vedeti avem insomnii.

Am fost la doctor si: STAT CUMINTICA IN PAT!!

Bebe este bine, are 1500 gr la 31 de saptamani.
Ce e rau: canal cervical scurt 3,4 cm deschis la interior 3 mm.
Ca sa fie totul "bine" doctorita mea este plecata pana pe 16 mai din tara deci trebuie sa stam cumintei pana vine NEAPARAT.
M-a dat putin de toti peretii cu mersul la serviciu dar ....

Papadie, felicitari pentru mancacioasa si multa sanatate.

Pupici,

Flory 30+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060624/dt/8/k/911c/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

FLORI felicitari pt si ai grija de tine sa stai cumintica in pat... ce mai cauti la servici ??>

IRINEL tu esti o curajoasa dak as pati asa cred ca pe jos ajung la spital mai ai atit de putin si tu...Iti tin pumnii si sa ai o nastere usoara si bebelina MARIA sa fie sanatoasa si norocoasa

DIANA iti multumesc pt aprecieri
Nici eu nu prea imi dau seama cind se muta bebelina mea...misca peste tot

Astept poza cu noul tau look

Dolce

Mergi la inceput

Flory, poate orice rau e si inspre bine, daca nu te forta doctora sa stai la pat, te duceai la serviciu, si se hotara bebe Doamne fereste sa iasa mai devreme. Pana la urma, orice ar gandi sefii tai, pentru tine acum cel mai important e bebelusul. Stiu ca ziceai ca seful tau ar fi vrut sa vii cat mai mult, si nu intelege cum e, da asta nu e treaba ta. Te pup, ai grija de tine si de bebe mic din burtica.

Dolce, esti o draguta. Da sa stii ca aici daca ma duc la spital nu rezolv nimic. Mi s-a spus clar sa ma duc cand sunt contractiile la 5-6 minute (normal la 5 da pentru ca sunt la a doua nastere si poate dura mai putin, au zis 5-6 ), asa ca daca ma duceam pierdeam timpul pe acolo, ma chinuiam si cu drumul si ma trimiteau acasa. Cel mai simplu ar fi daca mi s-ar rupe apa (asa a fost prima data) ca atunci sigur nu ma mai trimit inapoi, acasa, trebuie sa ma supravegheze. Cat despre curaj... stii vorba aia "curaj gaina ca te tai!" asa si cu mine. Bebe sanatos si tie si refacere rapida dupa cezariana. De poimaine intr-o saptamana e ziua cea mare pentru tine si Ama, macar voi stiti cand...

Fetelor ma bat gandurile maine sa sun la doctor, ca vad ca asa brusc mi se umfla picioarele da rau de tot, jos la "laba" piciorului, deja ma deranjeaza la mers. Mai am si junghiuri urate in soldul stang, da asta ma gandesc ca o fi dupa cum apasa bebe, da cu picioarele parca nu prea e a buna, ca pana acum cateva zile aratau chiar ok.

Mi-am adus aminte sa va zic (parca a si intrebat cineva la un moment dat, da nu mai stiu cine) despre monitorul ala de pus in camera copilului sa il auzi cand plange. Mie mi s-a parut extrem de util, o sa il folosesc evident si la bebe2. E util si acasa cand doarme bebe si e in alta incapere, dar si cand te duci in vizita, oriunde ai fi...

Mergi la inceput

Papadie bine ai revenit! Sa iti traiasca papuselele sa te bucuri si tu si sotul tau de ele si ele de voi. Ce bine ca Sofia e mancacioasa! tu sa ai lapte mult, sa te odihnesti si sa te refaci rapid! Pupic.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns florypop spune:

Dolcebaby, sa nu dai tare ca doare....

Irinel, inca vin la serviciu si voi mai veni 2 saptamani. Nu am ce face. Oricum din saptamana asta au mai ramas trei zile, saptamana viitoare avem luni liberi deci numai 4 zile lucratoare dupa care concediu....

Ama, please ne treci si pe noi la listuta?. 1500 gr la 31 sapt. DPN: 21.06.2006

Pupicei la burticei,

Flory 30+ si Andrei
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20721;104/st/20060621/dt/8/k/2856/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

AHAAAA.... ti-e frica Floricico de bataita ?!
Ai grija de tine si stai acasa pt ca mai important este BB ANDREI decit serviciul... Multa sanatate !

IRINEL cred ca este cea mai grea perioada asta... sa stai asa in asteptare... dar va fi totul bine , vei vedea tu ai mai trecut odata prin asta si esti mai curajoasa, ca stii cu ce se maninca
IO cel putin... parca tot sper ca nu e vb de mine...m-a luat iar stresul si frica de operatie sper sa ma mai linisteasca Nael simbata la control

AMR 7 ZILE
http://photos.yahoo.com/ph//my_photos

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Multumesc mult pentru aprecieri! Ca o gravida cu hormoni si sensibilioasa, laudele la adresa perdelelor m-au emotionat

Irinel, umflatul picioarelor poate fi o chestie normala, si eu am patit-o, tot brusc, m=am trezit cu picioare de elefant, glezna era mai groasa decat restul piciorului!! Insa ar trebui sa te duci la medic, pentru ca asta poate fi si un semn de tensiune mare!! eu am aparat de tensiune acasa si nu m=am agitat. fugi la nenea doctoru si verifica, cu tensiunea nu e de glumit acum!

Adriana, tu ai mare dreptate. da io-s talamba, aici e casutza mea de pe forum si, ca un catzel din ala tembel, am gasit osul si l-am ingropat aici.. o sa pun link si acolo!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput