Mamici de mai-iunie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 14
26octombrie spune:
Papadie, ia mai lasa tu carucioarele si zi-ne de Pescarush, ca venim acum cu bata! Poze ai matale?! Si cu nasterea cum fu??! Pai lasi aici femei chinuite sa astepte?!
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
cypocs spune:
LUANA, bleah , ce tampit Tom Crise , sa pape placenta.
PAPADIE , buna ideea cu "paturici de mai-iunie 2006"
Voi ce mai faceti??
CAMI , tin pumnii pt eco si astept vesti bune .
GABI , norocul meu e ca adorm imediat dupa ce ma intorc noaptea de la baie sau dupa ce ma intorc de pe o parte pe alta .Si ma intorc doar de 2 ori pe noapte de pe o parte pe alta .
BOGDANAI , ai sentimentul ca atarna soldurile , de aia pernuta intre picioare ajuta .Parca nu ma mai doare soldul dimineata de cand dorm cu ea.
AMA, eu zic sa stai mai cumintica si de carut eu tot spun sa mai bine e mai usor .Off, poate ai si "norocul"sa nu-i placa lui bebe sa stea in el si parca vad ca-l iei degeaba .
Carmina , pe unde umbli , mama ??
ALIA 36W
http://tickers.TickerFactory.com./ezt/d/1;10042;30/st/20060515/dt/7/k/9ad9/preg.png
adib spune:
Papadie 

...

poate ne mai spui cite ceva despre Sofia
adi si
ela 34+
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/4;10718;19/st/20060525/e/vine+bb/dt/-5/k/80f3/event.png
http://tickers.baby-gaga.com/p/car144pp_.png[/image]
dolcebaby spune:
FLORICICA GALBENA BINE AI REVENIT !!!!
Sa va traiasca printesica Sofia si sa va aduca numai bucurii

te asteptam cu poze 

AMA eu asa am inteles ca NASC pe 26... simbata m-a chemat la spital pt ultimul control si sa stabilim toate detaliile![]()
Dolce
inaioana spune:
Dolce, eu l-am intrebat exact cand sa merg sambata, la ce ora si mi-a spus "la pranz" asa ca 12-13 mi se pare perfect, asa voi merge si eu. Poate ne vedem acolo!
Ama, o sa pun si poze cand oi avea ce, sper ca pana nasc!
Oricum e identic cu ala din link, doar culoarea difera, am zis ca e kaki cu nisipiu al meu. La Prisma inchid la 6 seara din cate stiu. Dar pentru siguranta poate ajungi pana in 5 (zic si eu ca sa nu ma injuri
).
A, inca ceva. Te-am vazut ca vroiai talc in paginile trecute. Nu lua pentru ca nu e bun.S-au mai discutat detqalii...ideea e ca nu e deloc recomandat. Ia-ti pentru tine, ajuta pentru dupa epilatul inghinal..dar pe bb lasa-l in pace cu talcul.
Papadie, chiar asa, ia lasa paturicile si povesteste-ne de Pescarush! Eeeee! Ca suntem satule de paturici!![]()
Virgi, bebelusii dorm in orice conditii, s-ar putea ca tot pe tine sa te deranjeze zgomotul, mai ales ca tu vei avea mare nevoie de somn...
Luana, cica Tom Cruise
s-a razgandit cand cineva din asistenta i-a spus ca placenta e cam mare si s-ar putea sa aiba dificultati. Oricum eu cred ca facea misto..de prost gust, dar totusi glumea.
Deci pana la urma a nascut aia deja? Ce?
Ioana
37 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
inaioana spune:
Cu placere
, dar de unde am revenit? Ca am fost si ieri pe aici doar ca nu am scris decat un mesaj...
Ioana
37 saptamani cu Serghei
si
Katja (30 martie 2004)
pozici
dolcebaby spune:
Stiu ca un mesaj ai scris...tocmai d-aia am zis asa
si eu una iti cam simt lipsa pe aici...vreau sa fii ca inainte
Dolce
virgi spune:
Astazi..am vazut ca in jurul blocului meu, printre schele si nuiele...au crescut niste flori superbe, dar de ce nu le-am vazut pana acum.????? am facut cateva poze din balcon.
http://pg.photos.yahoo.com/ph/virginiavasilache/album?.dir=/a1f6
Roxana Claudia spune:
Lya...sa stii ca am capatat obiceiul asta cu trezitul la 3-4 noaptea de vreo luna; imi iau frumos ceva de rontait din frigider si ma postez in fata PC. Dupa ce bantui vreo ora ma duc inapoi in pat si adorm dupa alta jumatate de ora de foiala.
Am reusit sa ma ingras 20kg, dar deja nu ma mai stresez, asta este! Daca Raduleasca a reusit sa dea jos vreo 38 kg, ei de ce n-as putea sa slabesc?
In fine, ma intrebai de salteluta: am cumparat-o din Bucur Obor, este ortopedica si m-a costat 110 lei. Are in varianta bleu si crem.
Roxana
33sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE