Mamici de mai-iunie 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 13
ama_kaly spune:
Vivi uite, si pe lyada tot 8,5 kg scrie ca are: http://storeatlante.ariosolution.com/product_info.php?cPath=45&products_id=107
Tu de unde l-ai luat, de pe net sau din magazin ? io
38+ cu
Seby
Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe
ILDI25 spune:
Roxana cat te-a costat masa de infasat? Ai luat-o din magazin sau ai comandat-o de pe net?
ILDI
37 +
DAVID
Irinel spune:
Amaaaaaaaa, ma induci in eroare??? Pai eu am inteles ca tu si Dolce aveti clar stabilita cezariana pe 26, nu ca te duci la control si de acolo mai ve
deti... Ei, hai ca nu ma supar
Glumesc evident, ca n-am de ce sa ma supar, da chiar asa pricepusem. Si eu intru de maine in saptamana 40 si la cat ma dor toate zau ca as vrea sa nasc sa scap, daca nu aveam asa dureri cred ca nu ma zoream. Azi ramasese la jumatea scarilor si nu puteam sa o iau nici in sus nici in jos de durerea de sold (ma doare undeva la incheietura piciorului la inauntru, nu stiu cum sa explic, si am niste junghiuuuuuuuuuri cand fac pasi sau cand ma ridic si asez...) De necaz dormii 3 ore...
Neda bebele meu nu s-a iritat de la Huggies da mi s-au parut tare rigizi, iesea pisu din ei, nu stateau mulati pe el. NU stiam ca au fost si probleme de iritatie cu ei. Noi n-am luat perdele ca nu am prea amenajat nimic, sunt perdelele normale ale noastre, albe simple... Da Cami are dreptate, s-ar putea sa gasesti la BabiesRus. Am vazut la cineva perdele cu Winnie taaaaaaaaare frumoase, da parca sa zic ca le luase din Romania, uite ca am uitat...
Cami, tinem pumnii maine. Si nu mai sta stresata ca uite mai ai putin si faci 37 de saptamani si bebe e considerat la termen.
Virgi ce mai faci?
Fetelor care aveti probleme cu picioarele umflate, ati incercat sa mancati mai nesarat? CUm faceti, ca mie mi-e tare greu, parca nimic n-are gust fara sare, da ma straduiesc. Oricum stiu ca nu e numai de la sare, da poate totusi mai cedeaza.
Roxana foarte frumoase patutul si masuta. Si sertarul de sub pat o sa fie util. Nu stiam eu cum ziceati voi ca e cadita si masuta de schimbat in acelasi timp, acum m-am dumirit.
Ama, mie imi par ok carucioarele pe care le-ai pus tu, si sunt mult mai usoare decat ce voiai tu. Daca pretul nu e mult mai mare, ia-l cu scaun de masina cu tot si atunci sta copilul cu fata spre tine si ai si carut usor. Zic si eu...Si ai grija ca ultima pozitie a spatarului sa fie perfect orizontala in caz ca totusi te hotarasti sa nu iei scaunul de masina si o sa il pui direct in carut pe Seby.
http://photos.yahoo.com/irinoiu
Irina,
Daniel (28 Mai 2004) si samburelul de 38+ saptamani
Roxana Claudia spune:
Multumesc pentru aprecieri Irinel, Ama si Dolce
.
Ildi, masuta am comandat-o pe net la bebelusultau.ro. Au mai multe variante de culori si este la reducere. Am dat pe ea 245 lei.
Si iarasi e ora 4, eu aici la datorie....ma intreb pana cand atata viata amara???
.
Nu mai e nimeni cu insomnii pe aici? Sau setata sa se trezeasca intre 3-4?
Roxana
33sapt si
Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE
Lya spune:
Roxana,sunt si eu in zona .De la 4 n-am rusit sa adorm si pe la 5 am venit la calc cu o portie de inghetata.Frumos patutul si masuta.Cat ai dat pe saltea???Si de unde ai luat-o?
Ama,e bine cu maner reversibil,darrrrrr mai importanta e greutatea mai ales ca stai la et 3.
Irinel,n-ai vrut sa nasti de ziua mamei tale.Cred ca de nervul sciatic vorbesti tu.Si eu am avut durerile descrise de tine si nu le doesc la nimeni.Si acum ma intreaba Rut daca ma inteapa cand ma dau jos din pat.Iti doresc sa te lase si sa nasti cat mai repede pe Maria.
Irinel,Dolce,Ioana,Ama mai aveti asa de putin.Nastere usoara si asteptam sa va vedem puii.
Ama,eu zic sa iei si bagajul cu tine prin magazine ca nu se stie niciodata
cand iti face surpriza Seby
.Incearca sa te si odihnesti ca nu te mai intalnesti prea degraba cu libertatea asta.
Lyly,sper sa te simti mai bine cand coboara bebelusul sa poti sa te bucuri si tu de sarcina.
Va poftesc si pe voi la o portie de inghetata!

Plec la nani!
www.snugglepie.com/ezb/317964.png" target="_blank">30 sapt cu
&
www.snugglepie.com/ezb/317544.png" target="_blank"> printesa Ruty
virgi spune:
Salutare fete dragi!!!
Asa cum am mai spus, eu ma confrunt aici cu o situatie ingrojitor de deranjanta, un zgomot ingrozitor, si incerc sa stau cat mai putin acasa. astazi este si o vreme destul de naspa..asa ca trebuie sa suport. Eu nu stiu ce-o sa ma fac dupa ce vine bb...se pare ca e chestie de durata.

Papadie - sa va bucurati de micuta printesa. Ma bucur ca sunteti bine amandoua.
Claudia - foarte frumoase noile achizitii. sa le foloseasca bb cu placere.
Ina - felicitarile mele pentru bb serghei. mai ai si tu un pic.
Irinel -
ce bebelina cu personalitate ai..n-a vrut sa vina de ziua mamei tale, asta ca-si doreste si ea sa aibe "ziua ei", separat de cea a celorlalti membri.
Flory - sper ca ai incetat sa mai mergi la serviciu, ca de nu...punem
pe tine.
Luana - ce catel frumos ai tu acolo!!! O minune!!!
In rest noi suntem bine, dorm noaptea ca un bolovan, nu avem alte probleme deocamdata.
papadie spune:
Bei steti de coma cu paturicile si cu toate cele:))) Vaz ca dadurati in mania carucioarelor usoare. Al Soficului cantareste 19 kile
Io masor 45 de kile. Si ma descurc cu el destul de ok. Aaaaaaaa nu e recomandat celor care stau mai sus de etajul 1 si nu poseda lift! :)))))))) Oricum intr-un mare avantaj la faza cu carucioru is fetele care vor naste natural. Dupa cezariana vi se va recomanda sa 'ridicati' maxim cosuletul de bebe cu tot cu bebe (ma refer la scaunul scoica pt masina).
Pupicei***************************
PS: ma gandeam ca atunci cand ne-om muta la bebelusi de mai iunie 2006 sa numim capitolele Paturici de mai-iunie 2006! prietenii stiu de ce![]()
26octombrie spune:
Fetelor, a nascut fatuca aia usor nebuna, iubita lu' tom cruise. el e nebun rau, eu i-as da si acte.. auzi, sa manance placenta.. da nici cu dansa nu mi-e rusine! cum, dom'le, sa nasti fara nici o anestezie si PE TACUTE?!!! pai io macar am privilegiul ca scol spitalul daca imi vine, nu??
amu is curioasa ce-o sa se intample, o sa se supere el ca ea o fi facut "au", sau ii da ea cu cratita in cap pen'ca a chinuit-o de numa numa..?
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005
26octombrie spune:
Virgi,
.
Nancy e sufletul meu. Astept cu mare interes, mi s-a tot repetat ca poti iubi o fiinta mai mult decat o iubesc pe Nancy (si pe mama, evident!); io tot nu crez, da se pare ca se apropie momentul in care imi voi schimba parerea... astept cu nerabdare
Luana si
Hora
Hora Lucia
Lisboa 2005