Mamici de mai-iunie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

ROXANA mi-au placut masuta si patutul. Cat te-a ajuns patul cu tot cu saltea si de unde l-ai luat?

34w5d

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Dolce, am vorbit cu Mag si ea imi spunea ca e un medic excelent, cam scump, totusi. asteptam cu interes sa aflam mai multe. noi vom incerca, are un cabinet la obor

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vivighe spune:

Ama...carucior Baby Relax am io,modelul Vancouver,are si scaunel de masina.A costat cu totul aproape 8 mil. si are 10 kg.Presupun ca exista si un model asemanator fara scaunel de masina.

Lyly....chiar as vrea sa dau o raita prin magazine cu cineva la fel de interesat ca si mine.Sotzul se lasa greu urnit,iar eu de una singura ma urnesc si mai greu.

viviana35w3d

poze http://pg.photos.yahoo.com/ph/vivighe/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Gaby patutul m-a costat aproape 5 mil cu tot cu salteluta si l-am luat din Mag Bucur Obor. Cu salteaua a fost mai greu sa ne decidem pt ca auzisem ca cele din fibra de cocos sunt cele mai bune, insa terapeuta m-a convins ca salteaua ortopedica e cea mai buna.

Roxana 33sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Roxana ei, stai linistita ca n-a stricat plimbarea! Foarte frumoase si patutul si masa!!vivi pai carutul fara scaun vreau eu sa-l iau, de fapt imi place si m-ar tenta..scrie ca are 8,5kg si e 5mil.Nu ne pui poze? Are centura in 5puncte? Rotile sunt din plastic sau din cauciuc? Plss..orice detaliu e binevenit!!!io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Ama...poze nu pot sa pun pt ca nici nu l-am scos din cutie...sta sigilat....ca daca-l desfaceam precis nu mai incapea la loc si n-avem unde sa-l tinem prin casa.Pe cutie asa scrie 10 kg.Spatarul e reglabil in vo 4-5 pozitii inclusiv orizontala,centura in 5 puncte,roti cauciuc,mari.Are inclusa si aparatoarea de ploaie si sacul termic.Stai sa caut pe net...poate gasesc modelul sa-l vezi.

Mergi la inceput

Il gasesti pe www.lyada. ro la carucioare,Pack Vancouver.Al meu e alta culoare,dar in rest e la fel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CamiM spune:

Salut salut burticei!!

Iar nu am mai reusit sa intru de cateva zile dar recuperez acum!!
Mai intai de toate multumesc foarte mult fetelor pentru urari de Florii si intorc si eu cele mai frumoase urari de La multi ani tuturor floricelelor si plantelor in general!!
Din pacate nu prea merit urarile voastre frumoase ca pe mine de fapt ma cheama Carmen , numai familia mea de nebuni mi-a zis mereu Cami asa ca am ramas Cami dar nu de la Camelia..sorry!!

26Octombrie… super interesant “docomentul” chiar daca nu nastem la Cf2!! Multumim frumos!! Mie mi-a picat tare bine ca ieri la doctor am vazut o fetita de 3 saptamani si 2 zile si era asa de mica si parea asa de gingasa ca mi s-a facut frica si apoi am citit chestia de la tine si parca e ceva mai bine..

Ama super lururile pentru bebe Seby!! Sa le stapaniti sanatosi!! A mai ramas asa putin pana o sa il tii in brate!!

Papadie felicitari pentru Soficul mancacios!! Sa creasca mare si mumoasa si sanatoasa si in general sa fie asa cum va doriti voi!!

Neda noi nu am luat perdelute ca am facut camera lui bebe la noi in camera.. pentru inceput( cred ca primul an sau asa ceva). Nu aveau nici la babysrus? Sorry!!

Am fost ieri la doctor la control si se pare ca nu am mai facut progres deocamdata, si ma bucur tare mult ca bebe s-a hotarat sa mai ramana ceva vreme la caldurica.
Fetelor sa ne tineti si noua pumnii maine dimineata mergem la ecografie..si profil bio fizic, sper sa fie totul ok.

Cami 36+"eco bebe"

"lucruri bebe"

Mergi la inceput

vivi 10kg?Pe net scrie ca are 8,5kg Pai e cam greu, in rest e super ok.Vreau sa ma duc si in Prisma maine sa il vad pe ala de la Brevi..nici nu stiu ce sa mai aleg
Uita-l aici nu e asta?Copiaza fara spatiu ca nu ma lasa sa scriu, apara\e reclama!http://www.be belino.ro/scripts/prodView.asp?idproduct=526Iar tu il ai asa, cu tot cu scaun auto:http://www.be belino.ro/scripts/prodView.asp?idproduct=612
io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

ina ziceai ca ne pui poze de la ziua Katjei! Poate strecori si niste poze cu caruciorul lu' Serghei
Stiu ca tu te duci des in Prisma, pana la cat are program?dolce de maine intr-o saptamana suntem la dr! Eu nu stiu daca imi face cezariana in aceeasi zi, atunci m-a chemat la control si a zis ca programam cezariana si nu cred ca o programam in aceeasi zi..Bineinteles, asta daca mai sta bebe pana atunci ca eu sambata intru in sapt 40! Nici nu-mi vine sa cred..
Tie ti-a zis Nayel ca orice ar fi, iti face cezariana pe 26 sau te-a chemat tot asa la control pt a programa operatia?
io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput