Mamici de mai-iunie 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns 26octombrie spune:

Alia, Irinel, Nancy ce era ea mai rasfatzata acum, sa nu sufere nesimtindu-se bagata in seama, acum, dupa ce i-am spus ca e vedeta pe DC s-a cam obraznicit...
Lya, si inca una pentru Rut
Lyly,
Gabi25, Binenteles ca o sa stea cuminte, ce e dupa ea?

Ioana, vezi ca a fost Lyly sa isi ia perdele si mai aveau trei. Daca le vrei, grabeste-te!
Carmen Cita, ia vezi, care din voi ajunge prima..

Fetelor, nu merge nimeni nimeni la depozitul Bamboo??? o paturicaaaaaa vreau si ioooo...

Dolce, in magazinul Obor, chiar de unde ne-am luat noi cosh, au si saltelutze, ovale, exact cat fundul coshului. sunt foarte zdravene, costa 20 RON. intri pe usa 5 parca, cea din statia de troleu (66) si mergi vreo 20 m in fata, apoi faci stanga, daca retin eu bine.

Ama, e si normal sa fie asa, cu cat sunt facute cu mai multe imbinari, cu atat mai zdravene trebuie sa fie.. In locul tau si eu as renunta la maner...
Fata draga, tu vrei sa nasti intr-un hipermarket?!! Bataie meriti. mai stai si tu pe acasa, odihneste-te, asa o sa plangi dupa orele astea linistite.... Zau! ai vazut ce scria prietena mea..
Asa, si o intrebare: cine va deschide capitolele cat stai tu cu bebe in spital? ca iti dai seama ca o sa ne bulucim toate la felicitari si se umplu paginile...

Azi dimineata m-am trezit si am vrut sa beau si eu niste tedi cu zmeura... n-am putut sa deschid sticla, asa tare ma dureau articulatiile degetelor... Si barbatu=meu e in delegatie... i-am zis eu, m-a lasat cu burta la gura si acum si-a vazut de drum.... uff!

S-a uitat vreuna dintre voi la teo, astazi? a fost un medic neonatolog excelent, Ana Culcer parca, am vrut sa dau alarma pe forum da n-a mers netu'!

Luana si Hora

Hora Lucia
Lisboa 2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Roxana of, trebuia sa ma previi..ca am mers 3km pe jos in cautarea magazinului aluia! Adica pe jos de la Tineretului si inapoi Chiar ca buldozere..Irinel sa stii ca ai dreptate..m-am uitat acum de un carucior mai usor evident, fara maner ..asta e! Daca si ala de la ABC e asa greu, m-am orientat spre unu de la Baby Relax sau Graco.Pb e ca cel de la Graco mai ieftin (adica la 5mil ca mai mult nu dau mai ales ca n-are maner) are rotile din plastic..iar de ala de la Baby Relax nu stiu mare lucru..Uitati-le aici:http://www.bebe lino.ro/scripts/prodView.asp?idproduct=1465http://www.bebe lino.ro/scripts/prodView.asp?idproduct=526Voi ce ziceti? Pe ala de la Brevi l-am vazut azi in parc,da' nu m-a convins.Astept sa merg si la Prisma poate oferta-i mai variata..
io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ama_kaly spune:

Luana Nu vreau sa nasc intr-un hipermarket da' n-am stare sa stau in casa! Mai ales ca inca nu stiu ce carucior sa iau..Iar la ce vreme frumoasa e acum afara, nu suport sa stau in caldura din apartament.Maine ma duc in Prisma! De unde trebuie sa iau maxi taxi ?
Cat despre cine va deschide capitolele cat voi sta in spital..una dintre voi sau moderatorii! Sper sa nu stau prea mult prin spital ca de asta mi-e cel mai groaza!
io 38+ cu Seby Poze noi lucruri Seby si burtica la 37sapt Bebe

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns neda spune:

Diana
Si eu stiam ca HUGGIES nu sant prea buni.Eu stiu ca irita ff tare fundicul bb-lor.Cel putin mamaicile care au incercat sa treaca de la Pampers la Huggies au avut nelplacuta surpriza sa dea de aceasta iritare.Dar in acelasi timp sant multi care folosesc Huggies si nu au probleme.Acu cred ca depinde f mult de cat de sensibila e pielea fiecarui bb.
Diana, Irinel, Camy voi ati cumparat perdelute pt camera bb?Nu gasesc nicaieri.Vreau doar sa fie viu colorate , nu sint prea pretentioasa, dar sincer nu gasesc.

Neda32

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolcebaby spune:

LACRAMIOARA
LUANA
Miine ma duc la Obor si sper sa gasesc salteluta Stiu cosuletele voastre si cred ca se potriveste si la al meu

LACRAMIOARA tu acum vii de la servici? cum te simti ? dimineata ti-a fost cam rau... spuneai ca te mai duci pina la 1 mai ?

AMA eu habar nu am cite kg are carutul meu si nici nu am incercat sa-l ridic...noroc ca stau la parter
Sper sa-ti gasesti si tu cit mai repede ca nu prea mai este timp

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

Multumesc de incurajari ....si m-ati amuzat ca va ingrijorati de pernele mele....sa stiti ca e o adevarata aventura. De obicei ma ridic in fund si incep sa mut pernele si apoi ma asez din nou....cred ca in afara de perna mare mai am inca vreo 4 perinute de aranjat la fiecare miscare si cum ma dor soldurile de mor ma si invart des. Dar daca ati sti ce "frumos" pufai si bodoganesc ca dupa fiecare miscare adorm foarte greu si cand vad cat de adanc dorm sotul si piciul ....

34w5d

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Ama, acum ma simt vinovata de-a binelea
Sa stii ca la capitolu caruciare si eu m-am documentat f mult inainte sa cumpar...cele mai usoare sunt cele Inglesina de aprox 7,5 kg, insa preturile atarna f greu In general carucioarele pt nou nascuti sunt cam la 10 kg (alea rezonabile). Asa ca oricat te-ai orienta ma indoiesc sa gasesti mai jos de 10 kg...
Am pus pozele cu patutul si masa de infasat....insa lenjeria si baldachinul lipsesc inca..

Roxana 33sapt si Catalin
POZE CU MAMI SI BEBE

Mergi la inceput

LUANA eu m-am uitat la Teo si am vazut-o pe d-na dr... stii ce ma gindeam? daca este real ce spune... adica dak te duci la ea fara spaga te trateaza asa de frumos cum spunea.... imi pare rau dar la asta m-am gindit in momentul ala

ROXANA imi place mult si patutul si masuta Sa le folositi sanatosi

GABI da' mai te ia somnu' dupa ce aranjezi atitea perinite ? dak mai te trezesti si de 3-4 ori sa mergi la baie...a trecut noaptea

Dolce

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabi25 spune:

DOLCE....cam asa e , intors de cateva ori....mers la baie tot cam asa....plus sforaitul sotului. Se face dimineata si cand se trezeste piciul ma ia de noua

34w5d

Evolutie Daria
Poze

Mergi la inceput

GABITO si te mai miri de ce esti ca o vrabiuta ???

IOANA unde esti ? spune-mi si mie pe la ce ora crezi ca ar fi bine sa merg simbata la spital ? este bine pe la 12-13 ?

Dolce

Mergi la inceput