Nunta in Iasi (17)
Raspunsuri - Pagina 28
lullabay spune:
Darria acum nu mai gasesc nici eu nr.DJ-ului dar stiu sigura ca l-am mai dat cuiva...dar cui?il gasesc eu cu siguranta..
Zambeste,maine va fi mai rau!
nushulica spune:
fetelor avem si noi o miresica un weekendu asta pe iulissa
CASA DE PIATRA SI SA FITI FERICITI!!!
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
Darria spune:
Oana, nu eu am venit cu idei pt. rochitica ta ci Nusha, eu chiar nu am nici macar o idee
Lula, "norocos" e nr. asta de telefon dar mai este o solutie.
Lizuca: daca vrei musai sa vb. cu acest dj il gasesti la Casa Lavric, din cate tin minte parca Ionut il cheama(asa e Lula?).
Nusha: se vede ca imbatranesc am uitat si nici nu am fost atenta ca avem sambata o miresica. O prajiturica si un pahar de suc(natural) pt. asta, deocamdata doar virtual Ca alcool nu au voie viitoarele mamici, nici praji nu e indicata dar treaca merga
Iulisa: o nunta asa cum ti-o doresti si sa fiti fericiti pana la adanci batranete
CASA DE PIATRA!
lorex spune:
POSTEZ SI AICI PENTRU CINE VREA SA DONEZE CEI DOI LA SUTA DIN IMPOZIT..termenul e pana luni 15 mai..
Noi am donat la SMURD si la Caminul de batrani Sf Iosif din Bucium, care s-au bucurat foarte tare de ajutor si ne-au multumit!
Caminul de batrani Sfantul Iosif Iasi
cod fiscal : 5787924
Cont IBAN : RO 55 RNCB 017 50 33 573 64 0001
Aici gasiti modelul tip de formular pe care trebuie sa-l completati si sa-l atasati unei copii a fisei fiscale personale :
http://www.hotnews.ro/arhiva_avt/2467.pdf asta e pt impozitul pe salarii, mai este un formular nr 200 parca pt impozitul din venituri personale...
Succes miresicilor la pregatiri!
nushulica spune:
quote:
Originally posted by lorex
POSTEZ SI AICI PENTRU CINE VREA SA DONEZE CEI DOI LA SUTA DIN IMPOZIT..termenul e pana luni 15 mai..
Noi am donat la SMURD si la Caminul de batrani Sf Iosif din Bucium, care s-au bucurat foarte tare de ajutor si ne-au multumit!
Caminul de batrani Sfantul Iosif Iasi
cod fiscal : 5787924
Cont IBAN : RO 55 RNCB 017 50 33 573 64 0001
Aici gasiti modelul tip de formular pe care trebuie sa-l completati si sa-l atasati unei copii a fisei fiscale personale :
http://www.hotnews.ro/arhiva_avt/2467.pdf asta e pt impozitul pe salarii, mai este un formular nr 200 parca pt impozitul din venituri personale...
Succes miresicilor la pregatiri!
cred ca o sa donez si eu pt SMURD ca ma gandeam demult la asta
ralnied1 spune:
Bun venit, Monica! Vei fi pe listuta in curand!
Lizuca, am eu nr de care ziceau fetele (de la Darria!). Da un semn daca iti mai trebuie...
Iris este in parcare Iulius Mall pe 17 mai, orele 21.00.
Pupici!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Darria
Oana, nu eu am venit cu idei pt. rochitica ta ci Nusha, eu chiar nu am nici macar o idee
Nusha: se vede ca imbatranesc am uitat si nici nu am fost atenta ca avem sambata o miresica. O prajiturica si un pahar de suc(natural) pt. asta, deocamdata doar virtual Ca alcool nu au voie viitoarele mamici, nici praji nu e indicata dar treaca merga
chiar asa oana eu iti dau sfatu si darria primeste multumirile
darria eu nu am pricepit pentru mine praji e pentru tine sau pentru mine?
ca daca e pentru mine chiar ma bucur ca-mi plac tare
Darria spune:
quote:
Originally posted by nushulica
Pt. tine era praji + sucul -> in semn de multumire ca ne-ai amintit ca sambata avem o miresica, eu uitasem, nu eram pe faza
De baut nu pot sa iti dau ca nu ai voie alcool daca vrei bebitz
nushulica spune:
quote:
Originally posted by Darriaquote:
Originally posted by nushulica
Pt. tine era praji + sucul -> in semn de multumire ca ne-ai amintit ca sambata avem o miresica, eu uitasem, nu eram pe faza
De baut nu pot sa iti dau ca nu ai voie alcool daca vrei bebitz
saru'mana! ce sa-i faci sunt un pic mai inceata
da sa stii ca mai "trag"cate o bere seara cu mihai dar eu doar un paharnu e voie nici asa??
roxanik spune:
Casa de piatra pentru doamna Cojocaru...dar parca asta nu mai e valabila acum...sunt casatoriti deja
http://photos.yahoo.com/ph/irox12/slideshow?.dir=/9bc5re2&.src=ph