Nunta in Iasi (17)
Raspunsuri - Pagina 29
roxanik spune:
Oricum, parerea mea este ca nu mai are acelasi farmec atunci cand faci cununia civila acum si cea religioasa peste 6luni/ un an. Farmecul se pierde si la o distanta asa mare se mai rodeaza lucrurile si nici oamenii nu mai sunt asa entuziasmati ca deja mirii au spus da...mi se pare mult mai de bun gust si mai potrivit ca cele doua ceremonii sa aiba loc in aceeasi zi sau la o distanta mai mica de o luna. Ar trebuie sa luam lectii de la ardeleni care, in general, procedeaza asa...sau ar trebui ca ceremonia civila sa fie eliminata pt ca oricum e ramasita a comunismului si nu face decat sa lungeasca la nesfarsit si aiurea un eveniment.
http://photos.yahoo.com/ph/irox12/slideshow?.dir=/9bc5re2&.src=ph
nushulica spune:
quote:
Originally posted by roxanik
Casa de piatra pentru doamna Cojocaru...dar parca asta nu mai e valabila acum...sunt casatoriti deja
da chiar asa CASA DE PIATRA [/size=42]! si adik nu mai e valabil??!11normal ca e valabil ca ei abia acum se casatoresc in fata lui Dumnezeu!si abia asta e casatoria deplina care iti multumeste sufletul nu hartia pe care o semnezi la civila
si cum poti sa spui ca nu mai are acelasi farmec religioasa dupa 6luni sau 1 an de la civila?!!vezi ca printre noi mai sunt fete care au procedat asa ca si iulia si le strici cheful cu presupunerile astea
si hai sa-ti vand un pont:poate pe asta nu o stiai
intra pa www.mirii.ro si ai sa o vezi acolo pe iulia si pe sotul ei ca sunt pe locul 3 la concursul cei mai frumosi miri
fetelor imi cer scuze fata de voi dar chiar nu mi-a placut deloc cum a sunat mesajul roxanikai indiferent de ce o fi intre ele
roxanik [size=4]URAT DIN PARTEA TA!!!
si cu asta am incheiat ce am avut de spus
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
nushulica spune:
ralu cand deschizi capitol nou??
si apropo se simte ca se apropie nunta ta ca iti cam simtim lipsa pe aicicam rarutz pe la noi
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
lorex spune:
nushulica nervoshica, m-am dus si eu repede pe mirii.ro sa-i vad pe cei in cauza de pe locul trei...si am gasit o mireasa care are voal cum vreau si eu...problema e ca pozele sunt asa de mici..
stii cumva cum pot sa le vad mai bine?
roxanik spune:
... nu inteleg de ce reactia asta...eu mi-am spus parerea...chiar nu pot sa imi spun parerea???
Cei mai frumosi miri e cat se poate de superficial!!!Apropo, sunt pe locul trei si nu inteleg ce vrei sa demonstrezi cu asta.
Ei sunt de mult casatoriti...farmecul nu mai e acelasi. E una cand spui da prima oara si alta e cand o lungesti cu da-ul.
Lipsa de civilizatie...
Darria spune:
Lorex: o solutie ar fi sa copii pozele in calc. tau si apoi sa le maresti. Alta idee nu-mi trece prin bostanel
Noapte buna fetelor si vise placute
Darria spune:
Buna dimineataaaaaaaa
Mai trece o zi si cu ea o saptamana si vine wk(sper sa pot merge la pascut cu iepurasul).
Ralu, am salvat listuta, sa fie, in cazul in care nu o mai poti face tu, ca sa nu mai muncesti la ea. Ti-o trimit acusi pe e-mail.
O zi cat mai placuta fetelor ca afara e frumos
monikar spune:
Buna dimineata
Aveti idee daca oficierea cununiei civile poate avea loc seara pe la 6 sau daca, ofiterul starii civile se poate deplasa la biserica?
lorex spune:
Darria, incercasem si varianta asta dar, pozele fiind f mici, cand le maream nu mai erau clare..:(
Darria spune:
quote:
Originally posted by monikar
Buna dimineata
ofiterul starii civile se poate deplasa la biserica?
daca ai "pile sanatoase" pe acolo ar fi posibil(au mai fost cazuri) sau daca isi schimba optiunile pana atunci, sa poti plati pt. deplasare, sa fie oficial.
in jur de 6 seara: nu cunosc pana la ce ora au program, nu stiu.
Lorex: alta solutie nu stiu