Nunta in Iasi (17)
Raspunsuri - Pagina 27
nushulica spune:
oana mergi la nanette si fa-ti la comanda iti arata acolo modele super faine si au niste materiale trasnet
sau la irina schrotter ...orienteaza-te si tu
oricum te va costa un pic dar o mai poti purta la o ocazie doua ca sa-si merite banii
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
nushulica spune:
quote:
Originally posted by monikar
Buna dimineata,
sunt nou intrata in tagma viitoarelor miresici.
Ma bucur ca am descoperit acest forum, am gasit informatii pretioase pt mine in cele 17 pagini (citite pe nerasuflate) scrise de voi pana acum.
welcome in da'club! si pe
da-ne detalii unde ai nunta cand rochitza poze daca o ai...tot ce trebe
nushulica spune:
darria eu cred ca busculina ta nu vrea sa fie tauroaica ca prea se lasa asteptata
da lasa ca e mai bine gemanutza ca mine
monikar spune:
Ma bucur ca v-am gasit
Nunta mea va fi pe 8 iulie a.c., la restaurntul Hotelului Traian.
Photos cu rochia inca nu am pt ca nu e gata. Am cautat cu disperare pe cineva in Iasi (si nu am gasit) care sa-mi faca rochia dupa un model pe care l-am gasit pe www.pronovias.com, asa ca mi-o fac la Agnes Toma in Piatra Neamt. Maine merg la prima proba
Darria spune:
Lorex: pe aceasta pagina o gasesti pe Danna 36:
http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=75288&whichpage=3 si apoi poti vb. cu ea
Oana, nu am nici macar cea mai mica idee despre locul in care o sa gasesti o rochitica frumoasa. Bafta, sa gasesti ceva pe placul tau.
Nusha: chiar nu are importanta in ce zodie va fi, nu am tinut cont de zodii niciodata, asa ca fie ce o fi
Monika: sa iti iasa rochitica asa cum doresti.
oana8188 spune:
Monica, chiar sunt foarte foarte curioasa cum iti va iesi rochita! Pt ca un model de la Pronovias nu poate fi decat superb, iar cei de la Agnes cred ca incearca sa faca o treaba buna...Oricum eu cred ca ei au cele mai multe sanse sa iti gaseasca material cat mai asemanator cu cel din modelul initial....Astept cu nerabdare sa ne spui cum arata rochita!
Darria, mersic de raspunsuri cu rochita! Faza e ca nu mai vreau sa dau peste 10 mil pe o rochie dar nici nu vreau o rochie "stearsa" vreau ceva deosebit...care sa ma puna in valoare...asa mai grasunica cu m-am facut!
Nu stiu ce am sa fac...daca ma gandesc bine, daca am sa gasesc o rochie care sa ma incante peste masura, dau si mai mult pe ea.
Merg sambata in mall-uri sa vad ce e pe acolo (inclusiv Irina S. si Alb si Negru si Wanda). Va zic ce am gasit!
Pupici!
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
oana8188 spune:
Am vazut la capitolul Super Mirese este activat si un chat. Nu intra nimeni acolo?
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
lullabay spune:
Speranta ma bucur ca iti place rochita mea...e prima si singura pe care am probat-o si se preta foarte bine la schimbarile prin care presupuneam ca voi trece..adica burtica mare.kg in plus...am o prietena insarcinata si ea care face nunta saptamana viitoare si o va purta si ea...pt.ca merge la burtici..am luat-o de la Decora din Piata Unirii a fost 10 mil..si voalul si salul tot de acolo..sunt de la White Lady de la Piatra
Lorex daca nu vrei voal nu il pune ,nu te poate obliga nimeni..mie mi-a placut foarte mult ideea de a purta voal cred ca mai mult decat rochia...dar nu scrie nicaieri ca e musai sa il porti..cum si rochia poate sa fie si rosie daca vrei..important este sa iti placa tie si sa te simti bine..nici eu nu am dat cei 2 la suta..si chiar imi pare rau ca nu mai am timp
Monikar bine ai venit..sa iti iasa rochita exact asa cum iti doresti..si toate pregatirile sa mearga struna.
Oana si eu am avut o nunta saptamana trecuta si aveam nevoie de rochie si la mine e si mai greu acum ca vreau sa imi cumpar lucruri care sa le pot purta si dupa ce nasc..si am colindat mall-ul 2 ore si nimic....iar la final am intrat intr-o doara intr-un magazin in care ziceam ca sigur nu gasesc nimic...si am gasit-o..rochita mea cu buline (am o problema cu bulinele)...asa ca nu dispera timp mai este...eu am luat rochia cu o ora inainte de nunta.
Zambeste,maine va fi mai rau!