Nunta in Iasi (17)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Darria spune:

Mai sunt si io pe aici ca iarasi am dormit dupaamiaza dar va urmaresc si va las sa va desfasurati, ca de acum trec la categoria pampersciosi.

La mine nu e loc de suparare cu toate ca nu imi place ca au pierdut cand incepusera asa de bine, ca am un singur gand: strumfitza, strumfitza si iarasi strumfitza - asta le acopera pe toate

Oana: vreau eu listuta, din curiozitate. Nu ai activat pm-ul.

Noapte buna fetelor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

am fost la geconi, dar pantofii aia crem sunt prea inalti pt mine..important e ca se pot face la comanda pe modelul dorit..
Darria, nu pleca de la noi, tu intotdeauna ai avut un sfat pt fiecare...o sa ne lipsesti!
Fetele coketele, voi aveti vreodata carcei la picioare?Cum procedati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns SunSmile spune:

Buna fetelor,
Lulla iubita...eu ti-am mai zis, dar hai sa scriu si aici!
Sa aveti o zi frumoasa maine, sa fiti fericiti si impliniti, sa aveti o viata de vis toti 3! Casa de piatra, copii!
Pup la fete si va urez weekend placut!

La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danangie spune:

LULLA si din partea mea CASA DE PIATRA. Sa fii calma, sa te distrezi si sa ai vreme frumoasa.

Cand te-a inselat cineva odata e vina lui, cand te-a inselat a doua oara e vina ta

POZELE MELE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

quote:
Originally posted by lorex

am fost la geconi..important e ca se pot face la comanda pe modelul dorit..

Unde e geconi asta??? Si fac la comanda si pe alb? Cam in cat timp si la ce pret (aproximativ)? Merci!

Darria, nu pleca de la noi, tu intotdeauna ai avut un sfat pt fiecare...o sa ne lipsesti!

Darria... printre pampersi, oac-oac, laptic si ce-o mai fi pe acolo, eu zic sa faci bine si sa mai vii si pe la noi... Ca altfel, ma supar eu tare de tot si nu mai vb cu tine niciodata! Ca bebita ta e si a noastra, deci trebuie sa ne tii la curent... Si sa stii ca daca nu ne mai scrii, nu mai intru nici eu pe DC si gata...

Fetele coketele, voi aveti vreodata carcei la picioare?Cum procedati?

Ohoho... eu macar la 3-4 nopti... Si nu de mult am patit-o rau de tot... m-am trezit pangand de durere si nu am putut merge aproape deloc vreo 2-3 zile... Da' fetele mi-au spus ca sa mananc lactate, ca eu am lipsa de calciu...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ralnied1 spune:

Lulla... mai mult ca sigur ca nu mai intri pe la noi azi-maine, dar eu ma alatur urarilor fetelor.
So... casa de piatra, multa fericire, sanatate, bucurii, impliniri si un cavaler... de nota 10... pentru inceput... Asteptam si domnisoara, da???
Maine ma voi gandi la voi! Pupi!

PS--Si pentru ca maine nu cred sa reusesc sa mai intru, fac modificarea si pe prima pagina, in listuta... si uite asa 2006 ramane incet-incet fara mirese...

http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

LULLA> CASA DE PIATRA!SA FITI FERICITI!!

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

salutare gagici!sunteti pe aici sau vorbesc singura?
eu azi am fost singurica ca al meu sot a fost la peste si am profitat de asta si am fost tare gospodinaam facut mancare curatenie am spalat rufe am facut si o prajitura ...si cand colo vine al meu pescar cu peste acasanu a mai adus pana acum decat o data 3 pestisori mici pe care i-am dat altcuiva....si curata peste si mananca peste....acu el doarme ca doar s-a trezit la 5 asa ca in seara asta va stresez pe voi
daca sunteti vreo una

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

NU esti singura..sunt si eu pe aici..mai toata ziua am fost.
Si al meu sot a fost toata ziua plecat, iar eu am avut program administrativ, ca si tine Nuso, dar fara prajitura:) si fara peste, of course.

POZE
Cristina S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nushulica spune:

quote:
Originally posted by kriss79

NU esti singura..sunt si eu pe aici..mai toata ziua am fost.
Si al meu sot a fost toata ziua plecat, iar eu am avut program administrativ, ca si tine Nuso, dar fara prajitura:) si fara peste, of course.

POZE
Cristina S.

pai nici eu nu am avut in plan nici prajitura si nici pestledar am intrat pe dc pe la 4-5 si am gasit o reteta tare simpla si am si facut-oiar pesteleeeeeeeee.....daca nu il faceam nu scapam teafara....sotiile de "pescari "stiu

apropo ma tin sa-ti izc de cateva zile ca ai o dulceata de finutza sa va traiasca!

Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)

Mergi la inceput