Nunta in Iasi (17)
Raspunsuri - Pagina 16
kriss79 spune:
Multumim. Asemenea si voua!
Pozele respective sunt cam de multisor, deja are 14 luni acum.
POZE
Cristina S.
Darria spune:
Buna ziua fetelor chiar e o zi frumoasa, Lula are o zi superba pt. nunta, sper sa fie asa toata ziua, sa nu apara norii.
Poate reusesc sa-mi duc iepurasul(asa-i spun acum de cand e tunsa) la iarba verde, "la pascut", ca dupa aceea nu se stie cand mai apuca mititica.
Nusha: daca tot zici ca ai stat solo acasa, o fuga pe la nepotica ai dat sa o plimbi un pic? Macar astazi fa-i o plimbarica asa doar voi doua ca e frumos afara
Kriss: e maricica finuta, la 14 luni, credeam ca sunt recente pozele. Inseamna ca acum face multe giumbuslucuri
Ma Ralu, nu ne-am ciondanit noi niciodata dar acum cred ca o fac bumbuslica e doar a MEA si a lui TATI nici macar bunicilor nu o dau tu daca vrei strumfita -> fa una daaaaaaaar ce te faci ca tb. sa bei laptic si eu stiu ft. bine ca tu nu poti sta o zi fara 1 l de lapte sau sa iei calciu din alta parte Siiiiiiii nu cred io ca nu mai intri pe dc ca dependenta "omoara", pe asta pot paria
Lorex: io si sfaturile, ce gluma buna voi sunteti mult mai bine informate decat eram la inceputul pregatirilor, fetele pot confirma asta, ca le bombardam cu intrebarile.
De carcei nu stiu ce sa iti spun, incearca sa masezi locul.
Oricum nu scapati voi de mine asa de usor doar ca nu o sa mai am timp de intrat prea mult.
O zi cat mai placuta tuturor
nushulica spune:
darria eu incerc sa o scot zilnic pe ingrid la plimbare impreuna cu sora mea dar de acu s-a cam saturat mihai sa stea singur in casa si cateodata ma roaga sa nu mai plec sa mai stau si cu el....dar macar trec pe la ea sa o vad inainte de culcare macar asa un pic
nu stiu ce are in ultimul timp ca plange tare si e foarte irascibila ea care nici colici nu a avut....oare ii ies dintisorii??
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
kriss79 spune:
Da, finutza mea e maricica, e tare comica, nu o vad asa de des precum Nusa pe fina ei,dar lunar incercam sa mergem sa o vedem.
Nusa> Cred ca ii cresc dintisorii lui Ingrid.
Noi ne-am intors de la picnic, e cald, dar bate destul de tare vantul si nu prea am stat mult.
Va doresc o zi superba!
POZE
Cristina S.
Darria spune:
Nusha, sunt doua explicatii: fie de la dintisori si asta tind sa cred ca e motivul, fie un pic de mofturici, alintare, ca sunt tare smecherei.
Am fost cu iepurasul nostru la iarba verde si cu varul ei - asa de frumos e afara si acum sunt cazuti pe front amandoi, de oboseala. Ma duc si io sa bag o partida de somn chiar daca e 17,30
Pt. cine are nevoie: astazi am vazut la cof. Select artificii pt. tort la 40.000 lei bucata.
O dupaamiaza cat mai placuta
ralnied1 spune:
Salutare!
40.000/buc??? Or fi bune de ceva, oare???
Darriutza... chiar vrei sa pariem??? Eu risc, pt ca stiu ca voi castiga... Iar cu lapticul... mda... ma abtin de la comentarii...
Lulla are o zi super, super...Ma bucur mult pt ea...
Eu, in schimb, azi am fost la munci, ca de obicei... Si apoi am tras o cearta zdravana cu al meu sot si, drept urmare, nu mi-a mai trebuit nimic... Am venit direct acasa si am stat si ne-am uitat unul la altul. Apoi au venit socrii de la tara pe neastepate, el beat turta, ea numai ametita si au inceput un scandal de am zis ca ma duc si le dau cu ceva in cap. Acum cateva minute au dat telefon la cineva si s-au invitat acolo, in halul in care erau... Si pe mine ma doare capul... Si astept meciul Stelei cu Rapidul...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Darria spune:
quote:
Originally posted by ralnied1
40.000/buc??? Or fi bune de ceva, oare???
Darriutza... chiar vrei sa pariem??? Eu risc, pt ca stiu ca voi castiga...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
Nu stiu cat de bune sunt, doar am vazut. Nu stiu nici la ce pret si de care calitate se gasesc in alta parte.
Cat priveste dependenta io ma risc si pun pariu pt. ca nu poti sta fara fete