Nunta in Iasi (17)
Raspunsuri - Pagina 14
Darria spune:
Lula, la civil omul serveste din politete, ca sa nu refuze(cel putin asa a fost la mine). Ma rugam sa serveasca si a II-a oara. Ei vin pt. eveniment, pt. felicitari si nu prea au chef de prajituri. Nu mai stiu exact cantitatea de la civil dar au fost doua platouri din care unul a ramas intact(cred ca s-au consumat 1,5 - 2 kg prajituri la in jur de 30 persoane).
La biserica au fost bomboane la cutie(din cate tin minte 6 cutii mari) dar au servit domnisoarele de onoare si nu mai stiu ce si cum. Stiu ca tb. sa lasi bomboane si la biserica(noi am lasat o cutie).
Daca tu o sa ai prajituri poti lasa un platouas mic la biserica.
Oricum se serveste de forma, la fel e si cu sampania de la civil.
Lorex: e ft. frumoasa invitatia si se aseamana bine cu cea de pe net. Singura diferenta e ca a ta pare ca e pe argintiu iar cea de pe net pe auriu. Unde le-ai facut pana la urma? Parca tu vroiai sa le faci undeva dupa modelul tau?
Din foto observ ca ati facut logodna la Sf. Lazar(aici o sa botezam si strumfita).
lorex spune:
si a mea e tot cu auriu, plic auriu, scrisul auriu, stelutze aurii, in relief (nu se vede bine in poza)si sala va fi aurie asa ca..sa fie in ton..le-am facut in tg cucului la saxon's..si da, voiam sa fac dupa modelul meu, adica cel din poza de pe net.Ma refeream atunci la faptul ca nu vreau sa aleg din cataloagele cu invitatii de prin mall sau hala...poza aia am gasit-o pe un site strain, deci...e unicat la noi, iar eu am pus pe verso si poza mirilor
stiu ca vrei s-o botezi la sf lazar, mi-ai spus la inceput si am retinut, stiu ca tot acolo te-ai si cununat!
suparare mare cu meciu' asta....am avut calificarea in mana si nu am stiut sa o pastram..
SunSmile spune:
Neata,
O zi faina(nu k a mea) si spor la pregatiri!
Va pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
nushulica spune:
quote:
Originally posted by SunSmile
Neata,
O zi faina(nu k a mea) si spor la pregatiri!
Va pup
La bine si la greu, STEAUA - Campioana sufletului meu!!!
nici a meaa sunsmile nu e asa de buna...offfff cu meciul asta
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)
ralnied1 spune:
Nici a mea nu e buna:((
Lulla, vezi ca la Orizont (ca tot iti zicea Darria!) nu se fac cazari (sau cel putin asa stiam eu prin februarie), pentru ca sunt in renovari...
http://pg.photos.yahoo.com/ph/ralnied/my_photos
E si maine o zi!
oana8188 spune:
Iaca si io pe aici ca tot ma tragea Lorex de manecuta ca nu am mai scris nik. Eu am o lista cu hotelurile si pensiunile cele mai cunoscute din Iasi. Cine vrea sa-i dau listuta sa imi scrie aici sau PM. Sunt trecute acolo si hoteluri mai scumpe si mai ieftine.
Oana
http://pg.photos.yahoo.com/ph/oana8188/my_photos
nushulica spune:
mie mi-a trecut supararea de acum asta e...
totusi unde sunt toate fetele??
lulla FELICITARI SI CASA DE PIATRA!!! SA FITI FERICITI SI SA AVETI UN SANATOS!
Nushulica si finutza Ingrid(11.12.2005)